ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αυτοί που φεύγουν από την ΑΕΛ

*Τρεις ακόμη είναι εκτός σχεδίων

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 13:00

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Ε», καθώς δώδεκα από τους δεκαπέντε παίκτες που αναφερόταν, αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΛ.

Τρεις από αυτούς που δεν αναφέρονταν, οι Τικίτο, Βαρέλα και Σουλιώτης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι και αυτοί εκτός σχεδίων.

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ λοιπόν ενημέρωσε για τους ποδοσφαιριστές που λύθηκαν τα συμβόλαιό τους με την ομάδα κατόπιν εισήγησης του Αντρέ Πάους και μεταξύ αυτών υπάρχουν αρκετοί βασικοί παίκτες.

Συγκεκριμένα οι Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Ρέγες, Μακρής, Αβραάμ και Τσακοπίνο, ενώ ειδική μνεία περιελάμβανε η ανακοίνωση για τον Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς και τον Ανδρέα Αβραάμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μέχρι σήμερα έχουν λυθεί κατόπιν αποφάσεως του προπονητή κ. Paus και σε συμφωνία με τη διοίκηση και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδη, Jovanovic, Μονιάκη, Masalesa, Ikaunieks, Guluzade, Εφμορφίδη, Reyes, Mακρή, Αβραάμ και Chakopino.

Ειδικά για τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, Borislav Jovanovic και Ανδρέα Αβραάμ η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι οπαδοί μας θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Οι Ξενοδόχοβ και Jovanovic ήταν στυλοβάτες πάνω στους οποίους βασίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδο από την Football League στην Super League, αλλά προσέφεραν και πολύτιμες υπηρεσίες για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Super League στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι δύο τους αποτελούν μέρος της ιστορίας της ΑΕΛ και γι' αυτούς υπάρχουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Η πόρτα της ΑΕΛ είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτούς.

Ο Ανδρέας Αβραάμ με τον χαρακτήρα του και με το αγωνιστικό του πάθος ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την παραμονή στην κατηγορία και η απόφασή του να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Κύπρο έγινε αμέσως σεβαστή, αλλά μας άφησε ένα μεγάλο κενό.

Όλους τους παίχτες που έφυγαν μέχρι τώρα τους ευχαριστούμε, γιατί όλοι μας βοήθησαν να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τον στόχο μας απέναντι σε όλους και σε όλα, τα οποία συνέβησαν ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass