×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/161311

Λαρισινές παρουσίες στον τελικό

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2017 19:38
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης προβληματισμένος για τα επεισόδια πριν τον αγώνα όπως βέβαια και ο περιφερειάρχης. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης προβληματισμένος για τα επεισόδια πριν τον αγώνα όπως βέβαια και ο περιφερειάρχης.

Το γεγονός ότι ο τελικός γινόταν στον γειτονικό Βόλο είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί Λαρισαίοι να μεταβούν για να τον παρακολουθήσουν και ο φακός του Λεωνίδα Τζέκα κατέγραψε μερικά στιγμιότυπα:

2MIXALOPOYLOS FAMELLOS

Κοίτα να δεις τι γίνεται με τον περιβάλλοντα χώρο, φαίνεται να λέει ο υπουργός Σ. Φάμελλος στον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε» Γιώργο Μιχαλόπουλο.

 

3MIXALOPOYLOS SABBIDHS

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γιώργος Μιχαλόπουλος είχε θερμή χειραψία με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη υπό το βλέμμα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

 

4ARXHGOS ATA MPAGEBITS

Ο αρχηγός ΑΤΑ και πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Χρήστος Χριστοδούλου αστειεύεται με τον Κώστα Αγοραστό υπό το βλέμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

 

 

5MPLIATSOS

Ο Λαρισαίος πρώην διαιτητής μπάσκετ και βόλεϊ Βασίλης Μπλιάτσιος έδωσε το παρών στον τελικό.

 

6AGOR MELISSANIDHS

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τα είπε σε φιλικό τόνο με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

 

7TSIVLHS

Ο Σάκης Τσιώλης πρώην τεχνικός της ΑΕΛ (για δύο θητείες) και παίκτης της πρωταθλήτριας ομάδας της ΑΕΛ ήταν και αυτός παρών. Δεν ξέρουμε όμως σε ποιον τηλεφωνούσε…

 

 

8NTAMPIZAS BENETIDHS

Την ευκαιρία να θυμηθεί πώς η ΑΕΛ πήρε το κύπελλο το 2007, στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟ, είχε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με δύο από τους «βυσσινί» πρωταγωνιστές της τότε εποχής, τον αρχηγό Νίκο Νταμπίζα και τον Στέλιο Βενετίδη. Δίπλα τους ο φίλαθλος της ΑΕΛ, Αλέξης Βασιλόπουλος.

 

9SKARLOS

Από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ. Γρηγορίου, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Σταύρος Πουλαράκης και το μέλος της διοίκησης κ. Χρήστος Σκάρλος.

 

9TELOPOYLOS MANTZIANAS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος είδε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Μαντζιανά.

Gallery άρθρου

{gallery}161311{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass