ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό

*Χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση στον στόχο μας *Κ. Παπαδόπουλος: «Δείξαμε ότι δικαίως βρισκόμαστε ψηλά»

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2017 22:05

Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρος για το γεγονός πως ο Απόλλων Λάρισας θα πετύχει την άνοδο στη Football League εμφανίστηκε ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Διαγόρα Σεβαστής στην Κατερίνη.

Ο κόουτς των «κυανόλευκων» μίλησε για ηρεμία και προσήλωση στον στόχο ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, αφού η ομάδα ήθελε τη νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο Θεοδοσιάδης είπε πως η ομάδα του είναι κοντά στο να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο και να γράψει ιστορία μετά από 52 χρόνια (η ομάδα αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική το 1964-1965) και να αγωνιστεί και πάλι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να αποδώσουν τα μέγιστα στο επόμενο ματς για να επιτευχθεί ο στόχος. Ετσι κι αλλιώς εντυπωσιακή χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών

στη συνέντευξη Τύπου:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ(Απόλλων Λάρισας): «Θέλω να δώσω στον κόουτς Παπαδόπουλο συγχαρητήρια για τη σημερινή νίκη. Σίγουρα για μας το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, θα διαχειριστούμε αυτή την ήττα. Από αύριο το μυαλό μας θα είναι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Με ηρεμία στην προετοιμασία. Θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πετύχουμε τη νίκη και να κατορθώσουμε αυτό που δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια στον Απόλλωνα που είναι να ανεβούμε στη Β’ Εθνική. Όσον αφορά στο παιχνίδι, παρόλο που ήταν σημαντικό, ήταν ανοιχτό το ματς και από τις δύο ομάδες. Μπορέσαμε να προηγηθούμε αλλά η διαχείριση δεν ήταν η σωστή από εμάς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο αντίπαλος ισοφάρισε πολύ γρήγορα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που πιέσαμε με κάποιες προϋποθέσεις, πετυχαίνοντας ο αντίπαλος το δεύτερο γκολ, δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο 20άλεπτο για να ολοκληρώσουμε σωστά τις φάσεις. Τουλάχιστον να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Κοιτάμε μπροστά. Την επόμενη μέρα. Το μυαλό μας από αύριο είναι στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Συγχαρητήρια και στα δικά μου τα παιδιά. Προσπάθησαν. Έδωσαν ό,τι είχαν. Σίγουρα κάποια πράγματα σήμερα δεν μας βγήκαν. Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε αυτοί που πρέπει την Κυριακή».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής αφιέρωσε τη νίκη της μακεδονικής ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα, ο τεχνικός Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι ότι το ήλεγχε η ομάδα του, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε και στους αρκετούς νεαρούς παίκτες που έχει η Σεβαστή στο ρόστερ της.

Αναλυτικά ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας, τόνισε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θεοδοσιάδη για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου η ομάδα του να ολοκληρώσει τον στόχο που έχει βάλει. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία και η πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται, δείχνει μια πολύ καλή ομάδα. Όμως και εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι δικαίως βρισκόμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρό μας που αυτή τη στιγμή παντρεύεται και αυτό είναι το καλύτερο δώρο μας για τον γάμο του. Αγωνιστικά θεωρώ ελέγχαμε το παιχνίδι, ένα ανοικτό και ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες. Σε κάποια φάση είχα κουβέντα με τον επόπτη και είπε ότι είναι πολύ καλές ομάδες και οι δύο και χαίρομαι να είμαι σε τέτοια ματς. Προσωπικά είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, παρά τις απουσίες στους τελευταίους αγώνες και πραγματικά όποιος κληθεί δίνει το 100%. Έχουμε πολύ καλή χημεία και η ομάδα βασίζεται σε νεαρούς.

Αν δείτε πέντε παίκτες ήταν κάτω από 22 ετών και μόνο ο τερματοφύλακάς μας, ο Δημήτρης (σ.σ. Ρωμανίδης) είναι μεγάλος σε ηλικία καθώς είναι 41 ετών. Όλα αυτά με κάνουν υπερήφανο και επαναλαμβάνω η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρό μας για τον γάμο του. Καλή συνέχεια στον κ. Θεοδοσιάδη και τον Απόλλωνα Λάρισας».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ(Διαγόρας Σεβαστής): «Να ευχαριστήσω τον προπονητή γιατί σήμερα μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Γ' Εθνική μετά από 20 χρόνια. Θεωρώ ότι άξια κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη για την πορεία που έχουν».

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΝΑΣ(Απόλλωνας):

«Μια κακή μέρα για μας. ‘Ένα κακό αποτέλεσμα. Όλα όμως είναι στο πρόγραμμα. Και οι νίκες και οι ισοπαλίες και οι ήττες. Όπως έχουμε ξαναπεί, είμαστε οικογένεια. Και τα αντιμετωπίζουμε όλα. Όπως θα κάνουμε και τώρα. Από αύριο ξεκινά μια καινούρια εβδομάδα. Την Κυριακή θα τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass