ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα...

* Παπανικολάου: «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2017 13:30
Σάκης Θεοδοσιάδης Σάκης Θεοδοσιάδης

Εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις είχαμε στο… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου ο τεχνικός της Ιστιαίας Λάκης Παπανικολάου ανέφερε πως η ομάδα του αγωνίσθηκε απέναντι στο καλύτερο σωματείο της κατηγορίας, ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης αφού πρώτα τον ευχαρίστησε τόνισε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, καθώς μένουν τρεις τελικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σάκης Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λάρισας): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπανικολάου για τα καλά του λόγια τόσο για την ομάδα μου όσο και για εμένα προσωπικά. Αντεύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα της Ιστιαίας, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Μία ομάδα που στα τελευταία εφτά παιχνίδια έχει πετύχει έξι νίκες, από τα οποία τα τρία ήταν εκτός έδρας, με την έλευση του κ. Παπανικολάου. Μία ομάδα που έχει βελτιωθεί σε πάρα πολλούς τομείς όσον αφορά στη διαχείριση των παιχνιδιών και ήταν ένας λόγος που έχουν καταφέρει να πετύχουν την παραμονή εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί απέκτησε αξία η μεγάλη νίκη που κάναμε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Τονίσαμε όλη τη βδομάδα ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτές είναι αναμετρήσεις είναι επικίνδυνες αρκετές φορές. Αλλά όπως έχω πει αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος έως σήμερα διαχειρίζονται όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχεία και μπορούν με όλες τις συνθήκες να φέρουν εις πέρας την αποστολή.

Αυτό έγινε και από όλους. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα όπου δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Ενώ δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα και στα δύο ημίχρονα. Σε κομβικό σημείο καταφέραμε να προηγηθούμε και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Έχω πει το τελευταίο διάστημα πως αυτό που είναι πιο σημαντικό για μένα και την ομάδα πως είναι οι τρεις βαθμοί. Απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια. Τρεις τελικοί και αρχίζουμε από το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε όλα τα παιχνίδια για να καταφέρουμε να κατορθώσουμε τον στόχο που έχουμε μπροστά μας.

Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε σε ένα παιχνίδι που η ώρα διεξαγωγής και οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για αγώνα».

Λάκης Παπανικολάου(Α.Ε.Ιστιαίας): «Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, βάσει βαθμολογίας παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είχαμε δύσκολο έργο, δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε 100% στο πλάνο, ο Απόλλων ήταν πολύ καλός και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Μια ήττα που ίσως μας κάνει καλό για τη συνέχεια και τα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν, καθώς μέχρι τώρα είχαμε πέντε συνεχόμενες νίκες. Οι παίκτες προσπάθησαν, δεν ήμασταν όμως όπως είπα 100% στο πλάνο, ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός και έτσι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Συγχαρητήρια όμως για την προσπάθεια που κάνανε οι παίκτες μου, να συγχαρώ τον Απόλλωνα και τον κ. Θεοδοσιάδη, καλή πορεία στη συνέχεια και να πετύχουν τον στόχο της ανόδου».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Πέτρος Διβανές(Απόλλωνα): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε. Ήμασταν κυρίαρχοι και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, που ο μόνος στόχος είναι η νίκη.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Μένουν τρεις τελικοί όπως είπε και ο προπονητής μου. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ιστιαίας και καλή συνέχεια».

Δημήτρης Ηλιόπουλος(ΑΕ Ιστιαίας):

«Εμείς όπως σε όλα τα ματς ήρθαμε για την νίκη, να παίξουμε στα ίσια το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, το τελικό αποτέλεσμα όμως μιλάει από μόνο του. Δίκαιη ήττα, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να κοιτάξουμε τα τρία παιχνίδια που έμειναν για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Να ευχηθώ και εγώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass