ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ GALA ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο Γ. ΣΤΡΑΤΟΣ

Η Super League στηρίζει το 10ο Champions League Κωφών

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 16:15

Η Super League στέκεται αρωγός, ηθικά και υλικά, στη διοργάνωση του 10ου Champions League Κωφών που θα διεξαχθεί στη Λάρισα, από τις 30 Απριλίου 2017 έως και την 6η Μαΐου 2017.

Το Champions League Κωφών, στο οποίο θα μετέχουν 16 ομάδες, θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Αλκαζάρ, της Γιάννουλης, της Τερψιθέας, των Ελευθερών του «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ και Β’ και της Φιλιππούπολης, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο AEL FC Arena. Σε όλους τους αγώνες η είσοδος των φιλάθλων θα είναι δωρεάν.

Ο Super League, Γιώργος Στράτος, επισήμανε ότι «η Super League διαχρονικά στηρίζει κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου. Η διοργάνωση του 10ου Champions League Κωφών αποτελεί μια πρωτοβουλία, η οποία φέρνει στην Περιφέρεια της Λάρισας 16 ομάδες από 10 χώρες. Η αρωγή της Super League, τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όσο και ηθικά, στέλνει ένα θετικό μήνυμα σε όλη την κοινωνία: Το ποδόσφαιρο ενώνει».
Ο κ. Στράτος αναμένεται να παραστεί στο gala που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στο «Palladium» στις 19.30 στο οποίο μεταξύ άλλων θα βραβευθούν οι συνδιοργανωτές, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass