Η ΑΕΛ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ευκαιρία για καλή εικόνα...

Δημοσίευση: 28 Απρ 2017 22:52

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League μεθαύριο Κυριακή 30 Απριλίου και η ΑΕΛ δοκιμάζεται στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00).

Οι «βυσσινί» μετά την εξασφάλιση της παραμονής στον αγώνα με την Ξάνθη, καλούνται να δείξουν μια καλή αγωνιστική εικόνα και πως άξιζαν να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση.
Ο τεχνικός Αντρέ Πάους, που ενδεχομένως να ξεκινήσει με νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα, κάλεσε τους παίκτες του να δουν το ματς με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Απέναντι στους «Πράσινους» που μετά την χθεσινή ταπεινωτική ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ με 4-0, θα επιδιώξουν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι αυτό στην Τούμπα.
Από αγωνιστικής πλευράς, οι τιμωρημένοι Μασαλέσα, Αβραάμ και ο τραυματίας Γιοβάνοβιτς δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ δοκίμασε αρκετούς παίκτες σε διάφορα σχήματα στη χθεσινή προπόνηση και σήμερα πιθανότατα θα καταλήξει ποιους σκέφτεται να επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα.
Παράλληλα, στην ΑΕΛ θα περιμένουν την σημερινή προπόνηση για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Βασίλης Ρέντζας, καθώς υπέστη διάταση στον προσαγωγό και χθες πάλι προπονήθηκε ατομικά.
Σήμερα λοιπόν στην πρωινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο τα πράγματα σχετικά με το ποια είναι τα σχέδια του Αντρέ Πάους για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Μετά από αυτό το ματς αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ σχετικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ θα συνεχιστούν οι υποχρεώσεις για κάποιες βδομάδες ακόμη, οπότε και θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις για να βγάλει επιπλέον συμπεράσματα ο Ολλανδός τεχνικός σχετικά με το ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα, ώστε να είναι πιο δυνατή η ομάδα την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Αύριο το πρωί η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα κάνει μια απογευματινή προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΟΥΛΗΜΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ
Ο κ. Νικόλαος Πουλημάς της ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (30/4, 19:00) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ο κ. Πουλημάς φέτος έχει διευθύνει τρεις αναμετρήσει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας κι αυτό θα είναι το τέταρτο. Στο μοναδικό ματς που έχει δει την ΑΕΛ φέτος, ήταν στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) όπου ήταν 4ος διαιτητής. Αντίθετα τον Παναθηναϊκό τον «σφύριξε» για το Κύπελλο Ελλάδας στη νίκη των «πρασίνων» επί του Κισσαμικού (3-0).
Βοηθούς θα έχει μαζί του τους κ.κ. Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) 4ος ορίστηκε ο Κορδολαίμης της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νικολακόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 30ής αγωνιστικής:
Κυριακή (30/4, 19:00)
-Παναθηναϊκός – ΑΕΛ: Πουλημάς (Κέρκυρας), Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), 4ος Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών)
-Ξάνθη – Βέροια : Αγγελάκης, Πάτρας, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ.Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης(Καβάλας)
-Ατρόμητος – Πλατανιάς: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κωνστάντιος (Ευβοίας), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), 4ος Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ.Μιχαήλ Καλαθενός(Δωδεκανήσου)
-Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Δόσης, Απτόσογλου (Αθηνών),
4ος Κοσικίδης (Αθηνών), παρ.Γρηγόρης Πάνου(Αιτ/νιας)
-ΠΑΟΚ – Κέρκυρα: Κουμπαράκης (Θράκης)
Δίπλαρης (Καρδίτσας), Παρασίου (Ημαθίας)
4ος Τίκας (Καρδίτσας), παρ.Μιχαήλ Ντάκος(Ξάνθης)
-Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Κατσικογιάννης, Τάτσης, Καραλής (Ηπείρου)
4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.Γεώργιος Σταθόπουλος(Αχαΐας)
-Πανιώνιος – Λεβαδειακός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.Εμμανουήλ Γιανναδάκης(Λασιθίου)
-ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ : Κοτσάνης (Δράμας)
Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος Ζούγρας (Κοζάνης), παρ. Γεώργιος Ταπραντζής(Αιτ/νιας).

9.500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.
Επίσης χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν στις παρακάτω ΠΑΕ: Ολυμπιακός (12.000 ευρώ), Ηρακλής (5.000 ευρώ), ενώ απαλλάχθηκαν η ΠΑΕ Πανιώνιος, και ο Ν. Ζαμάνης (Δ/ντή ποδ/ρου).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass