ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΛ

*Ο Μασαλέσα το μεγάλο ερωτηματικό για την αναμέτρηση

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 12:45

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΛ (εφόσον ο βασικός ανταγωνιστής της παραμονής Λεβαδειακός δεν κερδίσει την ΑΕΚ) που θα δώσει την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη στις 19.00 στο Ael Fc Arena ξεκίνησε και όλοι πλέον ετοιμάζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό σε μια προσπάθεια ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέας Πάους να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές κυρίως ψυχολογικά ενόψει της αναμέτρησης και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον προπονητή είναι να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μασαλέσα ενώ σίγουρα θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και για τη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Ντοντό με τον Τικίτο. Η απουσία του Ντοντό πάντως αποτελεί μεγάλη πλήγμα για τη λαρισινή ομάδα αφού από τη μέρα του τραυματισμού υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση όπου ουσιαστικά παίζει μόνος του ο Ναζλίδης.

Παράλληλα θα δείξει σήμερα και ποια θα είναι τα αγωνιστικά πλάνα που θα εφαρμόσει κόντρα στην ακριτική ομάδα. Μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται καθώς στον αγώνα που έγινε την Κυριακή των Βαΐων με τον Ατρόμητο Αθηνών εκτός έδρας η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία κάτι που και ο ίδιος επισήμανε κατά την ανάλυση της αναμέτρησης στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές.

Ο Πάους επίσης έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για πολλούς παίκτες αφού έχει κάνει και πολλές προπονήσεις ενώ υπήρξε και το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας που έβγαλε πολλά συμπεράσματα.

Το ζήτημα είναι στην τακτική που θα ακολουθήσει αν αυτή θα είναι το 4-2-3-1 ή θα πάει σε επιθετικό σχήμα αφού η ΑΕΛ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει μόνο νίκη. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα πρέπει να περιμένει και την αναμέτρηση Λεβαδειακού-ΑΕΚ για να αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση.

Δυστυχώς στην τελευταία αγωνιστική η ΑΕΛ έχει δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναικό ενώ ο Λεβαδειακός τον Πανιώνιο που έχει ήδη ορισμένα προβλήματα.

Από σήμερα λοιπόν θα φανούν πολλά για την τακτική αλλά και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αφού μέχρι τώρα μόνη δεδομένη απουσία είναι αυτή του τραυματία Γιοβάνοβιτς για τον οποίο τελείωσε η φετινή χρονιά.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε χθες αίτημα στη Σούπερ Λίγκα να κρατηθεί στον αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων στρατιωτικών στο πρόσφατο δυστύχημα στο Σαραντάπορο με την πτώση του ελικοπτέρου. Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ :

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινή οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων. Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή. Αν και ...Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass