ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ

Νικήτρια η ομάδα του Α.Ο. Σουφλαρίων

*Επικράτησε εκτός έδρας της Ιτέας με 3-0 σετ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 11:00

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Β΄ Εθνική πέτυχε η ομάδα γυναικών του Α.Ο.Σουφλαρίων, κερδίζοντας στην Ιτέα την τοπική ομάδα με 3-0 σετ ανεβαίνοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας με τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος των play off ανόδου της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ομάδα μπήκε στον αγώνα με αποφασιστικότητα και έχοντας πολύ καλό σερβίς – υποδοχή και αποτελεσματικότητα στη επίθεση ήταν κυρίαρχη στο 1ο σετ όπου προηγούνταν σταθερά με 1 – 4, 6 – 11, 11 – 17 και να τελειώσει το σετ με 14 – 25.

Με την ίδια αποφασιστικότητα ξεκίνησε και το 2ο σετ όπου προηγήθηκε 1 -4, 6 – 12, 11 – 19.Σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Ιτέας έκανε την αντεπίθεσή της προσπαθώντας να πλησιάσει στο σκόρ μειώνοντας έτσι σε 18 – 21 και ισοφαρίζοντας 23 – 23. Τα Σουφλάρια αντέδρασαν με επιτυχία και πήραν το σετ με 23-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Ιτέας μπήκε αποφασισμένη, ήταν κοντά στο σκορ 2 – 2, 5 – 5, και πέρασε μπροστά 8 – 6,10 – 8, 13 – 12. Η ομάδα των Σουφλαρίων όμως ανέβασε την απόδοσή της, μειώνοντας τα λάθη και ισοφάρισε 14 – 14, και πέρασε μπροστά 15 – 16, 16 – 18 και τελικά πήρε το σετ 18 – 25 και το αγώνα με 0 – 3.

«Η εμφάνιση της ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έδειξε τις δυνατότητές της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τη νίκη και την εμφάνιση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις θυσίες που κάνουν για την επίτευξη του στόχου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Αθλήτρια Καραναστάση Κατερίνα που μετά από μία περιπέτεια που πέρασε μπήκε στο γήπεδο και έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεων της.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας οι οποίοι έδωσαν ένα βροντερό «παρών» στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στις αθλήτριες. Η δική τους παρουσία και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έκαναν την ομάδα να μην αισθανθεί καθόλου ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας. Ήταν η καλύτερη εξέδρα που είχε η ομάδα μέχρι σήμερα», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Μαρίνος Καβριγιάννης.

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (Γιώργος Κουκούλης): Καραναστάση Κ. ,Φούντα Ειρ., Τσόκανου Τζ., Σουλτσιώτη Β., Παπαγιάννη Φρ., Χαλκιά K. ,Χαλκιά Α. /L, Παπακωνστατίνου Γ., Κακαράντζα Κ., Μπαρούτα Γ., Μυλωνά Β., Τσιούλκα Ν./L, Τσιάρα Ε., Νικοπούλου Τζ.

Α.Σ.ΙΤΕΑΣ: Αλεξανδρή, Τράκα, Μάκου, Μπεχλιβανίδη, Θεοχάρη, Τσελε, Βαρβιτσιώτη, Κοτσαμπάση, Αγγελέτου, Καραγιαννίδη, Αγγελέτου Ι., Τσώνου, Στρογγύλου, Μπραούζου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass