ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-1

Αποκλείστηκε το 1ο Λύκειο Λάρισας

* Άγνωστο αν θα παίξει σήμερα στη Χαλκίδα

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 9:30

Την ήττα γνώρισε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Λάρισας από την αντίστοιχη του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, με σκορ 3-1.

Αποτέλεσμα που έφερε και τον αποκλεισμό του Λυκείου της Λάρισας από τη συνέχεια της διοργάνωσης, παρότι εκκρεμεί σήμερα το παιχνίδι στη Χαλκίδα.

Κατερίνη και Χαλκίδα αναδείχθηκαν προχθές ισόπαλοι 1-1 και στον όμιλο που διαμορφώθηκε, Χαλκίδα ή Κατερίνη θα περάσουν στην επόμενη φάση για να αγωνισθούν με την Κοζάνη, την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη, από τον Α' όμιλο.

Όποιος αναδειχθεί νικητής από όλη αυτή τη διαδικασία, θα προκριθεί στο final four που θα διεξαχθεί στα Γιάννινα το Πάσχα.

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ

Από τα παράξενα της διοργάνωσης είναι πως η Λάρισα σήμερα θα κρίνει το αν θα περάσει στην επόμενη φάση η Χαλκίδα ή η Κατερίνη.

Κι αυτό γιατί αν δεν κατέβει να αγωνισθεί το 1ο Λύκειο, τότε χάνει άνευ αγώνα με 3-0 και προκρίνεται η Χαλκίδα με 4 βαθμούς, όσους και η Κατερίνη, όμως υπερτερεί στα τέρματα(4-1 η Χαλκίδα, 4-2 η Κατερίνη).

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 30 ΕΥΡΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Το παράδοξο είναι πως για να μετακινηθούν οι μαθητές του 1ου Λυκείου της Λάρισας στη Χαλκίδα, χρειάζεται να πληρώσουν τουλάχιστον 30 ευρώ ο καθένας, αφού το Υπουργείο Παιδείας δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης!

Και καθώς δεν υπάρχει κίνητρο, μετά τον αγώνα οι παίκτες έλεγαν για ποιο λόγο να πάνε να αγωνισθούν, όταν επιβαρύνονται με δικά τους έξοδα.

Μια πληροφορία για πιθανή τιμωρία του Λυκείου που θα προκριθεί τη νέα σεζόν από τη Λάρισα, οδήγησε σε σκέψεις και συζητήσεις, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, εφόσον βρεθεί χορηγός, να πάνε σήμερα στη Χαλκίδα.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΛΑΡΙΣΑ, ΤΑ ΓΚΟΛ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στο παιχνίδι το 1ο ΓΕΛ Λάρισας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον αρχηγό του τον Τσιούτσια μόλις στο 3΄και από κει και πέρα το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης έδειξε μια ομάδα με καλογυμνασμένο σύνολο.

Από εκτέλεση φάουλ του Κούμπουλλα στο 10΄, με κεφαλιά ο Ανδρικόπουλος έκανε το 0-1, γκολ που ενδεχομένως να σημειώθηκε από θέση οφσάιντ, όμως ο κ.Κυρίτσης το κατακύρωσε συμβουλευόμενος τον πρώτο επόπτη κ.Κατσίκη.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 20΄ο Καταχιώτης τροφοδότησε τον Ανδρικόπουλο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Πύδνας Κίτρους με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 29΄ο Λεσάι με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Με 0-2 στο ημίχρονο οι παίκτες του 1ου Λυκείου Λάρισας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και χάθηκαν ευκαιρίες με τους Λεσάι, Θανάση, Τσιούτσια.

Στο 63΄πάντως με απευθείας φάουλ του Τσιούτσια η Λάρισα μείωσε σε 1-2, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Καταχιώτης με σουτ έκανε το 1-3. Ευκαιρία έχασε ο Ζωβλήκας στο 68΄, ενώ στην εκπνοή στο 70΄(σ.σ. τα ημίχρονα παίζονται από 35΄), ο Βούλγαρης μόνος του απέναντι στον Παπαρσένο έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 1-4.

Οι παίκτες του 1ου Λυκείου Λάρισας στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους, ενώ οι Κατερινιώτες θα περιμένουν σήμερα τι θα γίνει και αν συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Δημήτρης Κυρίτσης, που είχε συνεργάτες τους: Αθανάσιο Κατσίκη(Πιερίας-οι γονείς του είναι από την Ελασσόνα) και Κώστα Τσιτώτα(Λάρισας).

Και οι τρεις προσπάθησαν να είναι ακριβοδίκαιοι, η Λάρισα διαμαρτυρήθηκε δύο φορές προς τον πρώτο επόπτη κ.Κατσίκη, για το πρώτο γκολ της Κατερίνης και για το γκολ που μείωσε σε 1-2, όπου σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ όμως πήρε πάνω του την φάση ο κ.Κυρίτσης και μέτρησε το γκολ.

1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ(Βασίλης Κωνσταντούλας, Στυλιανή Δαλαμήτρα): Παπαρσένος, Θανάσης, Τσιούπρος, Παπαδόπουλος, Τσούντσουρας, Νταμπαλέτσιος, Λεσάι, Καμπέρης, Κακαράντζας, Τσιούτσιας, Σκόμπος(Ποτάι, Νάστος, Μπαρλαγιάννης).

5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Κ.Γκουτζαμάνη): Αδάμος, Μπίνιας, Κούμπουλλα, Σαχπαζόφ, Βούλγαρης, Ανδρικόπουλος, Φωκαίδης, Ζωβλήκας, Καταχιώτης, Μπουρονίκος, Γκουλιός(Ζαμαντζής, Καραφυλλίδης, Χαρτοματζίδης, Χαλκίδης-Καλλέργης, Στίκος, Καταχιώτης, Νίγια).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass