Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM

Κουτσιανικούλης: «Survivor» για όλους μας

• Πώς σχολίασε ακόμα και το πρωταπριλιάτικο ψέμα της «Ελευθερίας»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2017 22:22

Λαρισινό πρόσωπο της εβδομάδας χωρίς αμφιβολία ήταν ο Λαρισαίος παίκτης της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης που μια ανάρτησή του στο instagram για τις αγωνιστικές επιδόσεις της Λάουρα Νάργες στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Survivor» έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού απ’ όλους, ενώ ίσως του στοίχισε και τη συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αν κρίνουμε από αυτά που είχε δείξει ο νυν τεχνικός Θόδωρος Βουτυρίτσας στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μάλιστα από αυτήν την ανάρτηση και την αντίδραση που προκλήθηκε εμπνεύστηκε και το πρωταπριλιάτικο ψέμα χθες η «Ελευθερία» στην πρώτη σελίδα για το οποίο μας είπε: «Θα προτιμούσα να είμαι αγωνιστικό πρωτοσέλιδο, αλλά δεν το κρύβω, αφού λίγο-πολύ κατάλαβαν όλοι ότι δεν ήμουν κακοπροαίρετος, μου άρεσε. Χαμογέλασα μέσα στην ατυχία μου που έδωσα την έμπνευση για το σημερινό «σ.σ. χθεσινό» πατροπαράδοτο δημοσίευμα. Μάλιστα μου έκαναν και πλάκα φίλοι και γνωστοί ευχόμενοι, αστειευόμενοι, να έχω καλή τύχη στο ταξίδι μου στον Αγιο Δομήνικο».
• Αν σου γινόταν πρόταση θα το έκανες… (σ.σ. γέλια)
- «Ναι (σ.σ γέλια) γιατί όχι παρακολουθώ το «Survivor» από το πρώτο επεισόδιο και έχω ταυτιστεί, όπως όσοι το βλέπουν, με τους παίκτες, δεν ντρέπομαι να το πω. Άλλωστε και η ζωή όλων των Ελλήνων δεν θυμίζει «Survivor» ή μήπως εμείς ως ποδοσφαιριστές όταν δεν παίζουμε όπως εγώ τώρα δεν δίνουμε τη δικιά μας μάχη επιβίωσης με σκληρότερη προπόνηση. Με το σχόλιο μου δεν είχα στόχο να θίξω κάποια ευπαθή κοινωνική ομάδα, απλές κουβέντες. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούν αρκετοί Έλληνες και πολλοί αθλητές. Εντάξει εμένα μου βγήκε εκείνη την ώρα, ήταν λάθος, αλλά έχω αποδείξει πόσο σέβομαι τις ευπαθείς ομάδες. Πάντα ήμουν σε φιλανθρωπικά παιχνίδια. Από μια άτυχη στιγμή δεν μπορεί να καταδικαστεί κάποιος. Πόσες φορές από την κερκίδα εμείς δεν ακούμε εκφράσεις εναντίον μας και μετά οι ίδιοι μας αποθεώνουν. Δηλαδή αυτοί που μας βρίζουν θέλουν το κακό μας. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα ίσως να ήταν και κάτι καινούργιο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι όταν μια σειρά έχει τηλεθέαση 70% ταυτίζεσαι, όπως ταυτίζονται και οι φίλαθλοι με την ομάδα. Πιστεύω, όλοι κατάλαβαν ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω κανέναν και ειδικά τη Λάουρα. Αν έρθει και έχει θιχτεί θα της ζητήσω και συγγνώμη προσωπικά».
Και αφού τελειώσαμε με το «Survivor» πήγαμε στην ΑΕΛ με τον 29χρονο παίκτη να μας λέει: «Νομίζω ότι φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά και ιδιοκτήτης, προπονητές και παίκτες πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν η παραμονή της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί μαθηματικά και πρέπει να προσέχουμε. Ήμασταν μια νέα ομάδα που καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις άγνωστες, για πολλούς, ανάγκες της κατηγορίας. Νομίζω ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, αφού θα έχει οδηγό τη φετινή εμπειρία».
• Δύο χρονιές στην ΑΕΛ πετυχημένες…
- «Ναι, ήρθα στις 3 Σεπτεμβρίου πρόπερσι στην ΑΕΛ και πανηγύρισα μια άνοδο, ενώ μεγάλη επιτυχία φέτος η άνετη παραμονή. Φέτος δεν βοήθησα όσο θα ήθελα την ομάδα, κάτι που έκανα πέρυσι. Μην ξεχνάτε ότι δύο χρονιές δε έκανα προετοιμασία και προσπαθώ μέσα από πιο δυνατές προπονήσεις να πάρω κι εγώ τις ευκαιρίες μου. Κάθε Λαρισαίος παίκτης έχει ένα επιπλέον κίνητρο όταν παίζει στην ΑΕΛ. Άλλωστε το όνειρο κάθε Λαρισαίου δεν είναι να παίξει στην ομάδα αυτή; Και εγώ θέλω να συνδυάσω το όνομά μου με επιτυχίες της ομάδας όπως τόσοι άλλοι στο παρελθόν που τους θαυμάζουμε εμείς οι νεότεροι».
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης σίγουρα έγινε άθελα του πρωταγωνιστής για το σχόλιό του για τη Λάουρα του «Survivor» αλλά από την άλλη ίσως να πείσμωσε περισσότερο ώστε όλοι να ασχολούνται όχι με αυτά που γράφει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά με το αγωνιστικό του πρόσωπο. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που έχει κάνει την ακριβότερη μεταγραφή όταν πήγε από τον ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass