ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(16:00)

Επικίνδυνη έξοδος του Απόλλωνα

*Δεν παίζουν Πέντα και Σάββας * Σήμερα ξεκαθαρίζει για Φιρινίδη

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 22:55

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, θα αγωνισθεί εκτός έδρας με το Ελευθεροχώρι Τρικάλων(16:00).

Μια ομάδα δυνατή και επικίνδυνη, με παιδιά από τα Τρίκαλα τα οποία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική έδειξαν πως παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια και δεν επηρεάζονται από το όνομα του αντιπάλου τους.
Γι΄ αυτό, λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Ο Απόλλωνας έχει μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Καραϊσκάκη που ισοβαθμούν στην 2η θέση και αγωνίζονται μεταξύ τους.
Εάν κερδίσει λοιπόν η λαρισινή ομάδα και λήξει ισόπαλο το ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό, τότε θα κάνει το μεγαλύτερο ίσως βήμα για την άνοδο.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στον Μαρσέλο Πέντα που δεν είναι 100 % έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και στον τιμωρημένο Σάκη Σάββα.
Επίσης, σήμερα θα ξεκαθαρίσει και το αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού και προφυλάχτηκε στο φιλικό με την ΑΕΛ, όπου δεν αγωνίστηκε.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι άλλοι δυο γκολκίπερ, ο Άγγελος Σταυράκης με τον Τάσο Κουρδή.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Διαιτητής από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Φλώρινας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου την Κυριακή (2/4, 16:00) για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος θα είναι ο «άρχων» του αγώνα, ενώ βοηθοί του, οι κ.Δημόπουλος και Δράγος της ίδιας Ένωσης και παρατηρητής ορίστηκε ο Λουκάς Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής:
-Ελευθεροχώρι – Απόλλων Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος, Δράγος (Φλώρινας), παρ. Λουκάς Διαμαντόπουλος(Μακεδονίας)
-Θεσπρωτός – Αστέρας Πετριτή: Μάντζιος, Αντωνίου, Τσαντάς (Ηπείρου), παρ.Κωνσταντίνος Μαζαράκης(Κοζάνης)
-Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης : Αγγελάκης, Πάτρας, Αϊναλής (Μακεδονίας), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)
-(14:15) Ρήγας Φεραίος – Α.Ε. Ιστιαίας: Κουφογιάννης (Φωκίδας), Κανιούρας, Στεργιόπουλος (Καρδίτσας), παρ.Γεώργιος Μπαράς(Μακεδονίας)
-Πιερικός – Διαγόρας Σεβαστής: Ρούσσης, Αναστασίου, Σακκάς (Θεσσαλίας), παρ.Βασίλειος Νόνας-Γεωργίου
-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τηλυκράτης: Χανίδης, Φραγιός, Ανδρέου (Μακεδονίας), παρ.Σπυρίδων Τσιλίκης(Λάρισας)
-Αμβρακία Κωστακίων – Νίκη Βόλου: Ρούσσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου, Τσόγκας (Πρέβεζας), παρ.Χρήστος Κούγκουλος(Τρικάλων)
-Εθνικός Φιλιππιάδας – Πύδνα Κίτρους: Ματσούκας, Καλύβας, Λυσσάρης (Αιτ/νίας), παρ.Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος(Αχαΐας)
«ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΠΥΔΝΑΣ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ
Η απομάκρυνση από τον στόχο της ανόδου, αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες οδήγησαν τη διοίκηση της Πύδνας Κίτρους να λύσει το συμβόλαιο της με τον έμπειρο τεχνικό, Γιώργο Χατζάρα. Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Πύδνα Κίτρους ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Γιώργο Χατζάρα . Η απομάκρυνση από τον στόχο της ανόδου και η οικονομική συγκυρία οδήγησαν τους δύο άνδρες, Γιάννη Ντούμο και Γιώργο Χατζάρα να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Η Πύδνα Κίτρους ευχαριστεί θερμά τον καταξιωμένο προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα. Θεωρεί μεγάλη της τιμή για το ότι ένας προπονητής Α’ και Β΄ Εθνικής, όπως ο Γιώργος Χατζάρας, δέχτηκε να γίνει προπονητής της. Ευχόμαστε στον «κόουτς» πάντα επιτυχίες στην προπονητική του πορεία».
Υ.Γ.: Χρέη προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν θα εκτελεί ο μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή, Διονύσης Τοκατλίδης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass