ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Θετική η εικόνα του Απόλλωνα

* Ικανοποιημένος ο Θεοδοσιάδης που χθες πήγε στα Γρεβενά και είδε τον Καραϊσκάκη * Τρία ράμματα στη γλώσσα ο Ανδρέου * Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα μετά το διήμερο ρεπό

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 22:20

Θετική ήταν η εικόνα που έδειξε ο Απόλλων Λάρισας στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, που έγινε την περασμένη Παρασκευή και οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-1.

Οι «κυανόλευκοι» απέναντι στην ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, δηλαδή δύο κατηγορίες πιο πάνω, προσπάθησαν φιλότιμα και έτρεξαν πάρα πολύ, για να μπορέσουν να σταθούν όσο μπορούν καλύτερα.

Και βέβαια απέκτησαν εμπειρίες, αντιλαμβανόμενοι πως διαφορετικές είναι οι συνθήκες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έστω και αν η ομάδα πρωταγωνιστεί και άλλες στη Σούπερ Λίγκα, όπου το επίπεδο των ομάδων είναι διαφορετικό.

Ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και οι οποίοι έδειξαν πως ο Απόλλων είναι μια μαχητική ομάδα, που στηρίζεται στο σύνολο και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους έχουν μια πολύ καλή χημεία.

Δοκίμασε και διάφορα σχήματα που ήθελε, ενώ γενικά οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σε ό,τι τους ζήτησε.

ΤΡΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ

Μεγάλος άτυχος του φιλικού ήταν ο Ανδρέου, ο οποίος τραυματίσθηκε με το ξεκίνημα της αναμέτρησης στη γλώσσα και του έγιναν τρία ράμματα.

Πάντως εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στον αγώνα με το Ελευθεροχώρι την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου, από τον οποίο θα απουσιάσει ο Σάββας, που εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Λογικά θα επανέλθει και ο Καρακατσάνης, ο οποίος από σήμερα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Πέντα μάλλον δύσκολα θα προλάβει την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες θα επανέλθουν στην Κοιλάδα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Χθες το απόγευμα ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σάκης Θεοδοσιάδης με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά πήγαν στα Γρεβενά και κατασκόπευσαν τον Καραϊσκάκη, ο οποίος με ανατροπή κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 3-2 (στον ημιτελικό του Κυπέλλου), πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στην εκπνοή του αγώνα.

Η ομάδα της Άρτας, με την οποία θα αγωνισθεί ο Απόλλωνας στις 23 Απριλίου, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

Το σχόλιο του Θεοδοσιάδη ήταν πως ο Καραϊσκάκης έχει μια αξιόλογη ομάδα με καλούς παίκτες στο ρόστερ του.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ-ΑΧΑΪΚΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΕ Καραϊσκάκης και Αχαϊκή θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του τροπαίου της Γ' Εθνικής στις 9 Απριλίου, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη από την διοργανώτρια το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού.

Χθες ο Καραϊσκάκης κέρδισε στον ημιτελικό του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΔΑΚ Γρεβενών με 3-2, ενώ στον άλλο ημιτελικό στο ΔΑΚ Άργους, η Αχαϊκή κέρδισε στα πέναλτι την Κηφισιά 5-4(1-1 κ.α.).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-3

-Αχαϊκή-Κηφισιά 1-1 κ.δ. 5-4 πεν.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass