ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ

Μεγάλος κερδισμένος ο Αχιλλέας Φ.

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2017 22:05

Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα επικράτησε του Σμόλικα Φαλάνης με 2-0 και σε συνάρτηση με το 1-1 στην Αγιά, αύξησε εκ νέου στους 9 βαθμούς τη διαφορά του από τον δεύτερο Δωτιέα και μάλιστα μία αγωνιστική πριν την μεταξύ τους μονομαχία.

Το παιχνίδι στην Αγιά (1-1) κρίθηκε από δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, που καταλογίσθηκαν στο α’ μέρος, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διαμαρτύρονται για ένα χέρι στο 90’.

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Φαλανιακός με 2-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης και αύξησε την απόστασή του από τη ζώνη των πλέι άουτ, όπως και η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία πέρασε με 3-0 από τη Ν. Πολιτεία και επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από επτά αγωνιστικές.

Για ένα πέναλτι στο 81’ διαμαρτυρήθηκε η Λάρισα 2012 (καταλογίστηκε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή) στο 0-0 με τον Αετό Αμυγδαλέας, στο Αργυροπούλι, η τοπική Δόξα επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καλοχωρίου και χτυπά την πόρτα της 4άδας, ενώ ο ΠΟΕ νίκησε με 1-0 τον Αετό Μακρυχωρίου και αισθάνεται πιο σίγουρος στην υπόθεση σωτηρίας. Τέλος στον Τύρναβο το τοπικό ντέρμπι του Αστέρα με τον Τύρναβο 2005 έληξε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Σμόλικα Φαλάνης με 2-0 και πήγε ξανά στο +9 από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς.

Οι κυπελλούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με το ωραίο σουτ του Νάστα από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής.

Ο Σμόλικας βρήκε την απάντηση στο 35', όμως το γκολ του Κ. Κολοβού ακυρώθηκε ως οφσάιντ (με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για τον α’ βοηθό).

Στην επανάληψη από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους προκειμένου να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το «ρευστό» 1-0 και να φτάσουν στην ισοφάριση.

Βούλγαρης, Παλάσκας και Νεμπεγλέρας είχαν τρεις καλές στιγμές, για να φτάσουμε στο 74’ όταν ο Σμόλικας άγγιξε την ισοφάριση. Ο Χρ. Κολοβός εκτέλεσε φάουλ και ο Δάσσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά τη λύση στην ομάδα του Αχιλλέα έδωσε στο 80’ ο Βούλγαρης, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη των «κιτρινόμαυρων».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Οικονόμου, Κακαζούκης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Νάστας (68΄ Τλούπας), Ρέψης (58′ Λόλας), Βούλγαρης (88′ Πετράκης), Παλάσκας.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης (61’ Μανακούσιος), Δολιάνης, Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χρ. (85’ Ζιώγας), Τσιρβούλης, Κόκρας, Κακαβίτσης, Σκούπρας, Δάσσιος (84’ Σαμαράς).

ΟΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στην Αγιά, Δωτιέας και Οικονόμος Τσαριτσάνης, σ’ ένα παιχνίδι που τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσατσαλίδη (το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον Μόσχο).

Με τον ίδιο τρόπο στο 12’ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, με σκόρερ τον Χάμος (το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Σούλι).

Στη συνέχεια, αν και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός, έλειψαν οι πολύ μεγάλες φάσεις.

Η μεγαλύτερη ωστόσο στιγμή σημειώθηκε στο 77’, όταν σε μία ασυνεννοησία του Ε. Γούτου και του Φαρμάκα, παρεμβλήθηκε ο Καραγκούνης, «τσίμπησε» την μπάλα και πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία, αλλά πρόλαβε επιστρέφοντας ο Σούλι να αποκρούσει προ της γραμμής και να αποτρέψει το 1-2.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Δωτιέας έκανε μία υπερπροσπάθεια για το δεύτερο γκολ και στο 90’ ζήτησε πέναλτι σε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής κ. Τζήλος είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε το παιχνίδι, ενώ αμέσως μετά ο Νάτσης επιχείρησε ένα πολύ ωραίο σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Νούσιας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παπάς, Ν. Γούτος (80’ Μπόντε), Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Χαλάτσης (70’ Ε. Γούτος), Μαλάκος, Γιαννακός (57’ Σβερκούλης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Λεβέντης, Χάμος, Μόσχος (46’ Σαπάκος), Β. Σακοράφας, Μπουμπουνάρας (67’ Ντούφας), Καλφούντζος, Φτίκας (84’ Μιφτάρι), Καραγκούνης, Πούτας.

ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ 4ΑΔΑΣ

Νίκη με την οποία διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες εισόδου στην τετράδα των πλέι οφ πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου με 2-0 επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στα πρώτα και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Μπαχτσιβάνος Σ/Χ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 83’ ο Τσιάγκος βγήκε τετ α τετ και μετά από ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα έπαιξαν αρκετά καλά, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με μεγαλύτερη στιγμή το δοκάρι του Τσιάτα στο 72’.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς (73’ Χαρισούλης), Κούλπας, Μπουζούκας, Χατζής, Ριζούλης (90’+1’ Γκουρτζούμης), Βουγιατζής (65’ Σιαμαντούρας), Ζάχος, Τσούτας, Τσιάγκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου, Τσεκούρας, Λιούσκας, Μπούνα, Τσιάτας, Τσιαντούλης, Παιδής (69’ Μακρής), Δάκτυλας, Σαμπάνης (52’ Κόκοβας).

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το τοπικό ντέρμπι του Τυρνάβου. Ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 26’ με το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Γαλάνη για να ισοφαρίσει ο Τύρναβος 2005 στο 85’ με το φάουλ του Τζιόλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 17’ με τον Γανό. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές.

Η ομάδα του Αστέρα στάθηκε άτυχη στο 80’ όταν τραυματίστηκε ο Βαλ. Γκαραγκούνης και μετεφέρθη στο νοσοκομείο. Συγχαρητήρια για τη διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου εξέφρασαν οι άνθρωποι του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Βαλ. (80’ λ.τ. Γκαραγκούνης Δ.), Πάσιος Β., Λάζος, Γαλάνης, Τάκης, Καρακώστας, Πάσιος Ανδρ., Γκαραγκούνης Σπ. (87’ Φουντούνας), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Ελ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Ροντούλης, Καλέσης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Βλιώρας (60’ Γκαντρής), Γανός (86’ Μπαζούκης), Κοκόμπελης (70’ Τσατσελάρι), Μεζίνι, Τζιόλας, Μπάκος.

ΒΡΗΚΕ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ 90’ Ο ΠΟΕ

Έπρεπε να περάσουν 89’ λεπτά αγώνα για να βρει ο Π.Ο. Ελασσόνας τον δρόμο για τα δίκτυα, επικρατώντας του μαχητικού Αετού Μακρυχωρίου με το φτωχό αλλά πολύτιμο 1-0.

Σε ένα αγώνα, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, που κράτησε σε αγωνία δεκάδες φιλάθλους έως το τελευταίο σφύριγμα της κ. Τσιοφλίκη, η ομάδα του Π.Ο.Ε. «ανάσανε» βαθμολογικά έστω και στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειάς του.

Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πίεσαν αρκετά τους αντιπάλους και όσο περνούσε η ώρα η πίεση μεγάλωνε, χάνοντας ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη από νωρίς, κάτι που τελικά κατάφεραν με τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μαχητικοί και προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ περιορίστηκαν σε αντεπιθέσεις και σε λίγες επισκέψεις στην ελασσονίτικη περιοχή.

Φάσεις – γκολ

18΄: Επικίνδυνο σουτ του Μάντζαρη των φιλοξενουμένων, που κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

24΄: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, που επιχειρεί σουτ, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αποκρούσει σε κόρνερ.

25΄: Νέα ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε., που εκτελεί κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει τα πόδια του Μάρκου, που τη στέλνει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μακρυχωρίου.

42΄: Συνεχίζει να πιέζει ο Π.Ο.Ε. Μετά από συνδυασμό των παικτών, ο Πεπκολάι δίνει την μπάλα στον Γκαραβέλη που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας Μπανταβάνης λέει «όχι», αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ.

44΄: Νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Ματούλα αποκρούεται από τον πολύ καλό Μπανταβάνη.

60΄: Σουτ του νεοεισελθόντα Μπούσια βρίσκει έτοιμο τον Μπανταβάνη που μπλοκάρει.

63΄: Ο Αργύρης του Μακρυχωρίου ξεφεύγει και σουτάρει, αλλά ο Γκουτζουρέλας έτοιμος μπλοκάρει.

76΄: Σουτ του Καραμάνου από τα αριστερά φεύγει άουτ.

84΄: Ο ΠΟΕ με τον δραστήριο Πεπκολάι επιτυγχάνει τέρμα, αλλά μετά από υπόδειξη του επόπτη, η κ. Τσιοφλίκη δεν καταλογίζει το γκολ, υποδεικνύοντας οφσάιντ.

85΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ σε ένα χρονικά κρίσιμο σημείο του αγώνα, όταν ο Πάσιος από τα δεξιά προχωράει και σουτάρει, αλλά ο Γκουτζουρέλας με ωραία προσπάθεια αποκρούει σωτήρια.

90΄: Το λεπτό που έκρινε τον αγώνα, όταν μετά από συνεχή πίεση των γηπεδούχων, και εκτέλεση κόρνερ, από κοντά ο προωθημένος Καρλιάμπας με σουτ – «κεραυνό» γράφει το λυτρωτικό 1-0 και πνίγεται στις αγκαλιές των Ελασσονιτών.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των βοηθών της κ. Παπαγεωργίου, Τσατσαρώνη.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής - Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μάρκου(45΄ Μπούσιας), Τσένος(66΄ Καραμάνος), Μπαλαμώτης, Πεπκολάι, Ματούλας, Ταστεμερίδης(45΄ Μπαρλαγιάννης)

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης, Χριστιανίδης, Νίκου, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Σαμαράς (40’ Πάσιος), Αργύρης (82’ Παναγιώτου), Τέας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Αποφασιστική νίκη στη Ν. Πολιτεία επί της Αστραπής με 3-0 πέτυχε χθες η Δόξα Βλαχογιαννίου βάζοντας τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών (η τελευταία νίκη είχε επιτευχθεί την 17η αγωνιστική).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζεστά στο παιχνίδι, απείλησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον αντίπαλό τους χάνοντας δύο ευκαιρίες στο 3’ και στο 8’ με τον Ζηρδέλη (απέκρουσε με δυσκολία ο Μπρέλλας), ενώ στο 29’ χάθηκε η μεγάλη φάση όταν μετά από σέντρα του Ζηρδέλη, ο Σαπουνάς προ κενής εστίας (ο Μπρέλλας ήταν εκτός θέσης) με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βρ. Κοντοθανάση, ο Ιωαννίδης με εντυπωσιακή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Φούντα (50’) και Βενέτη (55’), αλλά μέχρι εκεί.

Η Δόξα αξιοποίησε τις αντεπιθέσεις της και με δύο ακόμη γκολ σφράγισε το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 68’, μετά από μπαλιά του Δ. Κοντοθανάση, ο Ζηρδέλης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε και πλάσαρε κάνοντας το 0-2, ενώ στο 77’ ο Τόλιος με ωραία ενέργεια και πλασέ, μετά από σέντρα του Ζηρδέλη, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Στάικο και Γεωργίου (πολύ καλοί).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος (73’ Μηνάς), Σιάρκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπατζέλας (49’ Χλωρός), Μπέτσης, Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Τζουμάκης (79’ Ηλιούδης).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Αλεξίου (12’ λ.τ. Χαράλαμπος), Βάλλας (82’ Λάκης), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Σαπουνάς (43’ λ.τ. Γεωργούλης), Βρ. Κοντοθανάσης, Ζηρδέλης, Δ. Κοντοθανάσης, Τόλιος.

«ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο «Γ. Μητσιμπόνας», Λάρισα 2012 και Αετός Αμυνδαλέας.

Οι γηπεδούχοι, που λόγω της θέσης τους ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, απείλησαν τον αντίπαλό τους στην προσπάθειά τους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάνοντας ευκαιρίες κυρίως με τους Δ. Κίτσιο και Παϊτέρη.

Στο 81’ σημειώθηκε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους για πέναλτι στον Δ. Κίτσιο, όμως ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος είχε διαφορετική άποψη και έδειξε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής. Οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 μετά το παιχνίδι έκαναν λόγο για «κλοπή», αφού όπως επισήμαναν, χθες έπαιζαν τη μισή σχεδόν παραμονή.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Κατσαμπάς, Φλώρος Βαλ., Φλώρος Παντ., Γκόλτσος (60’ λ.τ. Κριεμάδης), Γεωργούλας Θ., Φλώρος Παν., Παϊτέρης, Κίτσιος Π., Δαλαμπύρας, Κίτσιος Δ.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Ανδριανόπουλος (65’ Κουρούκας), Καρβούνης (85’ Σάρα), Δημητρέλης (75’ Χατζηϊωαννίδης), Πίρε.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Φαλανιακός, ο οποίος επικράτησε σ’ ένα δυνατό παιχνίδι της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο 25’ ο Χατζηγρηγορίου με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 62’ ο Χρ. Λυγούρας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αλεξανδρή έγραψε το 1-0.

Στο 70’ και πάλι ο Χατζηγρηγορίου, αφού εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, πλάσαρε, όμως πρόλαβαν οι αμυνόμενοι και έδιωξαν προ της γραμμής.

Στο 75’ ο Ι. Αλατάς με προβολή μετά από σέντρα του Βαρσάμη διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 85’ χάθηκε η τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μανάκα που βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Παπαϊωάννου απέκρουσε.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Φατούρας, Πανταζής (65’ Αλατάς Ι.), Μπλέντι (85’ Αλατάς Δ.), Λιλολάρι, Κλούρας, Αλεξανδρής (80’ Παπαγεωργίου), Λυγούρας Χρ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Καραγεώργος (81’ Αετόπουλος), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου (77’ Ντάλλας), Γκατζούλης, Μπαρούτας (65’ Μπελάγιας).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ. – Σμόλικας      2-0

Αστραπή Ν. Π. – Βλαχογιάννι       0-3

Δωτιέας Αγιάς – Οικονόμος          1-1

ΠΟ Ελασσόνας – Μακρυχώρι       1-0

Αστέρας Τυρν. - Τύρναβος 2005   1-1

Λάρισα 2012 – Αμυγδαλέα 0-0

Αργυροπούλι – Καλοχώρι   2-0

Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.       2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   65-16  61

Δωτιέας Αγιάς         45-23  52

Οικονόμος     31-24  40

Δήμητρα Γιάνν.        37-27  39

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αργυροπούλι 34-34  36

Τύρναβος 2005       25-23  36

Αμυγδαλέα    32-28  35

Π.Ο. Ελασσόνας      34-31  35

Βλαχογιάννι   33-27  33

Σμόλικας       30-29  31

Φαλανιακός   34-31  31

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι      26-33  27

Λάρισα 2012 20-30  26

Μακρυχώρι   20-35  24

Αστραπή Ν.Π.         19-44  20

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.         23-74  10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/4, 16:30)

Αχιλλέας Φ. - Δωτιέας Αγιάς

Σμόλικας - Λάρισα 2012

Οικονόμος - Αστέρας Τυρν.

Αμυγδαλέα - Αστραπή Ν. Π.

Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας

Βλαχογιάννι - Αργυροπούλι

Μακρυχώρι – Φαλανιακός

Δήμητρα Γιάνν. – Καλοχώρι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass