Σ. Παπαδόπουλος: «Με πέντε νίκες στα πλέι οφ»

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2015 15:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:41

 

Ως μεγάλη τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΛ ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» Σούλης Παπαδόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε ευθύς το στίγμα για την επιτυχία του στόχου:

«‘Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μιας και είμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και χρειαζόμαστε βαθμούς. Πιστεύω ότι με 5 νίκες μπορούμε να είμαστε μέσα στις ομάδες των play off».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε «αμαρτία» το να έχεις εγκαταστάσεις σαν την ΑΕΛ «και να μην μπορείς να τις διαχειριστείς όπως πρέπει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν ξεκινάς το καλοκαίρι και έχεις όλα αυτά δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε αυτήν την θέση. Εγώ αν είχα ξεκινήσει το καλοκαίρι και είχα όλα αυτά και η ομάδα ήταν πέμπτη, θα είχα φύγει μόνος μου» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι στα πλέι οφ τα πάντα μπορεί να συμβούν.

«Η ΑΕΚ και ο Ηρακλής έχουν πάρει ένα προβάδισμα, αλλά εάν μπούμε στα play off, όλα μπορούν να συμβούν. Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω πάρα πολύ και θα το δείτε».

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε και για τις προτεραιότητές του λέγοντας ότι «για εμένα, είναι να γίνουμε ομάδα και να κερδίζουμε. Να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι ευχαριστημένος. Ήρθα για να προσπαθήσω και να δώσω τα πάντα για να κάνω πέντε νίκες. Το έχω κάνει ξανά και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά γι αυτό ήρθα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στο κόσμο επισήμανε:

«Όταν πας σε μια ομάδα, ο κόσμος είναι κι αυτό ένα στοιχείο που σε ωθεί. Τον κόσμο, πιστεύω ότι τον διώξαμε μόνοι μας. Όταν δυο Κυριακές με 8-10.000 κόσμο δεν καταφέρνεις να κάνεις κάτι καλό, τον απογοητεύεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στα play off και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, μόλις δει ο κόσμος ότι η ομάδα είναι στον στόχο της».

Όσον αφορά για τη στάση του σε διαιτητικές αποφάσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε:

«Εγώ είμαι ίδιος. Αν χρειαστεί να διαμαρτυρηθώ θα διαμαρτυρηθώ. Μπορεί να πιέσω καταστάσεις και διαιτητές, όπως όλοι το κάνουν. Είναι τακτική. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και έχει εξελιχθεί, όμως ο κόσμος να περιμένει από εμένα αυτόν που ήξερε.

Εμένα η δουλειά μου, είναι για το ποδόσφαιρο που παίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αλλά θα πρέπει να κοιτάω και τα υπόλοιπα γιατί όταν κάποιος πάει να μας βάλει τρικλοποδιά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

*Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση της «Ε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass