ΣΤΟ 1ο Ε2 ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Π. Μπαλάφας και Ειρ. Πατρωνίδη είχαν πολύ καλή παρουσία

*Έφτασαν μέχρι τους τελικούς της διοργάνωσης

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 9:30

Στο 1ο Ε2 Εθνικό πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη φέτος στην πόλη του Βόλου οι αθλητές Μπαλάφας Παύλος(ΑΣΑΛ), Πατρωνίδη Ειρημίνα(ΟΑΝ) και Νικολούλης Χρήστος(ΟΑΝ) που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Λαρισαϊκού ΟΑ, σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Στην κατηγορία Α16 ο Μπαλάφας Παύλος πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αποδεικνύοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται έφτασε μέχρι τον τελικό, αφού πρώτα απέκλεισε από το τουρνουά το περσινό Νο1 στα προημιτελικά. Στον τελικό έχασε απο το Νο1 του ταμπλό Ταραμονλή Δημ.(ΑΣΝ Βέροιας).

Στην ίδια κατηγορία ο Νικολούλης Χρήστος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο μονό, ενώ στα διπλά οι δύο αθλητές αποκλείστηκαν επίσης στον ημιτελικό.

Στην κατηγορία Κ16 τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά έκανε η Πατρωνίδη Ειρημίνα φτάνοντας μέχρι τον τελικό κατακτώντας την 2η θέση, αφού απέκλεισε πρώτα στα προημιτελικά το Νο1 και στη συνέχεια στα ημιτελικά το Νο4 του τουρνουά, ενώ στα διπλά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης και οι Γραμματικούλης Γιώργος(Α16),Μπαλατζάρας Αποστόλης(Α14),Αντωνιάδης Ιάσωνας (Α14) και Σταυρόπουλος Βασίλης(Α14). Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου, Πατσουράκος Δημήτρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass