Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΛΑΜΚΕ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 11:30

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές της ΛΑΜΚΕ που συμμετείχαν σε αγώνες αυτοκινήτου κατά το έτος 2016. Επίσης μετά από κλήρωση ανάμεσα στους αγωνιζόμενους, ο νικητής της 1ης Ανάβασης Ελασσόνας, Νίκος Μπότης, κέρδισε μια δωρεάν συμμετοχή για τη 2η Ανάβαση Ελασσόνας που θα γίνει το 2017.

Ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γκουτζουρέλας Νικόλαος, ο οποίος εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή της φιλοξενούσας πόλης του αγώνα «Ανάβαση Ελασσόνας» απηύθυνε χαιρετισμό και διαβεβαίωσε τη στήριξη και την υποστήριξη στον αγώνα, εκφράζοντας την ευχή να αποκτήσει μόνιμη θέση στο πρόγραμμα των Ελληνικών Αγώνων Αυτοκινήτου.

Ο Ελασσονίτης βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Κατσιαντώνης Γεώργιος, στον χαιρετισμό του δήλωσε την προθυμία του να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, τόσο τον αγώνα αυτοκινήτων της Ελασσόνας, όσο και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση της λέσχης. Όπως τονίστηκε είναι κάτι που η πόλη αλλά και η ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας έχει ανάγκη, ενώ κάνοντας αναφορά στον μεγάλο αριθμό θεατών που παρακολούθησαν την 1η Ανάβαση, τόνισε τις δυνατότητες και την ώθηση που μπορεί να δώσει ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός στην περιοχή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αγωνιζόμενοι, μέλη και φίλοι της λέσχης, οι οποίοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να συνευρεθούν και εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ενδυναμώνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass