ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Κλειδί για τη συνέχεια το ματς στον Βόλο

*Χαρά μας να παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια *Λάκης Μπακάλης: «Δίκαια βρίσκεται στην κορυφή ο Απόλλωνας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 10:20

Τους παίκτες του συνεχάρη ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης για τη νίκη επί του Ρήγα Φεραίου με 2-0, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Δήλωσε πως με ηρεμία και συγκέντρωση η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για να είναι έτοιμη για τη δύσκολη μάχη στο Πανθεσσαλικό, ενώ τόνισε πως είναι χαρά για τον ίδιο να αγωνίζεται η ομάδα του σε τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Σχετικά με το σημερινό ματς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους. Όπως έχουμε τονίσει το τελευταίο καιρό, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και η ουσία του παιχνιδιού είναι οι τρεις πόντοι. Αυτός είναι ο στόχος κι έχει επιτευχθεί. Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα και το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σήμερα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη αμυντικά, μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία. Είχαμε υπομονή και οι παίκτες δεν αγχώθηκαν παρά το γεγονός πως δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ερχόταν το γκολ. Με την επίτευξη του πρώτου γκολ θεωρώ απελευθερωθήκαμε και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε σε καμία φάση του αγώνα, είχαμε ηρεμία και δικαίως ήρθε αυτή η νίκη.

Αυτό το ματς τελείωσε και κοιτάμε την επόμενη μέρα όπου πρέπει να προετοιμαστούμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, έχουν μείνει ακόμα εννιά παιχνίδια και με πειθαρχία και συγκέντρωση να φτάσουμε στο τέλος.

Να ευχαριστήσω τέλος και τον κόσμο, που ήρθε μετά από αρκετό καιρό και βοήθησε την προσπάθεια της ομάδας μας».

-Για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Σίγουρα είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά σίγουρα το ματς στον Βόλο είναι κλειδί για τη συνέχεια. Εμείς χαιρόμαστε να δίνουμε τέτοια παιχνίδια, σε ένα ωραίο γήπεδο με καλό αγωνιστικό χώρο και το αναφέρω αυτό διότι έχουμε ταλαιπωρηθεί φέτος από τα γήπεδα, ακόμα και το δικό μας. Για μας δεν αλλάζει κάτι θα οργανωθούμε και θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σε μια δύσκολη έδρα».

-Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα: «H μόνη επιστροφή που θα έχουμε είναι του Ιβανίδη που έλειπε λόγω της κόκκινης κάρτας. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Σουλίδης άρχισε να μπαίνει και αυτός πιο δυναμικά στο κομμάτι της προπόνησης και ίσως να προλάβει. Για τον Μηνά είναι δύσκολο να τον έχουμε διαθέσιμο για τον Βόλο. Σήμερα είχαμε ένα θέμα με τον Μαρτσέλο (σ.σ. Πέντα) το οποίο θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Σαχινίδης είναι 100% έτοιμος».

Λάκης Μπακάλης(Ρήγας Φεραίος):«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με σκοπό να βγάλουμε εκτός ρυθμού την ομάδα του Απόλλωνα και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε στο μισάωρο και ενώ συνήθως από την αρχή κάνει ευκαιρίες. Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι και τη λειτουργία της ομάδας εκεί, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με τον ίδιο σκοπό.

Το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα στην επανάληψη έπαιξε ρόλο και ενώ προήλθε από στημένα όπου εκεί έχουμε αδυναμίες. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως αν στη μοναδική μας φάση κατορθώναμε να ισοφαρίσουμε, να ήταν διαφορετικό το ματς. Δίκαια κέρδισε ο Απόλλωνας, εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να βγει πρωταθλητής».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Νίκος Ιορδανίδης(Απόλλωνα): «Κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν ο βασικός μας στόχος. Στο αγωνιστικό κομμάτι από την αρχή επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε την ηρεμία που έπρεπε και ξέραμε ότι θα έρθει το γκολ και δίκαια φτάσαμε στη νίκη.

Αφήνουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι. Από αύριο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν μείνει εννιά τελικοί και βήμα-βήμα να πετύχουμε το καλύτερο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια και καλή συνέχεια στον Ρήγα Φεραίο».

Θανάσης Καναβός(Ρήγας Φεραίος): «Ήρθαμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, πιστεύω μπήκαμε καλά αμυντικά και δεν μας απείλησε ο Απόλλωνας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το ίδιο σκεπτικό, όμως από μια στημένη φάση ατυχήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή και την κατοχή και έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι δεχτήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Δίκαιη νίκη για τον αντίπαλο, ίσως αν δεν δεχόμασταν το πρώτο γκολ να ήταν άλλη η εξέλιξη του αγώνα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά τα συνεχόμενα δύσκολα ματς που είχαμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass