ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Ξεκούραση ενόψει της δύσκολης συνέχειας

* Σήμερα ο Μπόγιοβιτς αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:39

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για την ΑΕΛ καθώς θα κάνει το ρεπό της την 21η αγωνιστική και οι παίκτες ξεκουράζονται, αλλά παράλληλα φορτώνουν και τις μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, στη Football League.

Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να έχουν ελπίδες να τερματίσουν στην 3η θέση την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίσουν και τους πέντε εναπομείναντες αγώνες.

Κάτι που βέβαια δεν είναι εύκολο, όμως δεν θεωρείται και ακατόρθωτο, αφού ουσιαστικά δύο ματς θεωρούνται από τα πιο δύσκολα, στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η λαρισινή ομάδα θα παίξει επίσης εκτός έδρας με τον Φωκικό την 22η αγωνιστική, ενώ στα Αλκαζάρ θα υποδεχθεί τον Εθνικό Σερρών και τη Ζάκυνθο, αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ θα δώσει σκληρή μάχη για να πλασαρισθεί στην τριάδα και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνει ταμείο, περιμένοντας και το «στραβοπάτημα» των Ολυμπιακού Βόλου και Ζακύνθου, που επίσης έχουν ως στόχο την τρίτη θέση.

Ήδη οι νησιώτες έχασαν χθες στη Λαμία με 2-1 και μακάρι να υπάρξουν αύριο παρόμοια ευχάριστα νέα στο Αλκαζάρ, όπου ο Τύρναβος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κατά τα άλλα, με ενημέρωση που υπήρξε για τα περί της προετοιμασίας, στο σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνονται τα εξής:

«Η διπλή χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε στο πρωινό της κομμάτι ασκήσεις ενδυνάμωσης, με ένα μέρος της να εκτελείται στο γυμναστήριο, ενώ στο απογευματινό έγιναν ασκήσεις τακτικής και τεχνικής στο γήπεδο με τον τεχνητό χλοοτάπητα λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Ο Θανάσης Μουλόπουλος λόγω τενοντίτιδας που παρουσίασε έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προληπτικά, καθώς η ιατρική εξέταση δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και από σήμερα θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις».

ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΕΩΝ ΑΕΛ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εν τω μεταξύ μετά από αίτημα της ΑΕΛ που συμφώνησε και ο Τύρναβος 2005, ο αγώνας για το οικείο πρωτάθλημα της football League θα δiεξαχθεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στο γήπεδο των Πλατανουλίων.

Τον αγώνα θα διευθύνει η Μάχη Τσιοφλίκη, που θα έχει συνεργάτες τους Βασίλειο Μάνο και Αποστόλη Καρακώστα ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Ζήλος.

Εξάλλου για τον 4ο όμιλο, θα γίνουν σήμερα και οι παρακάτω αναμετρήσεις:

12 μ. (Λιανοκλάδι) Λαμία-Αναγέννηση Κ.

15:00(Μακρυκάγια) Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Β.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass