ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σημαντικά «διπλά» για Φαλανιακό, Μακρυχώρι

*Νικηφόρες εμφανίσεις για Αχιλλέα Φ. και Δωτιέα, στην 4η θέση το Αργυροπούλι *Αγγλική ισοπαλία στην Αμυγδαλέα

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 13:40

Πολλές συγκινήσεις επιφύλαξε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κυρίως στη μάχη της παραμονής.

Πολύ σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε στο Βλαχογιάννι ο Φαλανιακός και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, όπως εξίσου σημαντικό ήταν και το «διπλό» του Αετού Μακρυχωρίου μέσα στο Καλοχώρι (1-2) με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν ένα ακόμα βήμα σωτηρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι στο Καλοχώρι λύθηκε η συνεργασία της τοπικής Αναγέννησης με τον τεχνικό Κ. Κολομηρούση, τον οποίο διαδέχεται ο Γ. Χατζής.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η κατάσταση έμεινε αναλλοίωτη, καθώς τόσο ο πρωτοπόρος Αχιλλέας όσο και ο δεύτερος Δωτιέας Αγιάς πέτυχαν νίκες. Συγκεκριμένα η ομάδα του Τάκη Παραφέστα επιβλήθηκε της Λάρισας 2012 με 3-0, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Μπουκουβάλα επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0.

Στην Τσαριτσάνη, Οικονόμος και Αστραπή Ν. Πολιτείας μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε από τον Τύρναβο με 1-0 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση.

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα όπου ο τοπικός Αετός προηγήθηκε με 3-0 αλλά ο ΠΟΕ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3), ενώ τέλος ο Σμόλικας Φαλάνης διεύρυνε το σερί του κερδίζοντας 2-0 τον Αστέρα Τυρνάβου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του, κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Λάρισα 2012 με 3-0. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα έκανε φανερές τις προθέσεις της από την αρχή και παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε επιθετικούς προσανατολισμούς, με τον «συνήθη ύποπτο» Παλάσκα να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ.

Κάποιες καλές στιγμές στα πρώτα 40 λεπτά είχαν οι Παλάσκας και Βούλγαρης για να φτάσουμε στο 42′ όταν μετά από πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Μανιώτης ευνοήθηκε και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0 (στη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ), ενώ στο 44’ ο Βούλγαρης με πολύ ωραίο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γεωργούλα που επενέβη σωτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν προκειμένου να σιγουρέψουν τη νίκη με τον Βούλγαρη να χάνει δύο καλές ευκαιρίες στο 53’ και στο 62’ και με τους Κουμπούρα και Παλάσκα στο 64’.

Τελικά τη λύση στην ομάδα του Τάκη Παραφέστα έδωσε ο Παλάσκας στο 71’ όταν μετά από σέντρα του Περήφανου διπλασίασε τα τέρματα των "κιτρινόμαυρων", ενώ ο ίδιος στο 90’+1’ διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 3-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κουμπούρας, Οικονόμου, Περήφανος, Κακαζούκης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Νάστας (80′ Τλούπας), Βούλγαρης (85′ Πετράκης), Ρέψης (65′ Λόλας), Παλάσκας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Φλώρος Παν., Φλώρος Αντ., Σκέντζας (46’ Φλώρος Παντ.), Καρτσαμπάς, Κίτσιος Π., Φλώρος Βαλ., Κριεμάδης (75’ Μπαστούνης), Παϊτέρης, Κίτσιος Τ., Γεωργούλας Θ. (65’ Γκόλτσος).

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Ο Δωτιέας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0 στο ντέρμπι της Αγιάς και να διατηρήσει την απόστασή του από τον πρωτοπόρο Αχιλλέας Φ. στο όριο των 12 βαθμών για τα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 8’ όταν μετά από σέντρα του Μπόντε, ο Τσατσαλίδης με δεύτερη κεφαλιά (η πρώτη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα) σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με το κοντινό πλασέ του Τσιρογιάννη.

Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Τσατσαλίδης στο 89’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νάτση σφραγίζοντας έτσι τη νίκη του Δωτιέα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Τσακάλι, Παππάς, Φιλιππούλης, Ντελής, Νάτσης, Τσιρογιάννης (80’ Τσαγκαλάς), Μπόντε (75’ Γιαννακός), Τσατσαλίδης, Χαλάτσης (60’ Σβερκούλης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Καραγιώργος, Γκατζούλης (55’ λ.τ. Μπελάγιας), Θώμος, Μαντζαφλάρας, Σπανός, Χατζηγρηγορίου, Μπαρούτας (55’ Αετόπουλος).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον Οικονόμο και την Αστραπή Ν. Πολιτείας. Στο α’ ημίχρονο η Αστραπή έδειχνε πιο επικίνδυνη, έχοντας μία πολύ καλή ευκαιρία στο 35’ όταν ο Νάνος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τη σέντρα σουτ του Καλτσά, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 40’ με τον Αλεξόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά εξ επαφής και εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα Νούσια έστειλε την μπάλα άουτ.

Με τη λήξη του ημιχρόνου όμως είχαμε ένταση με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα για τον διαιτητή κ. Ι. Ντελέζο. Αιτία της έντασης ήταν το ότι ο Καραγκούνης έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ενώ εκδήλωνε επίθεση ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ έγινε το 1-0 με δημιουργό τον Καραγκούνη και εκτελεστή τον Φτίκα, που πλάσαρε διαγώνια από τα δεξιά και αναδεικνύεται στον μόνιμο σκόρερ του Οικονόμου στα παιχνίδια του β’ γύρου.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 76’ όταν ο Φούντας βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον Νούσια γράφοντας έτσι το 1-1.

Από κει πέρα ο Οικονόμος ήταν επικίνδυνος και απείλησε για το δεύτερο γκολ. Στο 78’ ο Φτίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να καταλήξει στη συνέχεια άουτ, στο 87’ ένα καλό σουτ του Μόσχου εξουδετέρωσε ο Μπρέλλας, ενώ στο 89’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι από τον Παπαμάνο (στη φάση αυτή ο παίκτης της Αστραπής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα) το οποίο εκτέλεσε Φτίκας, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την πλευρά των γηπεδούχων.

*Μετά το παιχνίδι ο φίλαθλος του Οικονόμου, Αναγνωστούλης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, κατά τη διάρκεια του οποίου κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Φώτης Καραΐσκος που εισέπραξε συμβολικό χρηματικό ποσό από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μουλτσιά.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος (86’ Δραχαλίβας), Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Καλφούντζος, Παπαγιαννούλης (54’ Καραΐσκος), Φτίκας, Καραγκούνης, Πούτας.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπατζέλας (60’ Μπέτσης), Καλτσάς (80’ Ραμάι), Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Αλεξόπουλος (90’+1’ Μηνάς).

ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου με 2-1 μέσα στο Καλοχώρι. Μία νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα, καθώς από το 10’ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες (απευθείας κόκκινη στον Νικολαΐδη), ενώ αντίθετα δημιούργησε παρενέργειες στους γηπεδούχους, αφού λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Κώστα Κολομητρούση, τον οποίο διαδέχθηκε χθες ο Γ. Χατζής.

Στο 10ο λεπτό ο Τσιάτας εκτέλεσε ένα φάουλ για τους γηπεδούχους στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 15’ όταν ο Πάσιος κέρδισε πέναλτι για το Μακρυχώρι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τέας γράφοντας το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 70’ με τον Σαΐτη (1-1), στο 74’ ακυρώθηκε γκολ του Πάσιου για λογαριασμό του Μακρυχωρίου, ενώ στο 77’ ο Σαΐτης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Τελικά τη λύση στην ομάδα του Αετού έδωσε στο 85’ ο έμπειρος Φουσίκας (αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του), ο οποίος μετά από σέντρα του Τίκου διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Κολομητρούσης): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου (46’ λ.τ. Κόκοβας), Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης, Τσεκούρας (73’ Κονόμι), Σαμπάνης, Τσιάτας, Τσιαντούλης, Παιδής (60’ Μπούνα).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Νικολαίδης, Χριστιανίδης (69’ Φουσίκας), Τίκος, Δάσσιος, Γκαμπέτας, Παυλόπουλος (30’ λ.τ. Καρβούνης), Μάλτζαρης, Τέας, Πάσιος, Θεοχάρης (55’ Αργύρης).

«ΔΙΠΛΟ» ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Νίκη που τον βγάζει έξω από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε μέσα στο Βλαχογιάννι ο Φαλανιακός. Το γκολ που πέτυχε ο Πανταζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 16’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Στο 25’ ο Αλεξανδρής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 40’ ο Κλούρας έχασε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές κυρίως με τον Ζηρδέλη ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 90’ ο Φαλανιακός είχε και δεύτερο δοκάρι με το μακρινό σουτ του Μπλέντι.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Νασίου, Βάλλας, Αλεξίου, Σουφχάρας (70’ Θανασούλης), Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Κοντοθανάσης Δ., Ζηρδέλης, Τόλιος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός (60’ λ.τ. Μπλέντι), Φατούρας, Λιλολάρι, Πανταζής, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου (82’ Γκάζι), Κλούρας (75’ Αλατάς), Λυγούρας.

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Αμυγδαλέα όπου ο τοπικός Αετός προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο ο ΠΟΕ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Πολύζου μετά από σέντρα του Αντωνόπουλου, ενώ στο 10’ ο Πίρε με νέα κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Αετού. Το 3-0 έγινε στο 63’ με το πέναλτι του Καρβούνη που κέρδισε ο ίδιος.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι είχαν «κλειδώσει» τη νίκη, ο ΠΟΕ πέρασε στην αντεπίθεση και έφερε τα πάνω κάτω με πρωταγωνιστή τον Περτζόνι. Αρχικά στο 67’ ο κεντρικός μέσος του ΠΟΕ μείωσε σε 3-1, στη συνέχεια στο 75’ ο Πετκολάι έκανε το 3-2 και στο 80’ και πάλι ο Περτζιόν διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ένα δοκάρι στο 83’ είχε ο Σάρα για τον Αετό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Σκούπρας, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Ανδριανόπουλος (75’ Χατζηιωαννίδης), Καρβούνης, Κουρούκας (88’ Μπακαβέλος), Πίρε (86’ Σάρα).

ΠΟΕ (Αλεξανδρής): Μαστοροδήμος, Καρλιάμπας, Περτζόνι, Τσένος, Μάρκου, Καρακώστας, Ματούλας, Μπαλαμώτης, Μενσούρ, Πετκολάι, Γκαραβέλης (Μπαρλαγιάννης, Καραμάνος, Γεωργούλας).

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Ο Σμόλικας Φαλάνης συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Αστέρα Τυρνάβου με 2-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους «πράσινους» να ανοίγουν το σκορ στο 23’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κ. Κολοβού. Νωρίτερα στο 15’ ο Κακαβίτσης εκτέλεσε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τσιρβούλης στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 35’ ο Κακαβίτσης με κεφαλιά, μετά από ωραίο συνδυασμό των Τσιρβούλη, Μητρακούλη, Σκούπρα και σέντρα του τελευταίου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος (60’ Δολιάνης), Μητρακούλης (65’ Παπαδάμος), Κολοβός Κ., Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Κόκρας, Τσιρβούλης, Δάσσιος (80’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος (25’ λ.τ. Πάσιος Ν.), Γαλάνης, Λάζος, Πάσιος Β. (68’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Χαρ., Καρακώστας, Τάκης, Γκαραγκούνης Σπ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ., Γκαραγκούνης Ελ. (63’ Ισούφης)

ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε από τον Τύρναβο κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπι την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο αποφασιστικά, πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Τσούτσας στο 9ο λεπτό (το κέρδισε ο ίδιος).

Στο 85’ οι γηπεδούχοι είχαν τη μοναδική καλή στιγμή με τον Κοκόμπελη αλλά ο τερματοφύλακας Μπαχτσιβάνος επενέβη σωτήρια.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας): Γραβάνης, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Βλιώρας, Καλέσης Αχ. (46’ Τζιόλας), Ντονούδης, Πατσιωτός (80’ Κοκόμπελης), Μπάκος (72’ Πέρπερας), Γκαντρής.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Καρράς, Μάρκου (50’ Μπαχτσιβάνος Σ/Χ), Κούλπας, Χαρισούλης (75’ Μπουζούκας), Κουτσοκέρας, Ριζούλης (70’ Χατζής), Σιαμαντούρας, Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάνν.    2-0

Καλοχώρι – Μακρυχώρι     1-2

Βλαχογιάννι- Φαλανιακός   0-1

Τύρναβος 2005 – Αργυροπούλι    0-1

Αμυγδαλέα - ΠΟ Ελασσόνας        3-3

Οικονόμος - Αστραπή Ν. Π.          1-1

Σμόλικας - Αστέρας Τυρν.  2-0

Αχιλλέας Φ. - Λάρισα 2012 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   55-14  48

Δωτιέας Αγιάς         31-19  36

Οικονόμος     22-17  32

Αργυροπούλι 29-25  32

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Δήμητρα Γιάνν.        28-20  30

Βλαχογιάννι   26-16  29

Τύρναβος 2005       19-17  28

Π.Ο. Ελασσόνας      25-26  26

Σμόλικας       27-22  26

Αμυγδαλέα    25-25  23

Φαλανιακός   24-27  21

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι      23-29  20

Μακρυχώρι   16-28  17

Λάρισα 2012 14-25  15

Αστραπή Ν.Π.         13-33  13

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.         17-49  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/2, 15:00)

Δήμητρα Γιάνν.-Λάρισα 2012

Αστέρας Τυρν.-Δωτιέας Αγιάς

Αστραπή Ν. Π.-Αχιλλέας Φ.

Π.Ο.Ε-Σμόλικας

Αργυροπούλι-Οικονόμος

Φαλανιακός-Αμυγδαλέα

Καλοχώρι-Τύρναβος 2005

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass