ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΚ

Αναγνώριση για Παπαδόπουλο, Γιασάρη

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 10:30

Ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα αναγνώριση του έργου τους αποτέλεσε για τους δύο Λαρισαίους προπονητές του μπάσκετ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γρηγόρη Γιασάρη, η βράβευσή τους στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο ξενοδοχείο «Domotel Les Lazaristes» στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο προπονητές βραβεύθηκαν, ο μεν πρώτος για την άνοδο της ΑΕΛ στην Α2 Εθνική, ο δε δεύτερος (που δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στην εκδήλωση λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Ερμή Αγιάς και την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική.

«Είναι χαρά και τιμή να σε βραβεύει ο Σύνδεσμος. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους υγεία, υπομονή και να έχουν τις καλύτερες συνθήκες δουλειάς όπου και αν εργάζονται» είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γιασάρης επισήμανε:

«Το βραβείο αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στους παίκτες της ομάδας για την προσπάθεια που έδειξαν όλη τη χρονιά, στον πρόεδρο της ομάδας για τη μεγάλη βοήθεια και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρει καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, υλικές και ηθικές και θέλω να το αφιερώσω στον συνεργάτη μου Αλέξη Ζέστα και σε κάποιον δικό μου άνθρωπο για τη στήριξη που είχα όλη τη χρονιά και ειδικότερα στην ατυχή στιγμή με την ένσταση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγιάς που στηρίζει την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass