ΙΣΟΠΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Άφησε 2 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

*Δεύτερη στον πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ η Σρετένοβιτς

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 9:00

Ισοπαλία χωρίς τέρματα παραχώρησε η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη μέσα σε μία δύσκολη έδρα και με μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά φορμαρισμένη.

Η «λαβωμένη» ΑΕΛ των τελευταίων ημερών, που αναγκάστηκε για ακόμα μία φορά να παίξει χωρίς την αρχηγό της Δήμητρα Ρήγα, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και να σημειώσει κάποιο τέρμα, ώστε να σκαρφαλώσει

ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να παίρνει γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων και να επιβάλλει τον ρυθμό της, όμως οι αμυντικοί προσανατολισμοί του αντιπάλου στο παιχνίδι του, δυσκόλεψαν πολύ την ΑΕΛ να δημιουργήσει κλασικές φάσεις για γκολ, με αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο να απειλήσει μόνο με κάποια μακρινά σουτ, κυρίως με τις Λόγου και Σρετένοβιτς, τα οποία μπλόκαρε εύκολα η Μαργαρίτη.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Άρη κάτι που κατάφερε σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες θα ήταν και περισσότερες εάν ήταν πιο προσεκτική στην τελική πάσα.

Στις πιο σημαντικές από αυτές ευκαιρίες, η Χριστοφορίδη δεν πρόλαβε να πλασάρει όταν βγήκε απέναντι στην Μαργαρίτη με την αμυντικό του Άρη να τη διώχνει κυριολεκτικά την

τελευταία στιγμή, ενώ λίγο πριν το τέλος η Σρετένοβιτς σούταρε άστοχα μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά.

ΑΕΛ (Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Κούκου, Γαγάρα, Σωτηριάδη, Γκατζογιάννη,

Πουρλιώτη, Κόλλια, Ζντράβκοβιτς, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Λόγου (Σακελλάρη, Μπούμπα, Αγγέλου).

Στον πάγκο κάθισαν οι Νάση, Μπελμέζα, Ακριβούλη και Σκοτεινιώτη

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ

Άψογη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη με την ΑΕΛ να τους ευχαριστεί θερμά, όμως όπως επισήμαναν οι άνθρωποι της λαρισινής αποστολής «κανείς δεν θα μπορούσε να παραβλέψει την ακαταλληλότητα του γηπέδου για τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου γενικότερα, πόσο μάλλον εθνικών κατηγοριών. Ειδικά μετά το σοκ του πολύ σοβαρού τραυματισμού που αντίκρισαν τα μέλη της αποστολής όσο περίμεναν τη λήξη αγώνα Α’ τοπικού Θεσσαλονίκης, όταν νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας "Χελιδόνια" καρφώθηκε στο ξεχαρβαλωμένο συρματόπλεγμα της περίφραξης που προεξείχε σε απόσταση μόλις δύο μέτρα από την πλάγια γραμμή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Απορία προκαλεί στους ανθρώπους της ΑΕΛ πως αυτές οι επικίνδυνες εγκαταστάσεις έχουν πάρει αδειοδότηση από την Περιφέρεια Μακεδονίας και επιτρέπεται να λειτουργούν. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή και πως θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί κάποια ομάδα να αγωνιστεί σε ακατάλληλα και επικίνδυνα γήπεδα».

Επόμενος σταθμός για την ΑΕΛ ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα με την Ολυμπιάδα Υμηττού, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι από τους πιο σημαντικούς για την ΑΕΛ για τη γρήγορη επίτευξη του στόχου της, που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ 24

Ελπίδες Καρδίτσας  21

Αμαζόνες Δράμας    16

Άρης   13

ΑΕΛ    10

Γλυφάδα       9

Ατρόμητος Αθηνών 6

Ολυμπιάδα Υμηττού 4

Άβαντες Χαλκίδας   0

* Ο Ατρόμητος Αθηνών έχει -3 βαθμούς με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/2)

Αμαζόνες Δράμας-Άβαντες Χαλκίδας

Ολυμπιάδα Υμηττού-ΑΕΛ

Γλυφάδα-Ατρόμητος Αθηνών

Ελπίδες Καρδίτσας-Άρης

Ρεπό: ΠΑΟΚ

ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΚΟΡΕΡ

Η ΣΡΕΤΕΝΟΒΙΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α’ Εθνική Γυναικών, με ένα τέρμα λιγότερο από τις Betanc, Βιολάρη (Ελπίδες Καρδίτσας) και Μάρκου (ΠΑΟΚ) που διατηρούν τα σκήπτρα με 7 γκολ, βρίσκεται η Σρετένοβιτς της ΑΕΛ (μαζί με την Κακαμπούκη του ΠΑΟΚ). Επίσης από την ΑΕΛ στον πίνακα των σκόρερ, με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου της διοργάνωσης βρίσκονται οι Zdrankovic (3 γκολ), Λόγου (2 γκολ) και Κόλλια, Χριστοφορίδη, Σπυροπούλου, Salkuvic (1 γκολ).

Η ΟΜΑΔΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Μαζί με τη Γυναικεία ομάδα στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψε και το τμήμα Τζούνιορ της Γυναικείας Ακαδημίας, το οποίο έδωσε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΛΕΟΝΤΕΣ».

Οι μικρές της ΑΕΛ «αντέγραψαν» τη Γυναικεία ομάδα και ήρθαν και αυτές ισόπαλες 0-0. Μετά τον αγώνα οι μικρές της ΑΕΛ παρακολούθησαν τις προσπάθειες της Γυναικείας ομάδας, πραγματοποιώντας παράλληλα και τη σχετική ανάλυση μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας, Βασίλη Πάνο και Μαριάννα Μπούμπα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass