ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Ευχές για άνοδο στον Απόλλωνα

• Π. Μαντζανάς: «Κακή παρένθεση ο αγώνας στην Άρτα» • Σ. Θεοδοσιάδης: «Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Φεβ 2017 10:54

Με ευχές για άνοδο και σε ένα ζεστό περιβάλλον στο cafe Levant, ο Απόλλων Λάρισας έκοψε χθες το απόγευμα την βασιλόπιτα.


Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, χαρακτήρισε κακή παρένθεση την ισοπαλία στην Άρτα και τόνισε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα.

IMG 8238
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαντζανά:
«Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. Θέλω να πω ότι αυτό που έγινε στην Άρτα με την Αμβρακία ήταν μία κακή παρένθεση, εγώ προσωπικά σας πιστεύω πολύ, εξάλλου μιλάμε για την ίδια ομάδα που νίκησε 5-0 τη Νίκη Βόλου και έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις και νίκες. Δεν μπορεί να άλλαξαν από την μια μέρα στην άλλη. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να τα δώσετε όλα για την άνοδο και κάθε Κυριακή να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Προσωπικά σας πιστεύω και θα πάνε όλα καλά».

IMG 8214
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο προπονητής των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης που τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα πρέπει να «πεθάνει» μέσα στο γήπεδο για τον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδοσιάδη: «Καλή Χρονιά κι από μένα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να «πεθαίνουμε» μέσα στο γήπεδο κάθε Κυριακή και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πολλά ειπώθηκαν και μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια για τον στόχο που θέσαμε να ανέβει η ομάδα στην Football League».

IMG 8248
*Ακολούθησε η κοπή της πίτας που ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Σοκολά» και τα δύο τυχερά νομίσματα βρήκαν ο Μαρτσέλο Πέντα και ο Άκης Σουλίδης, οι οποίοι θα εισπράξουν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, ενώ όλοι ευχήθηκαν το τέλος της σεζόν να βρει την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στη Football League.

IMG 8227

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Γιάννης Φιρινίδης με την κάρτα που δέχθηκε στην Άρτα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την ερχόμενη Κυριακή (12/2) στη Φιλιππούπολη. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Άγγελος Σταυράκης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass