Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

Δεύτερος στην Ελλάδα με βλέψεις πρωτιάς

*Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η απονομή κυπέλλου από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 15:25

Πραγματοποιήθηκε προχθές στο κοσμικό κέντρο “Village Garden” ο ετήσιος χορός του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας  που περιελάμβανε την απονομή κυπέλλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε πανελλαδικά ο σύλλογος , τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών, των χορηγών και των υποστηρικτών ενώ έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Π.Γ.Σ. Λάρισας, Σάββας Τσοπούρογλου, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλους του συλλόγου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε, ευχήθηκε καλή ποδηλατική χρονιά που ίσως δει το σωματείο πρωταθλητή Ελλάδας. Ο σύλλογος τερμάτισε στη 2η θέση πανελληνίως στη γενική βαθμολογία των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που είναι η καλύτερη θέση που έχει πετύχει από της ιδρύσεώς του. Φέτος οι αθλητές του κατέκτησαν δεκατρείς διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ εκφράστηκαν εγκωμιαστικά λόγια προς τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρουν στο σύλλογο και ο πρόεδρός τους προέτρεψε να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικά τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο, για την τιμή που έκανε με την απονομή κυπέλλου προς τον σύλλογο για τη 2η θέση. Ευχαρίστησε τους φορείς του Νομού Λάρισας, και ειδικά τους Δήμο Τεμπών, Δήμο Αγιάς, Δήμο Τυρνάβου, Δήμο Φαρσάλων, Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου, Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνας και τη διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, για τη διάθεση να προσφέρουν βοήθεια στον Σύλλογο ως συνδιοργανωτές αγώνων.

Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών και των προπονητών του συλλόγου από τους καλεσμένους.

Παρουσίαση του νέου χορηγού του συλλόγου,  Γκαλιούρη Δημήτρη, που   μαζί με τους Τσάκαλος – Τσιούτσιας αποτελούν τους μεγάλους χορηγούς για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Έγινε αναφορά και στους κ.κ. Ντελόπουλο, Σαμαρά, Καρκόγλου για τη βοήθεια προς το σωματείο.

Επίσης  έγινε βράβευση προς τον επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθερία», κ. Κέλλα Σωτήριο, για το ενδιαφέρον που δείχνει στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας, και όχι μόνο, και ειδικά στο άθλημα της ποδηλασίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος, κ. Κέλλας Χρήστος, ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παιδής Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεγαλοβρύσου Αγιάς, κ. Λάμπρου Ευάγγελος, ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κ. Ντελόπουλος Ζήσης, ο πρώην πρόεδρος της Π.Α.Ε. Τύρναβος, κ. Γαλάνης Ρίζος, ο πρόεδρος του Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας, κ. Παπάζογλου Παντελής, ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας, κ. Γεωργίου Ιάκωβος, ο πρόεδρος της Τ.Ε.Κ.Ε., κ. Δαλαβίκας Κωνσταντίνος, ο γεν. γραμματέας του Π.Σ. Τρικάλων, κ. Ζιντζόβας Ηλίας, ο γεν. γραμματέας του Π.Α.Σ. Πηνειός, κ. Τζημαγιώργης Γιώργος, μαζί με αθλητές του Π.Α.Σ. Πηνειός, εκπρόσωποι και αθλητές από τον Π.Ο. Λάρισας.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τους εκλεκτούς καλεσμένους και τα μέλη του Δ.Σ., όπου το φλουρί το κέρδισε η Μαυρογιάννη Κάτια, που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή, αξίας 100 ευρώ.

Η εκδήλωση έκλεισε με γλέντι και το κέφι άναψε για τα καλά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα η οποία κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass