ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Περίκο: Ζω έναν εφιάλτη

* Ηχογραφήσεις, αστυνομία και απλήρωτο νοίκι * Τι απαντάει στις κατηγορίες ο Βαγγέλης Πλεξίδας

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:28

 

Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ, Περίκο, μίλησε σε εφημερίδα της Μάλαγα "Desmarque" και υποστήριξε ότι ζει έναν εφιάλτη στη Λάρισα με τους διοικούντες τη θεσσαλική ομάδα να του ζητούν να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, να του αφήνουν απλήρωτο το νοίκι του σπιτιού του και να προσπαθούν συνεχώς να του βάζουν εμπόδια.

"Όλα αυτά που μπορώ να σας πω, μου προκαλούν ντροπή, έχω πολλούς φίλους και δεν σας έχω πει τίποτα. Περνάω όλη τη μέρα μαζεύοντας χαρτιά, με δικηγόρους, στο γιατρό, στην επιτροπή της Λίγκας. Είναι μία πραγματική καταστροφή, η οργάνωση εδώ.

Ο πρόεδρος με φώναξε μία μέρα στο γραφείο, αλλά κάθε φορά καταλήγει να μην μιλάμε. Αυτοί μιλούν ελληνικά και μεταφράζουν στα αγγλικά. Έχω έξι μήνες που μαθαίνω αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ εξίσου καλά, χωρίς μεταφραστή.

Αποφάσισα λοιπόν να μην γελούν άλλο μαζί μου, γιατί κάθε φορά που πάω στο γραφείο μου αλλάζουν το συμβόλαιο, με κοροϊδεύουν, με έχουν κάνει να υπογράψω χαρτιά που δεν ξέρω ότι έχω υπογράψει.

ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να φύγω, στην τελευταία συνάντηση μου έφεραν μία μεταφράστρια, έκλεισαν την πόρτα και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να μπω.

Τους είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά γιατί ήθελα να φύγω από την ομάδα και ήθελα να εκφραστώ καλά. Τα έχω ηχογραφήσει όλα, γιατί εδώ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν. Είμαι ενοχλημένος.

Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά, την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε, ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτα να πούμε.

Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, έφυγε.  Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στο γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός.

Πρέπει να να συνεχίσω να πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις. Εδώ κανείς δεν λέει τίποτα. Όλος ο κόσμος ξέρει, αλλά  όλοι φοβούνται.

ΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με ξυπνούν το βράδυ και μου χτυπούν το κουδούνι, μου έχουν μεταδώσει φόβο να πάω στο κέντρο της πόλης και έτσι να καταγγείλω την αθέτηση του συμβολαίου.

Έχω προσλάβει έναν Έλληνα δικηγόρο και με έχει βοηθήσει. Περιμένουμε το κομμάτι της Λίγκας και το ιατρικό κομμάτι. Δεν μπορώ να ρισκάρω στα 30 μου χρόνια, να μου καταγγείλουν το συμβόλαιο και να με τιμωρήσει η FIFA με δύο χρόνια χωρίς να παίζω.

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙ

Αυτοί θέλουν να υπογράψω ένα χαρτί, με το οποίο φαίνεται να συμβιβάζομαι με τις πληρωμές και ό,τι έχω λάβει μέχρι τώρα. Εγώ,όμως δεν συμβιβάζομαι.

Το σπίτι το πληρώνει η ομάδα και ο ιδιοκτήτης μου χτυπά κάθε μέρα την πόρτα, εδώ και ένα μήνα και μου λέει ότι το ενοίκιο δεν έχει πληρωθεί και πρέπει να το πληρώσω εγώ.  Το επόμενο θα είναι το αμάξι. Μία μέρα με φώναξαν στην μπουτίκ της ομάδας για να με πιέσουν."

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass