ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΘ.ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ»

Το μέλλον του τζούντο στον Πλατύκαμπο

* Κ. Αγοραστός: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, τα παιδιά μαθαίνουν να μάχονται με κανόνες».

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2017 10:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Γιορτή του τζούντο αύριο στον Πλατύκαμπο, όπου διεξάγεται το 11ο Παιδικό Τουρνουά, με τη συμμετοχή 400 αθλητών από όλη την χώρα.

Με αφορμή αυτή τη διοργάνωση η οποία γίνεται στη μνήμη του αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, πρόσκληση απηύθυναν οι διοργανωτές σε όλους τους Θεσσαλούς σε συνέντευξη Τύπου χθες στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Πλατυκάμπου, ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει στις 13:00.

-Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Το παιδικό τουρνουά τζούντο στον Πλατύκαμπο έχει γίνει πλέον θεσμός. Για 11η χρονιά 400 παιδιά από όλη τη χώρα συμμετέχουν σ’ αυτή τη διοργάνωση. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε από τους ανθρώπους του τζούντο και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Για άλλη μια χρονιά είμαστε αρωγοί σε αυτή τους την προσπάθεια που γίνεται για νέους ανθρώπους. Τα παιδιά μαθαίνουν να μάχονται με κανόνες, να σέβονται, να κερδίζουν, να χάνουν και να ξαναπροσπαθούν. Ευχαριστώ τον Δήμο Κιλελέρ και τους ανθρώπους του τζούντο που κρατάνε τη διοργάνωση ψηλά. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής και χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που περνάμε, για να ενδυναμώνει τις συνειδήσεις των παιδιών, και τους αποτρέπει από επικίνδυνες ατραπούς της ζωής».

-Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης ανέφερε ότι: «Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν στον Πλατύκαμπο να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί χωρίς εκείνη οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Είναι η μάνα του…Λόχου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προσωπικά στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, διότι δείχνει ενδιαφέρον και σε άλλα αθλήματα όπως είναι το τζούντο, εκτός των γνωστών ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Συγχαρητήρια και στον Χάρη Χονδρονάσιο που όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει δύναμη ψυχής και πετυχαίνει να κάνει τόσα πολλά πράγματα.

Εμείς από τον Δήμο Κιλελέρ θα συμμετάσχουμε με 90 αθλητές στο τουρνουά».

-Ο πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος κ. Μάρκος Σγάντζος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Κιλελέρ και τον προπονητή κ. Χάρη Χονδρονάσιο για τη συνεργασία και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Ο προπονητής κ. Χάρης Χονδρονάσιος που υπήρξε και προπονητής του εκλιπόντα αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους συνδιοργανωτές και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ, στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Σημείωσε ότι οι αγώνες παρουσιάζουν συμμετοχές με αριθμό ρεκόρ ξεπερνώντας τους 400, ενώ μόνο από τον Δήμο Κιλελέρ υπάρχουν 90 συμμετοχές. Ευχαρίστησε τους εθελοντές, καθώς και τον νέο πρόεδρο του συλλόγου Θωμά Αποστόλου και την πρωταθλήτρια του τζούντο αλλά και της πάλης, Κατερίνα Πιτσιάβα.

Μάλιστα όπως είπε αισθάνεται διπλά χαρούμενος, διότι φέτος ο σύλλογος συμπληρώνει 18 χρόνια από την ιδρυσή του.

Οι αγώνες γίνονται σε συνδιοργάνωση Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ και Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του τοπικού συλλόγου «Ογχήστου» στη μνήμη του πρόωρα χαμένου και διακεκριμένου αθλητή του «Ογχήστου» Αθανάσιου Ζαχαρούλη. Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής, ο προπονητής-αλυτάρχης αγώνων Δημήτρης Καμπάς και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Γαρουφαλιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass