ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Σ. ΤΣΙΩΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (0-2)

"Ήταν καλύτεροι, πάμε για προπόνηση"

* Χθες προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες Ναβάρο και Ουρτάδο

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2017 14:00 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Φεβ 2017 14:27

Έκρηξη αντιδράσεων των φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΕΛ έφερε η προχθεσινή άσχημη εμφάνιση της λαρισινής ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ όχι τόσο για την ήττα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά για την εμφάνιση που ήταν τραγική. Με κατοχή κάτω του 30% η ΑΕΛ δεν μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα.

Η Λαρισινή ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Μυστακίδη στο ξεκίνημα του αγώνα κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» και ενώ έκανε κάποιες φάσεις δεν μπορούσε να έχει κατοχή μπάλας σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το ξέσπασμα του κόσμου ήταν αναμενόμενο μετά τη λήξη με αποδοκιμασίες κατά του ιδιοκτήτη που με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι πουλάει την ομάδα το καλοκαίρι και ότι δεν μπορεί συνέχεια να βρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνοντας αναφορά στο παρελθόν. Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι έκρυθμη και το μόνο που μπορεί να την εκτονώσει είναι μια νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Η ΑΕΛ μέχρι τώρα μετράει τρεις νίκες και δείχνει ότι δεν ποντάρει στην ανωτερότητα της ομάδας αλλά στο γεγονός ότι κάποιοι αντίπαλοί της όπως η Βέροια, ο Ηρακλής αλλά και ο Λεβαδειακός έχουν προβλήματα.

Αυτό πρέπει να αλλάξει και μπορεί να γίνει μόνο με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα που μπορεί να είναι βαθμολογικά κοντά στους «βυσσινί» αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας ότι δεν έχασε από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ενώ κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αθηνών με το εντυπωσιακό 4-1.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει η ομάδα χθες δεν είπε τίποτα στους παίκτες του. Απλά τόνισε ότι οι αντίπαλοί τους ήταν καλύτεροι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε να προπονηθούν ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα που θα κρίνει πολλά. Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος και οι «κομμένοι» Ναβάρο, Σουλιώτης, Ουρτάδο χωρίς να ξέρουμε αν αυτό σημαίνει κάτι για επιστροφή κάποιου στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφου σίγουρα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα Αβραάμ και Βαρέλα ενώ υπολογίζονται και Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς.

Σήμερα θα φανούν τα πλάνα του τεχνικού για το παιχνίδι που θα αποτελέσει «σταθμό» για τη φετινή ΑΕΛ. Μην ξεχνάμε ότι επόμενο παιχνίδι είναι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιώλης στον αυριανό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ρέντζα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, και δηλώθηκε να μην αγωνισθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ο προχθεσινός αγώνας ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ήταν ο δεύτερος σε εισιτήρια της 11ης αγωνιστικής της Super League. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 11ης αγωνιστικής:

ΑΕΠ Ηρακλής-Κέρκυρα     754 εισιτήρια

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ   2.559 εισιτήρια

Βέροια-Λεβαδειακός          256 εισιτήρια

Πλατανιάς-Ολυμπιακός     2.456 εισιτήρια

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα         795 εισιτήρια

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός           1.193 εισιτήρια

Ατρόμητος-Πανιώνιος        827 εισιτήρια

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 6.955 εισιτήρια

Ο ΦΑΡΚΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Ένας μόλις παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Πάβολ Φάρκας, που ήταν η έκτη για τη σεζόν 2016-2017 και αν δεχτεί ακόμα μια θα απουσιάσει σε δύο αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Πάβολ Φάρκας       6

Θωμάς Ναζλίδης    5

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς    5

Άντονι Φατιόν         5

Βασίλης Ρέντζας     4 (Θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με Κέρκυρα)

Μίλος Ντέλετιτς       4 (Θα εκτίσει στον εκτός έδρας αγώνα με Ολυμπιακό)

Νίκος Γκόλιας         3

Νίκος Αναστασόπουλος     3

Γιάνις Ικάουνιεκς     2

Κώστας Θεοδωρόπουλος  2

Ανδρέας Αβραάμ    1

Βασίλης Κουτσιανικούλης  1

Πάμπλο Γκαγιέχο    1

Νίκο Βαρέλα           1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ        1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-2017. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα. Βοηθοί του ο Χρήστος Ακρίβος από τον σύνδεσμο Αθηνών και ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, από την Ένωση Πιερίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Αμυγδαλής από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 19η αγωνιστική

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

15:00 ΑΕΛ - Κέρκυρα Novasports 3 HD: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ.: Γιώργος Αμυγδαλής(Σερρών)

17:15 Παναιτωλικός - Ατρόμητος Novasports 1 HD: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Σπυρίδων Μιχελής (Πειραιά), παρ.: Μανώλης Γιανναδάκης(Λασιθίου)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Novasports 2 HD: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.: Βασίλης Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

15:00 ΑΕΚ - Βέροια Novasports 2 HD: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Παναγιώτης Κουλούδης (Λέσβου), παρ.: Παναγιώτης Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

17:15 Πανιώνιος - Ξάνθη Novasports 3 HD: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), 4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Δημήτρης Μπέγκος(Αργολίδας)

17:15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας Λευκάδας), Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.: Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης)

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΠ Ηρακλής Novasports 1 HD: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης), Γιώργος Λάζαρης (Καβάλας), Δημήτρης Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Δημήτρης Κύρκος(Θεσπρωτίας)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

19:30 Λεβαδειακός - Πλατανιάς Novasports 1 HD: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βασίλης Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Αϊχάν Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Γρηγόρης Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass