*Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο

Σάκης Τσιώλης: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 15:53

Συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ ζήτησε χθες ο Καρδιτσιώτης προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Ζήτησε δε απ’ όλους να σταθούν δίπλα στους παίκτες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα όπου ακολουθεί το Σάββατο στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Το παιχνίδι σήμερα το σχεδιάσαμε με τέτοιον τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε πως θα αγωνιστεί ο αντίπαλος, ειδικά μετά τα τελευταία του αποτελέσματα. Το πρώτο γκολ μάς δημιούργησε μεγαλύτερη νευρικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο αλλαγές προσπαθήσαμε να βάλουμε καλύτερη ποιότητα στην κυκλοφορία της μπάλας, γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και από ένα στημένο ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Ήταν μία κάκιστη εικόνα αυτή που έδειξε η ομάδα μου. Η απόδοση και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και με τον Ηρακλή βαραίνει την ομάδα και περισσότερο τον προπονητή. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ και την αναλαμβάνω.

Σε τρεις μέρες έχουμε ένα οριακό παιχνίδι κι αν δεν είχαμε κι αυτό, τότε θα παίζαμε σίγουρα από την αρχή με όλους τους παίκτες που θα έπρεπε. Ο Βαρέλα και ο Αβραάμ ήταν παίκτες που έπρεπε να παίξουν τόσο, για να είναι έτοιμοι το Σάββατο.

Συγγνώμη στον κόσμο. Υπάρχουν δύο μέρες και όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να συγκεντρωθούμε. Πάνω απ’ όλα είναι η ΑΕΛ. Πρέπει να αφήσουμε ότι μας πόνεσε και να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Κέρκυρα. Από το Σάββατο και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Ας σεβαστούμε την ομάδα μέχρι το Σάββατο, καθώς αυτό το ματς μπορεί να μας βγάλει από το άγχος και τη δυσκολία που είμαστε τώρα.

Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Επανήλθαν κι αυτοί που είχαν τραυματισμούς και είμαι σίγουρος πως θα γίνουμε πιο ποιοτικοί. Αυτή η εικόνα θέλω να πιστεύω πως θα αποτελέσει παρελθόν. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει όλοι μαζί και παρά τη στεναχώρια που δώσαμε στον κόσμο, θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα και να είμαστε ενωμένοι».

-Tι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος: «Αυτό θα το απαντήσουμε μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Με τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε από την αρχή τι βαθμούς θα πάρουμε. Η ΑΕΛ έχει το μέταλλο και την ιστορία και θα πρέπει να διεκδικεί τα πάντα, αλλά η ομάδα ακόμα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι όπως άλλες εποχές. Σχεδιάζουμε ένα παιχνίδι και βλέπεις πώς πάει, ίσως δηλαδή τα πράγματα πάνε όπως με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ».

-Για το αν η ΑΕΛ παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο μετά τις μεταγραφές: «Σίγουρα δεν παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά επιμένω πως οι παίκτες που ήρθαν είναι καλοί. Θέλουμε περισσότερο χρόνο για να γίνουμε μία ομάδα με συνοχή. Σε αυτό ενδεχομένως μπορεί να είμαι υπεύθυνος εγώ, που κάνω αλλαγές και δεν βοηθώ τους παίκτες να προσαρμοστούν στο σύστημα. Όπως όμως έγινε ο σχεδιασμός για τα δύο παιχνίδια, δεν μπορούσα να αφήσω εκτός αυτό του Σαββάτου».

-Για την απουσία του Ντέλετιτς: «Λαμβάνοντας υπόψη τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θέλαμε στον ΠΑΟΚ να έχουμε δύο αμυντικά χαφ. Τον Φατιόν και τον Μασαλέσα. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένας επιθετικός όπως ο Ναζλίδης και εάν βάζαμε έναν επιθετικό χαφ θα είχαμε αρκετά κενά. Τώρα μπορούμε να δούμε και να πούμε πως ίσως χρειαζόταν. Αλλά αυτή η ευθύνη βαραίνει εμένα».

-Σχετικά με το άγχος και ποιο θα είναι το φάρμακο: «H νίκη. Αυτή είναι που θα μας βγάλει από αδιέξοδα. Να ελευθερώσει τους παίκτες σε μία ομάδα που είναι υπό πίεση. Γι’αυτό ζητάω ένα ενωτικό κλίμα για το παιχνίδι του Σαββάτου».

- Για τον σχεδιασμό και τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει: «Η φιλοσοφία μου είναι πως πάντα ένας καλός παίκτης χωράει στην ομάδα. Αυτός ο παίκτης που ήρθε χθες συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και μπορεί να μας βοηθήσει για τη συνέχεια και όχι μόνο. Η ομάδα βλέπει το τώρα, αλλά πρέπει να βλέπει και το αύριο. Όπως είπα και την τελευταία φορά, το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Ερχόμενος ο Βαρέλα μαζί με τον Αβραάμ και με την ατυχία με τον τραυματισμό του Ντοντό που θα μας έδινε λύσεις σε κλειστές άμυνες, νομίζω πως η ομάδα ήταν γεμάτη».

-Τι έφταιξε στο χθεσινό παιχνίδι: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο τρόπος που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Μας έφερε μεγαλύτερη νευρικότητα και άγχος. Έδωσε στον ΠΑΟΚ άνεση για να ελέγξει το παιχνίδι. Δεν άλλαξε τον τρόπο του αντιπάλου όπως τον έχουμε δει».

-Τι θα αλλάξει μέχρι το παιχνίδι με τη Κέρκυρα: «Ο σχεδιασμός έχει γίνει για να αντιμετωπίσουμε την Κέρκυρα με όλα τα δυνατά μας στελέχη. Ξέρουμε πως έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που τα πάει καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά πιστεύω πως θα πάμε για τη νίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass