«ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ 3-2 ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Διατήρησε το +9 ο Αχιλλέας Φ.

*Με τους τρεις βαθμούς απέδρασε από την Αμυγδαλέα ο Δωτιέας χάρη στο γκολ του Χαλάτση (1-0) *Αλώβητος στο Καλοχώρι ο ΠΟΕ (1-3) *Σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας για την Αστραπή με 2-1 μέσα στο Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 11:30

Όρθιος στη δυνατή έδρα του Οικονόμου κατάφερε να σταθεί ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων, που πήρε μία δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 3-2 μετά από ανατροπή. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να «σπάσουν» το αήττητο της έδρας του Οικονόμου και να διατηρήσουν το +9 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής (16η αγωνιστική).

Ο Δωτιέας Αγιάς απέδρασε από την Αμυγδαλέα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του χάρη στο γκολ του νεαρού Χαλάτση, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (0-1), η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε στις καθυστερήσεις να αποτρέψει την ήττα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Φαλάνη κόντρα στον Σμόλικα (1-1), ενώ ο Τύρναβος 2005 έκαμψε την αντίσταση της Λάρισας 2012 (1-0) και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον β’ γύρο της διοργάνωσης, η Δόξα Βλαχογιαννίου που επικράτησε του Αστέρα Τυρνάβου με 1-0, η Δόξα Αργυροπουλίου που επιβλήθηκε μετά από ανατροπή του Φαλανιακού με 2-1, ο ΠΟΕ που πέρασε αλώβητος από το Καλοχώρι (1-3) και η Αστραπή Ν. Πολιτείας που πέτυχε πολύτιμο «διπλό» στη μάχη της σωτηρίας μέσα στο Μακρυχώρι (1-2).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμόλικας - Δήμητρα Γιάνν.  1-1

Αργυροπούλι – Φαλανιακός          2-1

Καλοχώρι – Π.Ο. Ελασσόνας       1-3

Μακρυχώρι - Αστραπή Ν. Π.        1-2

Βλαχογιάννι - Αστέρας Τυρν.        1-0

Τύρναβος 2005 - Λάρισα 2012     1-0

Αμυγδαλέα - Δωτιέας Αγιάς          0-1

Οικονόμος - Αχιλλέας Φ.    2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   49-13  42

Δωτιέας Αγιάς         29-18  33

Δήμητρα Γιάνν.        27-15  30

Οικονόμος     20-16  28

Τύρναβος 2005       19-16  27

Βλαχογιάννι   21-15  26

Αργυροπούλι 26-24  26

Π.Ο. Ελασσόνας      22-18  25

Σμόλικας       24-22  20

Καλοχώρι      22-25  20

Αμυγδαλέα    21-22  19

Φαλανιακός   21-27  15

Λάρισα 2012 14-21  15

Μακρυχώρι   13-25  14

Αστραπή Ν.Π.         12-32  11

Αστέρας Τυρν.         17-46  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/2, 15:00)

Φαλανιακός - Καλοχώρι

Αργυροπούλι - Μακρυχώρι

ΠΟ Ελασσόνας - Βλαχογιάννι

Αστραπή Ν. Π. - Τύρναβος 2005

Αστέρας Τυρν. - Αμυγδαλέα

Λάρισα 2012 – Οικονόμος

Δωτιέας Αγιάς – Σμόλικας

Δήμητρα Γιάνν. - Αχιλλέας Φ.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε μία δύσκολη και παράλληλα σημαντική νίκη μέσα στην Τσαριτσάνη κερδίζοντας μετά από ανατροπή τον Οικονόμο με 3-2. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα «έσπασε» το αήττητο της έδρας του Οικονόμου και διατήρησε το +9 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 31’ με πέναλτι (που κέρδισε ο Καραγκούνης από τον Καραμπούζη) ο Φτίκας έδωσε το προβάδισμα στον Οικονόμο (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 39’ ο Λόλας με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά πάσα του Παλάσκα, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 52’ σημειώθηκε μία φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Οικονόμου, όταν σε προσπάθεια του Νάνου ο Κουμπούρας απέκρουσε με το χέρι. Η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη κατευθύνθηκε προς τον βοηθό κ. Παπαδημητρίου για να ζητήσει την άποψή του και στη συνέχεια έδειξε κόρνερ και όχι πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι.

Στο 57’ ο Φτίκας βγήκε στον κενό χώρο, πλάσαρε τον Ντάλλα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Οικονόμο (2-1), για να απαντήσουν και πάλι οι φιλοξενούμενοι στο 63’ όταν μετά από πάσα του Βούλγαρη, ο Παλάσκας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Οικονόμος είχε στη συνέχεια τρεις πολύ καλές στιγμές με τους Νάνο (67’), Πούτα (69’) και Φτίκα (73') οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 90’+2’, μετά από συνδυασμό των Νεμπεγλέρα, Ρέψη, ο Κουμπούρας ως τελικός αποδέκτης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή 2-3 διαμόρφωσε το τελικό 2-3 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα των Φαρσάλων. Στη φάση αυτή σημειώθηκε αμφισβήτηση από τους γηπεδούχους για οφσάιντ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σεβόμενος την προηγούμενη θητεία του στον Οικονόμο, ο Κουμπούρας δεν πανηγύρισε το γκολ, αλλά το σφύριγμα της λήξης ακολούθησε ένταση με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαγιαννούλης του Οικονόμου.

Παράπονα για τους δύο βοηθούς Παπαδημητρίου, Γκαρέλη εξέφρασαν οι γηπεδούχοι μετά το παιχνίδι.

Από την πλευρά του Αχιλλέα εκφράστηκαν συγχαρητήρια για τη διαιτησία, ενώ ευχαρίστησαν τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Σακοράφας (46’ Μιφτάρι), Χάμος, Παπαγιαννούλης, Φτίκας (88’ Γαλάτος), Καραγκούνης, Πούτας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Μανιώτης, Λόλας (89’ Πετράκης), Νάστας (77’ Περήφανος), Βούλγαρης (83’ Ρέψης).

Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Το γκολ του Χαλάτση στο 75’ που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον τεχνικό Μπουκουβάλα αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Δωτιέα Αγιάς μέσα στην Αμυγδαλέα. Ο Αετός κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε πολύ καλές στιγμές κυρίως με τους Κορλό, Κουρούκα, Πίρε και Καρβούνη (δεν αξιοποίησαν κλασικές ευκαιρίες που είχαν απέναντι στην αντίπαλη εστία).

Αντίθετα με τους γηπεδούχους που έμειναν στις ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Χαλάτση που είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 73’. Ο νεαρός επιθετικός του Δωτιέα, μετά από κόρνερ του Ντακούλα στο 75’, με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πρίφτης, Γραμμένος, Αντωνόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Ανδριανόπουλος (86’ Σάρα), Καρβούνης, Πίρε, Κουρούκας (78’ Δημητρέλης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Τσακάλι, Σούλι, Γούτος Ε., Παππάς, Ντακούλας, Νάτσης (73’ Χαλάτσης), Μπόντε (46’ Σβερκούλης), Μαλάκος (60’ Ντελής), Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη, όπου Σμόλικας και Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Κάποιες χαμένες ευκαιρίες από τους Κακαβίτση και Δάσσιο καταγράφονται στο πρώτο μέρος για λογαριασμό των γηπεδούχων, ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων πολύ καλές στιγμές είχαν οι Σπανός και Γκατζούλης.

Τελικά στην επανάληψη ο Σμόλικας ενέτεινε τις προσπάθειές του και κατάφερε στο 60’ να προηγηθεί με την κεφαλιά του Τσιρβούλη, μετά από κόρνερ του Χ. Κολοβού και κεφαλιά πάσα του Κ. Κολοβού. Στο 62’ ο Κακαβίτσης είχε μία ακόμα καλή φάση για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Γκατζούλη, ο Σπανός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος, Μητρακούλης, Σκούπρας, Κολοβός Κ., Κολοβός Χρ., Κόκρας (86’ Σαμαράς), Παπαδάμος (80’ Δολιάνης), Κακαβίτσης, Τσιρβούλης, Δάσσιος (83’ Σαλγκάμης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Μπαμπάλης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Αμπατζίδης (57’ Καραγιώργος), Γκατζούλης, Θώμος, Μαντζαφλάρας (57’ Μπελάγιας), Σπανός, Μπαρούτας (90’ Μηνάς), Χατζηγρηγορίου.

ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ο Τύρναβος επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσει με νίκη, έστω και με το φτωχό 1-0 επί της μαχητικής Λάρισας 2012.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 55’ όταν ο Γκαντρής έβγαλε την μπροστινή μπαλιά και ο Απ. Καλέσης με πλασέ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Λάρισα 2012 θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89’ όταν ο Δ. Κίτσος βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με επιτυχία την προσπάθειά του με τον τερματοφύλακα Γραβάνη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Καλέσης Αχ. (70’ Γκαμπέτας), Ροντούλης, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Γκαντρής, Ντονούδης, Πατσιωτός, Τζιόλας (80’ λ.τ. Πέρπερας), Καλέσης Απ. (60’ Μπάκος), Βλιώρας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Φλώρος Βαλ., Φλώρος Αντ., Φλώρος Παντ., Κίτσος Π., Κριεμάδης, Φλώρος Πάν. (75’ Μπαστούνης), Γεωργούλας Θ., Κίτσος Δ., Δαλαμπύρας (25’ λ.τ. Γκόλτσος), Παϊτέρης.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Με το 1-0 η Δόξα Βλαχογιαννίου έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Τυρνάβου.

Η μία και μοναδική αλλαγή των γηπεδούχων, ο Τόλιος που αντικατέστησε στο ημίχρονο τον Γκουρομπίνο, καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα καθώς με διαγώνιο αριστερό σουτ έγραψε στο 70’ το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία πολύ καλή κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 30’, την οποία έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, ενώ ένα γυριστό σουτ του Λιόλιου στο 60’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Για λογαριασμό των φιλοξενουμένων ο Σπ. Γκαραγκούρης είχε δοκάρι στο 25’, το ίδιο επαναλήφθηκε και στο 30’ με την κεφαλιά του Ελ. Γκαραγκούνη, όπως και στο 80’ με το ανάποδο ψαλιδάκι του Τσακίρη.

Η ομάδα του Αστέρα ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Νασίου, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Βρ. Κοντοθανάσης, Ζηρδέλης, Δ. Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος (46’ Τόλιος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γαλάνης, Πάσιος Β., Λάζος, Γκαραγκούνης Χαρ., Τάκης (85’ Μαυρίδης), Καρακώστας (80’ Φουντούνας), Γκαραγκούνης Σπ., Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής, Τσακίρης Κ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ο Φαλανιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο Αργυροπούλι αλλά η Δόξα κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούτσα.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε για τη Δόξα, όταν ο Χατζής με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά στο 39’ ο Παπαγεωργίου ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Φαλανιακό.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (42’) ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι του Τσούτσα που κέρδισε ο ίδιος (υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες για οφσάιντ από τους φιλοξενούμενους).

Στο 65’ ο Βαρσάμης έχασε ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Φαλανιακό σημαδεύοντας το δοκάρι για να φτάσουμε στο 75’ όταν ο Τσούτσας δέχθηκε την μπάλα από τον Τσάγκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς (80’ Βουγιατζής), Κούλπας, Μάρκου, Χατζής, Κουτσοκέρας (70’ Σιαμαντούρας), Ριζούλης, Ζάχος (90’+1’ Μπουζούκας), Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Καλαμάτας, Λιλολάρι, Φατούρας, Κολοβός (80’ Αλατάς), Μπλέντι (62’ Τσάκε), Πανταζής, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου, Κλούρας, Λυγούρας Χρ., Μαχαίρας (60’ Αλεξανδρής)

Ο ΜΑΤΟΥΛΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Με οδηγό τον Ματούλα ο ΠΟΕ πέρασε αλώβητος από το Καλοχώρι, κερδίζοντας την τοπική Αναγέννηση με 3-1.

Στο 25’ ο ικανότατος επιθετικός των Ελασσονιτών με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 0-1 για να ισοφαρίσει στο 35’ ο Σαμπάνης.

Στο 38’ ο Τσιάτας εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και έχασε έτσι την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα για πρώτη φορά στο σκορ στους γηπεδούχους.

Στο 65’ ο Μηνάς μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ έγραψε το 1-2, στο 72’ ο Μάρκου είχε δεύτερο δοκάρι για την Αναγέννηση, ενώ στο 87’ ο Ματούλας με πλασέ έγραψε το 1-3 δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι στο 88’ με τον Μακρή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες στο 75’ λόγω αποβολής του Πετκολάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Κολομητρούσης): Μαρδάνης, Λάιος (46’ Τσιαντούλης), Μάρκου, Σαΐτης, Λιούσκας, Τσεκούρας, Δάκτυλας (72’ Κονόμι), Σαμπάνης (75’ Μακρής), Τσιάτας, Μπούνα, Κόκοβας.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μάρκου, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πάτσης (55’ Μπούσιας), Ταστεμερίδης (20’ λ.τ. Πετκολάι), Μπαλαμώτης, Μηνάς (78’ Καραμάνος), Ματούλας, Μπαρλαγιάννης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

Τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε η Αστραπή Ν. Πολιτείας μέσα στο Μακρυχώρι με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με ένα μακρινό σουτ του Κυριάκου για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το 0-1.

Στην επανάληψη ο Αετός ανέβασε ρυθμούς πίεσε τον αντίπαλό του και έφτασε στην ισοφάριση στο 68’ με το απευθείας φάουλ του Δάσσιου (1-1).

Το παιχνίδι κρίθηκε από μία αμφισβητούμενη φάση για τους γηπεδούχους στο 84’. Ο Χασιώτης κέρδισε πέναλτι, για το οποίο εξέφρασαν παράπονα οι του Αετού προς τον διαιτητή κ. Βλιώρα και ο Κυριάκος το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζλίκα Ντ. (55’ Αργύρης), Χριστιανίδης (70’ Παναγιώτου), Δάσσιος, Τίκος, Παυλόπουλος, Μάλτζαρης, Τέας, Γκαμπέτας, Πάσιος Θεοχάρης.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος (85’ Κολιοφούτης), Χασιώτης, Παπαμάνος, Σιάρκος, Μπατζέλας, Βενέτης, Καλτσάς, Κυριάκος, Χλωρός, Ηλιούδης (48’ Φούντας).

ΠΗΡΕ ΡΑΜΑΪ Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Μία ακόμα μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Αστραπή Ν. Πολιτείας. Συγκεκριμένα απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Ραμάι από τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον τεχνικό Κώστα Τσότσο που ξεκίνησε τη θητεία του στην ομάδα με ιδανικό τρόπο μετά το 2-1 στο Μακρυχώρι.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass