ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 5-0

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον Απόλλωνα

*Η ομάδα έδειξε δυνατή και είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές *Πέτυχε απόλυτα η στρατηγική από τον Σάκη Θεοδοσιάδη

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2017 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σε…περίπατο μετέτρεψε το Θεσσαλικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ήταν προχθές χάρμα ιδέσθαι στη Φιλιππούπολη και επικράτησε της Νίκης Βόλου, με το ευρύ σκορ 5-0.

Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και ενθουσίασαν με την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν, η οποία είναι απόρροια της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του.

Έδειξε ομάδα η οποία είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές, ήταν δεμένη και λειτουργούσε σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, βγαίνοντας στην επίθεση με ωραίους συνδυασμούς, πότε από αριστερά και πότε από τη δεξιά πλευρά.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης με τη στρατηγική που εφάρμοσε, κατάφερε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να περιορίσει τη δραστηριότητα των φιλοξενουμένων και στην επανάληψη οι παίκτες του με πολλές δυνάμεις, καθαρό μυαλό και πολύ πάθος που έβγαζαν στον αγωνιστικό χώρο, υποχρέωσαν τη Νίκη Βόλου να έχει έναν παθητικό ρόλο, δείχνοντας αδυναμία στο να δημιουργήσει πρόβλημα στην αμυντική γραμμή του Απόλλωνα.

Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της αναμέτρησης ήταν μια ηθική επιβράβευση για τους παίκτες της λαρισινής ομάδας, που μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έδειξαν πως έχουν πολλά χαρίσματα και αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τότε έχουν πολλές πιθανότητες για να κάνουν το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.

Από κει και πέρα ο κ.Θεοδοσιάδης έδειξε πως υπολογίζει όλους τους παίκτες, υπάρχει ισονομία και καθώς έχουμε ακόμη ένα γύρο του πρωταθλήματος, είναι βέβαιο πως όλοι θα κληθούν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

«Μένουν δεκαπέντε τελικοί μέχρι το τέλος και κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίζουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα», τόνισε στους παίκτες του ο κ.Θεοδοσιάδης, ο οποίος τους συνεχάρη για την αρίστη εφαρμογή των όσων έκαναν στις προπονήσεις.

ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ο Απόλλωνας αξίζει μεγαλύτερης συμπαράστασης από τους Λαρισαίους φιλάθλους, που βλέπουν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας, με 37 βαθμούς.

Σίγουρα ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, όμως μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές κάθε αγωνιστική σε νικηφόρο αποτελέσματα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Απόλλωνας στον πρώτο γύρο μετρά 12 νίκες, έχει 1 ισοπαλία και 2 ήττες, απολογισμός που χαρακτηρίζεται αν μη τι άλλος ως πολύ καλός.

ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Κατά τα άλλα χαμηλοί τόνοι κρατούν στον Απόλλωνα, το παιχνίδι με τη Νίκη ανήκει στο παρελθόν και την Κυριακή στη Φιλιππούπολη(15:00) οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η προετοιμασία γι΄αυτό το ματς ξεκίνησε από χθες το απόγευμα και θα συνεχισθεί σήμερα επίσης με απογευματινή προπόνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass