Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 1-1 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία

*Άνετα οι Παίδες επιβλήθηκαν 4-0 αν και αδιάφοροι βαθμολογικά

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2017 10:30

Αν και ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα πρόκρισης, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στην Κέρκυρα από την αντίστοιχη ομάδα της τοπικής ΕΠΣ.

Αντίθετα οι Παίδες της ΕΠΣΛ αν και βαθμολογικά αδιάφοροι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκαν με το ευρύ 4-0.

Αναλυτικά:

Το χθεσινό παιχνίδι στην Κέρκυρα για τους Νέους της ΕΠΣΛ ήταν κομβικής σημασίας στη μάχη της πρόκρισης και η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Οι παίκτες του Γ. Καμάκα έπαιξαν πολύ καλά κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα, όμως στάθηκαν άτυχοι αφού ένα λάθος στο 20ό λεπτό τους έφερε πίσω στο σκορ.

Η εξέλιξη αυτή άγχωσε τη λαρισινή ομάδα, η οποία αν και είχε τον πρώτο λόγο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Χαρακτηριστικό ήταν το τετ α τετ που είχε ο Δάκτυλας στο 35’ όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες της λαρισινής ομάδας διαδέχονταν η μία την άλλη όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα.

Τελικά 70’ ο Καλφούντζος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ λίγο αργότερα ο Ζαχαράκης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος αφήνοντας απογοητευμένους τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας.

Για την ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας αγωνίστηκαν οι Ντιντής, Πατσιούρας, Λεβέντης (65’ Έξαρχος), Μπουρουζίκας, Κόκοβας, Καλφούντζος, Ντέκας (65΄Τσαρούχας), Καραούλας (75’ Βλαχάκης), Ζαχαράκης, Δάκτυλας και Δραχαλίβας.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Η εκτός έδρας νίκη της ΕΠΣ Άρτας (3-0) επί της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τη Λάρισα, ωστόσο η εκτός έδρας νίκη της ΕΠΣ Ηπείρου (4-2) επί της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας έχει θετικό αντίκτυπο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣΛ, κι αυτό γιατί σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μεταξύ Λάρισας, Άρτας Ηπείρου πλεονέκτημα στα γκολ έχει η ΕΠΣΛ. Σε ισοβαθμία με την Άρτα η Λάρισα υστερεί καθώς έχει ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ωστόσο επειδή τα παιχνίδια είναι μονά, κύκλοι της ΕΠΣΛ ανέφεραν χθες ότι ίσως χρειαστεί σχετική διευκρίνιση από την ΕΠΟ για το τι ισχύει στις περιπτώσεις ισοβαθμίας.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα των Νέων:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας-ΕΠΣ Άρτας       0-3

ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Λάρισας        1-1

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Ηπείρου   2-4

Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ Άρτας          11-1   13

2. ΕΠΣ Λάρισας       12-4   10

3. ΕΠΣ Ηπείρου       12-9   10

4. ΕΠΣ Τρικάλων     8-3     7

5. ΕΠΣ Θεσπρωτίας          6-9     7

6. ΕΠΣ Κέρκυρας     3-10   4

7. ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας         3-19   0

*Η ΕΠΣ Άρτας δεν έχει κάνει το ρεπό της.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/2)

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσπρωτίας

ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Κέρκυρας

Ρεπό: ΕΠΣ Άρτας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΓΚΑΝΤΟΥΝΑ

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο αφού ήδη η ΕΠΣ Άρτας έχει κερδίσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η λαρισινή ομάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, απέδειξε τη διαφορά ποιότητας από το χθεσινό της αντίπαλο, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι βρέθηκε εκτός τροχιάς πρόκρισης από καθαρά ατυχείς συγκυρίες.

Ο Μπενεχούτσος άνοιξε το χορό των τερμάτων στο 20’ και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γκαντούνας ο οποίος με τρία γκολ στο 35’, στο 55’ και στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Για την Μικτή Παίδων ο τεχνικός Γιώργος Κεραμάρης ξεκίνησε στο παιχνίδι τους Νικολακούλη, Νταϊάκη, Μασούρα, Γκατζιούρα, Μπάγκα, Μπουλασίκης, Θεοχάρη Θ., Ντέκα, Γκαντούνα, Μπενεχούτσο και Καρέλα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Γκούμας, Καραγιάννης, Δεληγιάννης, Καπετανόπουλος, Μπλάντας και Καλόγηρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass