ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Όταν ο Κούγιας ζήτησε συγγνώμη από τον Αλεξούλη

*Ανάμεσα και το αθλητικό τμήμα της «Ελευθερίας» - *Συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας από τον Γιάννη Αλεξούλη

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2017 15:10

Ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της πίτας ενώ παράλληλα έκανε και βραβεύσεις με απονομή τιμητικών πλακετών, διάφορα επιφανή πρόσωπα του Νομού, που με την πετυχημένη δραστηριότητά τους συνέβαλαν και συμβάλουν στην ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου, του οποίου σημαντικός πυλώνας είναι και η Διαιτησία ποδοσφαίρου.

Βραβεύτηκαν οι:

Αλέξης Κούγιας, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και Πρόεδρος αυτής κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο, κύριος συντελεστής της θριαμβευτικής επανόδου της αγαπημένης μας ΑΕΛ στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου(την απονομή έκανε ο πρόεδρος του συνδέσμου Στέλιος Νίτσας).

Παναγιώτης Μαντζανάς, πρόεδρος του Απόλλωνα, της δεύτερης μεγάλης ομάδας του Νομού μας, που με την πολυποίκιλη και πάντα πετυχημένη δραστηριότητά του, οδήγησε τον Απόλλων στη Γ΄ Εθνική και χτίζει με την ίδια συνέπεια τη νέα άνοδο στη Β΄ Εθνική(την απονομή έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΛ Σταύρος Πουλαράκης).

Γιάννης Αλεξούλης και Νίκος Κεχαγιάς, δύο προπονητές ποδοσφαίρου που σε τοπικό επίπεδο λειτούργησαν και λειτουργούν για πολλά χρόνια, επ΄ ωφελεία του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, διδάσκοντας στους ποδοσφαιριστές τους την τεχνική του ποδοσφαίρου, αλλά και κυρίως την ηθική και το σεβασμό, προς όλους τους παράγοντες του παιχνιδιού, προτερήματα από τα οποία οι ίδιοι διακατέχονται(τις απονομές έκαναν ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Αντώνης Ζήλος και ο γραμματέας του συνδέσμου κ. Μαστοροδήμος).

Βρασίδας Κοντοθανάσης και Πέτρος Καραναστάσης, οι δύο «μαθουσάλες» του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, που εξακολουθούν και σήμερα να αγωνίζονται με την εικόνα και τη σφριγηλότητα του έφηβου, διδάσκοντας σε αυτούς που αντιμετωπίζουν, στους συμπαίκτες τους και του φιλάθλους το ήθος και το FAIR PLAY, που τόσο ανάγκη έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο(τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας κ. Νεμπεγλλερας και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. Τζιόλας).

Θανάσης Γκουρνέλης, από τους κορυφαίους του Νομού μας αθλητικογράφους, που η προσφορά του και η συνεχής παρουσία του στα γήπεδα του Νομού, δίνουν ιδιαίτερη προώθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη Λαρισινή διαιτησία και προάγει με τη δημοσιογραφική του δραστηριότητα και ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης, όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού, αλλά δίνει επιπλέον κίνητρα σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές, ομάδες, με την αντικειμενική του κριτική(την απονομή έκανε το μέλος της διοίκησης του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας κ. Θόδωρος Μάνος).

Το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στο πρόσωπο του επικεφαλής του Τμήματος κ. Σωτήρη Κέλλα, για τη διαχρονικά πολύτιμη προσφορά του στον Αθλητισμό, το Ποδόσφαιρο, τη Διαιτησία του Νομού μας, με την αντικειμενική και συνεχή ενημέρωση, που απορρέει από τη δραστηριότητα όλων των μελών του Τμήματος(την απονομή έκανε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας Γιώργος Λουτρίδης) .

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του κ. Κούγια, είχε μια στιγμή που πραγματικά έκανε εντύπωση και ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη για την αντιπαράθεση που είχαν ενώπιον όλων των διαιτητών. Στα κύρια χαρακτηριστικά των βραβευθέντων ήταν ότι εγκωμίασαν το έργο των διαιτητών της Λάρισας και την αδικία που υπήρχε στο πρόσωπο τους όταν περίπου επί μια εικοσαετία δεν υπήρχε διαιτητής στη Σούπερ Λίγκα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου τυχεροί ήταν ο Γιώργος Κοργιτάκος και ο Ανδρέας Γρηγοριάδης.

Τέλος θετικά σχολιάστηκε η δημιουργία αίθουσας στη μνήμη του αείμνηστου του προέδρου του συνδέσμου Γιάννη Λάτσιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass