ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ (15.00)

Να η ευκαιρία για την ΑΕΛ

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Νεμπεγλέρας

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2015 12:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:23

Του Σωτ. Κέλλα

Μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει η ΑΕΛ στην υπόθεση της κατάκτησης της τρίτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, αποτελεί το σημερινό παιχνίδι που δίνουν οι «βυσσινί» (3 μ.μ. στο Αλκαζάρ) με αντίπαλο τον Αιγινιακό, καθώς ο ένας διεκδικητής, Ζάκυνθος, έχασε δυο βαθμούς στην Καρδίτσα, ενώ ο έτερος Ολυμπιακός Βόλου κινδυνεύει με απώλεια βαθμών στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η ΑΕΛ λοιπόν μπορεί σήμερα με νίκη να κάνει την ολική επαναφορά στην επίτευξη του στόχου αλλά χρειάζεται να ανεβάσει την αγωνιστική της απόδοση και κυρίως να παίξει χωρίς άγχος.

 Το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι εύκολο μέχρι την τελευταία αγωνιστική όπου αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον πρωτοπόρο Ηρακλή που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον όμιλο αφού χθες πέτυχε νέα νίκη στις Σέρρες.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία και μια ευρεία νίκη για να μπορέσει να στείλει το μήνυμα ότι έχει δυνατότητες αλλά και να δημιουργήσει πίεση στους αντιπάλους της.

Στον αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Πινδώνη, του τραυματία Μουλόπουλου, αλλά και του Νεμπεγλέρα που χθες έφυγε με πρόβλημα στη μύτη από την προπόνηση.

Το αρχικό σχήμα θα έχει δυο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Τύρναβο αφού επιστρέφει ο Νίκος Καρανίκας, αλλά και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνισθεί ο Αποστολίδης στην άμυνα οι: Καρανίκας(δεξιά), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης (σέντερ μπακ), Κοντοδήμος(αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Μπανούσης με τον Φλεριβάλ και πιο μπροστά οι: Γιάντσης, Ελιομάρ και Σερτζίνιο ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπόγιοβιτς. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Τζαναβάρας δεν θα έχει κλασικό αμυντικό χαφ στον πάγκο και τη θέση μπορεί να καλύψει μόνο ο Ζαχαράκης με εναλλακτική τον Ρίστοβιτς.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας, είναι οι: Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Καρανίκας, Ζαχαράκης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Μπανούσης, Φλεριβάλ, Γιάντσης, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Ρίστοβιτς, Πίντο και Μπόγιοβιτς.

ΓΕΥΜΑ

Χθες μετά το τέλος της προπόνησης ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για σύσφιγξη σχέσεων στην ταβέρνα «Το Πυθάρι».

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  

 

Ο τεχνικός του Αιγινιακού και πρώην της ΑΕΛ Σταύρος Διαμαντόπουλος για το σημερινό αγώνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες από τους τιμωρημένους Μπάρος, Καζάκη και Πέντα που θα εκτίσουν ποινή στον αγώνα του «Αλκαζάρ». Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Νίκος Ζούρκος.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Τόλιος, Μένκα, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μπερτέν, Μπονίγια, Πολύζος, Ρίκκα, Γουέλκαμ, Ντίντεκ, Πόποβιτς, Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντρέ, Ίτσιος, Κωστίκος, Φαμπίνιο, Δερμητζόγλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 32χρονος, Άγγελος Αγγελάκης, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αιγινιακό. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει σφυρίξει την ΑΕΛ, την σεζόν 2014-2015 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, όπου ηττήθηκε με 1-0. Βοηθοί του θα είναι ο Παναγιώτης Ρίγκος από τον σύνδεσμο Γρεβενών και ο Δημήτρης Νατσιόπουλος από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Διονύσιος Ζούγρας από την Ένωση Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

 

 

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ισοπαλία οι νέοι

Με εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λαμία συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ στο Δημοτικό γήπεδο Δέντρων για την 12η αγωνιστική (2η, 3ου γύρου) του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων της Β εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική

ΑΕΛ-Λαμία        2-2

Τύρναβος-Ολυμπιακός Βόλου    2-1

Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Καρδίτσας           5-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12 αγώνες)

1. Ολυμπιακός Βόλου    24

2. Ηρακλής Ψαχνών       20

3. Τύρναβος      18

4. ΑΕΛ 17

5. Λαμία            14

6. Αναγέννηση Καρδίτσας          7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (07/03)

ΑΕΛ-Τύρναβος

Ηρακλής Ψαχνών-Ολυμπιακός Βόλου

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας

 

 

Οι γυναίκες συνεχίζουν

το σερί των νικών

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο γήπεδο «Δ. Κουκουλίτσιος – Δ. Μουσιάρης» με σκορ 4-0 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, επί του Κένταυρου Λάρισας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν δύο γκολ Χατζηλιόντα (2), και από ένα Κούκου και Αγγέλου.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική

Κένταυρος Λάρισας-ΑΕΛ           0-4

Ολυμπιώτισσες-Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων    2-0

Ρεπό: Μετέωρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες)

1. ΑΕΛ  15

2. Μετέωρα       9

3. Κένταυρος Λάρισας   6

4. Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας   6

5. Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων            0

* Το σωματείο Κένταυρος Λάρισας έχει -3 βαθμούς από την περίοδο 2005-2006, με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass