ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Κίτρινος» προβληματισμός

* Τα αμυντικά χαφ έφθασαν ήδη τις επτά κάρτες * Ο Τζαναβάρας είδε χθες Αιγινιακό-Αγρ. Αστέρα

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2015 10:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:18

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά την επιτυχία στο ντέρμπι επί του Τυρνάβου με 2-1, αλλά, ενώ διατήρησε τις ελπίδες της για την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, δεν έπεισε αγωνιστικά ότι είναι ικανή να κάνει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος(έχει και ένα ντέρμπι στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή).

Πάντως η λαρισινή ομάδα εκτός από τους τρεις βαθμούς πήρε και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό εντός έδρας που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Αλκαζάρ.

Εκτός από το πρόβλημα στο αγωνιστικό «πρόσωπο» η ΑΕΛ έχει πρόβλημα και με τις κίτρινες κάρτες. Αυτό επισήμανε χθες στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές. Μέχρι τώρα η ομάδα δέχεται κατά μέσο όρο πάνω από τρεις κάρτες ανά παιχνίδι αφού πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές κάνουν μαρκαρίσματα αδικαιολόγητα σε σημεία του γηπέδου που δεν χρειάζεται(κρατήματα φανέλας, τάκλιν από πίσω στο κέντρο).

Τα τρία αμυντικά χαφ της ομάδας (Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης) έχουν συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από δυο παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Ο Πινδώνης έχει δηλωθεί να μην παίξει στις αναμετρήσεις με Αιγινιακό, Φωκικό, ενώ σήμερα θα αποφασισθεί πού θα εκτίσουν ποινές ο Νεμπεγλέρας με τον Μπανούση (πιθανά παιχνίδια με Φωκικό, Εθνικό Γαζώρου και ίσως στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση)

Ουσιαστικά ο μόνος αμυντικός χαφ χωρίς πρόβλημα καρτών είναι ο Φλεριβάλ αλλά και αυτός στο παιχνίδι με τον Τύρναβο έδειξε επιρρεπής. Από δω και πέρα οι παίκτες πρέπει να προσέξουν και σ’ αυτόν τον τομέα.

Ο Τζαναβάρας για το παιχνίδι της Δευτέρας εκτός του τιμωρημένου Πινδώνη δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τραυματία Μουλόπουλο.

ΕΙΔΕ... ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας ταξίδεψε στο Αιγίνιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Αιγινιακού-Αγρ. Αστέρα 2-0 για να έχει πλήρη αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Αιγινιακού ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας.

Να αναφέρουμε ότι δεν θα αγωνισθούν στο παιχνίδι οι τρεις τιμωρημένοι παίκτες του Αιγινιακού Καζάκης, Μπάρος, Πέντα.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ;

 Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Χουσεΐν Μουμίν, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με "καμπάνα" επτά αγωνιστικών και πρόστιμο 255 ευρώ, για το όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον ρέφερι Κατσικογιάννη στο ματς με τον Πιερικό, μια ποινή που κοινοποιήθηκε, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης τον χρησιμοποίησε κανονικά, θέτοντας θέμα εγκυρότητας του αγώνα. Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν στο ματς Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας εφόσον καταθέσει η Αναγέννηση Καρδίτσας πιθανότατα θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Με τέρματα των Λιόλιου (4') και Γιαζιτζόγλου (60'), ο Αιγινιακός επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' εθνικής κατηγορίας, και έμεινε μόνος στην έκτη θέση της κατάταξης.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας         2-1

Ζάκυνθος-Εθνικός Γαζώρου           1-0

Ηρακλής-Φωκικός     1-0

Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός           4-0

Τύρναβος-Λάρισα     1-2

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας        2-0

Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ηρακλής     17αγ.  45β.

2. Λαμία          18        38

3. Ζάκυνθος   17        33

4. Ολυμπιακός Βόλου          18        32

5. ΑΕΛ            18        30

6. Αιγινιακός   18        25

7. Πιερικός     18        22

8. Τύρναβος   18        20

9. Αναγέννηση Καρδίτσας    17        19

10. Αγροτικός Αστέρας        18        18

11. Απόλλων Καλαμαριάς   17        15

12. Εθνικός Γαζώρου           17        11

13. Φωκικός   17        9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass