ΣΤΟ BRUSSELS INTERNATIONAL TOURNAMENT TAEKWONDO 2016

Ευρωπαϊκά μετάλλια για τον ΑΟ «ΕΥ ΖΗΝ»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2017 12:20

Εντυπωσιακός ο ΑΟ Ταεκβοντό Αμπελώνα "ΕΥ ΖΗΝ" στο διεθνές πρωτάθλημα Brussels International tournament Taekwondo 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο στην πόλη των Βρυξελλών.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του κατακτώντας 1 ασημένιο, 1 χάλκινο μετάλλιο και μία 5η θέση σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά, τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο εξασφάλισε η Ειρήνη Ντόβα στην κατηγορία κορασίδων -40 kg, έπειτα από τρεις καλούς αγώνες. Έτσι η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια γέμισε με ικανοποίηση τον πατέρα της και προπονητή του συλλόγου, Μπάμπη Ντόβα.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο συνεργάτης και δάσκαλος της σχολής Ταεκβοντό "ΕΥΖΗΝ" Γιάννουλης, Μιχάλης Λάκης στην κατηγορία ανδρών -74 kg, μετά από τέσσερις αγώνες, συνεχίζοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις στον ευρωπαϊκό χώρο.

Τέλος την 5η τιμητική θέση κατέλαβε ο Γιώργος Δαλαμήτρας, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από τα μετάλλια, αλλά στάθηκε άτυχος.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής κ. Ντόβας Χαράλαμπος συνεχάρησαν τους αθλητές για την εμφάνισή τους και για τα μετάλλια που προσέθεσαν στην πλούσια συλλογή του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass