Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ

Ψάχνει για έναν ακόμη παίκτη

* Αίτημα να διεξαχθεί Σάββατο ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2017 11:00

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Απόλλων Λάρισας, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μετά λοιπόν τους Πλάτωνα Καρακατσάνη, αριστεροπόδαρος επιθετικός (07/02/1985) από ΑΠΕ Λαγκαδά, Περικλή Μηνά, δεξιός κυνηγός, (γεν. 21/04/91) από Θεσπρωτό και Κώστα Σκούπρα, αμυντικός μέσος, (16/05/1988) από Πανναξιακό, οι «κυανόλευκοι» αναζητούν μια νέα προσθήκη στο ρόστερ.

Ο πρωταθλητισμός θέλει πολλούς ποδοσφαιριστές, προβλέπεται σκληρή μάχη μέχρι το τέλος και έτσι πρέπει να υπάρχουν λύσεις στα χέρια του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη. Φυσικά θα αποκτηθεί παίκτης μόνο στην περίπτωση που είναι κάτι το εξαιρετικό και βρεθεί στη θέση που θέλει ο τεχνικός(μεσοεπιθετικός).

Πάντως αυτό που διαφαίνεται είναι πως μετά τις αποχωρήσεις των Καμπλιώνη, Γεωργίου και τις τρεις μεταγραφές που έγιναν, δεν θα λυθεί η συνεργασία με άλλον ποδοσφαιριστή καθώς όλοι μπορεί να βοηθήσουν, στον δύσκολο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ;

Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππούπολη εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί Σάββατο(14/1) αντί Κυριακής(15/1), καθώς την ίδια ημέρα και ώρα(15/1, 15:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ(AEL FC ARENA).

Η διοίκηση της λαρισινής ομάδας κάνει ενέργειες για να μετατεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του θεσσαλικού ντέρμπι και σήμερα ή αύριο το αργότερο θα γίνει γνωστό αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Κατά τα άλλα, ο χιονιάς δεν επέτρεψε όχι μόνο να διεξαχθούν αγώνες αλλά και να γίνει προπόνηση.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πιθανότατα να γίνει προπόνηση σε κλειστό γυμναστήριο, αφού προβλέπεται και πάλι παγωνιά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass