Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (17.15)

Και τώρα η πρώτη εκτός έδρας νίκη...

* Ποιες οι σκέψεις του τεχνικού Σάκη Τσιώλη για το αρχικό σχήμα

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 11:00

Η ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της νίκη την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Βέροια (2-1) για το 2017 και τώρα φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα στον αγώνα που θα δώσει στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική (17.15, Novasports).

Η λαρισινή ομάδα πήγε από χθες στα Χανιά με πολύ καλή ψυχολογία μετά την επιτυχία επί της ομάδας της Ημαθίας και το κυριότερο χωρίς βαθμολογικό άγχος αφού έχει εξασφαλίσει μια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης είδε ότι οι μεταγραφικές του επιλογές που έγιναν πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό και δύο παίκτες δείχνουν να μονιμοποιούνται στο αρχικό σχήμα, ο Γκαγέχο και ο Μασαλέσα που πραγματικά στον προηγούμενο αγώνα είχαν εξαιρετική παρουσία.

Χθες η ομάδα της ΑΕΛ προπονήθηκε στα Χανιά και ήδη ο προπονητής σκέφτεται για την ενδεκάδα που θα παρατάξει και τις αλλαγές που θα κάνει αφού στη διάθεσή του δεν έχει τους τραυματίες Λαμπρόπουλο, Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρα, τον Γκόλια που έπαθε γαστρεντερίτιδα αλλά και τον τιμωρημένο Ντοντό.

Ο Τσιώλης δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στα μπακ και να δούμε δεξιά τον Φατιόν (πάνω στον Μανούσο) και αριστερά τον Κόντορ αφού Ρέντζας και Μονιάκης δείχνουν κουρασμένοι.

Αν παίξει ο Φατιόν μπακ τότε πολύ πιθανόν είναι να δούμε τον Ποτουρίδη στα αμυντικά χαφ μαζί με τον Μασαλέσα.

Σίγουρα το νέο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα θα είναι ο Δημήτρης Καπός που θα παίξει σέντερ φορ σε ένα σύστημα 4-4-1-1 που έδειχνε στις τελευταίες προπονήσεις ο προπονητής.

Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους: Ξενοδόχοφ, Ρέντζα ή Φατιόν, Φάρκας, Τικίτο, Μονιάκη ή Κόντορ, Ποτουρίδη ή Φατιόν , Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Γκαγέχο, Ναζλίδη και Καπό.

Οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι: Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Κόντορ, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Καπός, Γκαγέχο, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης και Γιοβάνοβιτς.

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στα Περιβόλια. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έδωσε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις. Ο προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ, η οποία αποτελείται από δεκαεννιά παίκτες. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Στάθης, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Πριντέτα, Κάργας, Βάντερσον, Γιορέντε, Ζίκο, Ντεβέσα, Μενδρινός, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Μανούσος, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης και Ντιλαβέρ.

Ο Καρυπίδης και ο Στανισάβλιεβιτς υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία. Ο πρώτος έχει υποστεί διάταση και θα απουσιάσει τουλάχιστον 10 μέρες, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί θλάση α” βαθμού και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται γύρω στις 3 εβδομάδες. Ο Γκνιάτιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ντεβέσα γυμνάστηκε κανονικά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Άγγελος Ευαγγέλου, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ και στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League με τον Ηρακλή στο AEL FC ARENA, με το αποτέλεσμα να είναι 2-2. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας από την Μεσσηνία και ο Δημήτρης Τζαφόλιας από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Σπυρίδων Μιχελής από την Ένωση Πειραιά και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ο Πλατανιάς έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο του για τη στήριξή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έκανε γνωστή τη μείωση της τιμής εισιτηρίου σε κάποιες θύρες ενόψει ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την παρουσία τους, τη συμπαράστασή τους και την καθόλα άψογη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και για τη στήριξή τους γενικά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Ετσι θέλοντας να ανταποδώσει ανακοινώνει ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League η τιμή του εισιτηρίου στην θύρα 3 από 10 ευρώ μειώνεται στα 5 ευρώ.

Επίσης στην ίδια θύρα (3) και μόνο, η είσοδος των ΓΥΝΑΙΚΩΝ και των ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ετσι οι νέες τιμές για το ραντεβού της Κυριακής (8/1/17, 17:15) έχουν ως εξής:

Θύρα 3: 5 ευρώ. Δωρεάν οι γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών.

Θύρες 1-2: 15 ευρώ

VIP: 30 ευρώ»

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass