Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2017 10:20

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παραδίδει μαθήματα φιλοξενίας και αν μη τι άλλο, οι παράγοντες είναι άξιοι συγχαρητηρίων, όταν στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής, απευθύνει η διοίκηση του Οικονόμου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον πρωτοπόρο της Α΄ΕΠΣ Λάρισας, Αχιλλέα Φαρσάλων (15:00).

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας καλεί και φίλους του ιστορικού σωματείου των Φαρσάλων να ταξιδέψουν στην Τσαριτσάνη, για να ανταποδώσει τη φιλοξενία που είχε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

«Το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Φαρσάλων και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές, στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Τσαριτσάνη.

Καλούμε επίσης, και τους φιλάθλους του Αχιλλέα να ταξιδέψουν στην Τσαριτσάνη, ώστε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στον αγώνα του πρώτου γύρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass