ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΙ

Φιλαθλητικός – Παναθηναϊκός σήμερα στη Νεάπολη

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:15

Του Κ. Γκιάστα

Κάτι από… Δαυίδ εναντίον Γολιάθ φέρνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης σήμερα στις 18.00. Εκεί ο Φιλαθλητικός Λάρισας μια ομάδα που βρίσκεται στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Ο νικητής θα πάρει για έπαθλο το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Γυναικών.

Ωστόσο υπάρχει ένας αξιοπρόσεκτος παράγοντας που ίσως μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα και να φύγει λίγο… από τις προβλέψεις υπέρ του Παναθηναικού. Ο Φιλαθλητικός φέτος μετράει 21 συνεχόμενες νίκες και καμία φυσικά ήττα. Οι 18 είναι για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής (μπορεί και την Κυριακή, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος να εξασφαλίσει την άνοδο) και οι τρεις για το κύπελλο. Άγνωστο λοιπόν αν το σερί θα σταματήσει σήμερα. Πάντως οι άνθρωποι του ΦΙλαθλητικού δείχνουν πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και μάλιστα χθες το απέδειξαν και οργανωτικά αφού παρέθεσαν συνέντευξη τύπου στα καλαίσθητα γραφεία του συλλόγου.

Αρχικά ο προπονητής του Φιλαθλητικού Δημήτρης Ιόφτσεβ τόνισε: «Μας περιμένει ένα αρκετά δύσκολο ματς. Πρόκειται για δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και ρόστερ. Ο Παναθηναικός κυνηγάει συνέχεια τίτλους ενώ εμείς φέτος την άνοδο στην Α1. Είμαστε χαρούμενοι γιατί φτάσαμε ως εδώ όμως είμαστε και στεναχωρημένοι γιατί βρήκαμε μπροστά μας τον ΠΑΟ, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αρκεί να έχουμε και τη στήριξη του κόσμου. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Θα χαρούμε το ματς».

Από πλευράς αθλητριών μίλησε η νεαρή Αγλαΐα Παραφέστα που είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς αλλά παράλληλα πρόκειται για μεγάλη πρόκληση και χαρά. Είναι τιμή για την Λάρισα να φτάνει σε αυτό το σημείο μια ανάσα από τα πλέι οφ. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι θετικό και όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε να κερδίσουμε μόνο».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος κ. Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για το σύλλογο μας να υποδεχόμαστε ένα σύνολο όπως αυτό του Παναθηναικού με τέτοιο ρόστερ και τέτοια ιστορία. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ανταμειφθεί από το θέαμα που θα του προσφέρουμε».

Έπειτα ο ταμίας κ. Νίκος Νίκου υπογράμμισε: «Είμαστε στην πρώτη θέση της Α2 και θεωρούμε πως θα ανέβουμε καθώς απομένουν μόλις 4 ματς. Ωστόσο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αξία μας σε ένα παιχνίδι διαφήμιση με τον Παναθηναικό στο θεσμό του κυπέλλου. Εμείς από τώρα ζητάμε τη στήριξη τόσο του κόσμου όσο και των επιχειρηματιών για την επόμενη χρονιά».

Τέλος ο επί σειρά ετών πολύπειρος διοικητικός κ. Θανάσης Βαβάτσικος είπε: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο ματς είναι αυτό με τον ΠΑΟ. Ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και με αυτό το εφόδιο θα παλέψουμε κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αγωνιστικά ο Φιλαθλητικός δεν έχει κανένα πρόβλημα και ο προπονητής Δημήτρης Ιόφτσεβ θα έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω παίκτριες: Μπούκουρα, Ωρολογοπούλου, Κουτρουμπή, Παραφέστα, Μπαζιάνα, Χατζηελευθερίου, Μπουρλή, Μαυροπάνου, Τσαπραλή, Υφαντή και Φακοπουλίδου.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής επί της Σαντορίνης (εκεί είναι προπονητής ο Λαρισαίος Αποστόλης Οικονόμου) με 3-0 σετ και οι παίκτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής: Γκούζου, Καββαδία, Μερτέκη, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα –λ, Γιαννακοπούλου, Χρήστου 1, Παπαδοπούλου.

Μάλιστα μετά το συγκεκριμένο ματς ο τεχνικός Γιώργος Ρούσης δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Το ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί αλλά έπρεπε να το δείξουμε. Από δω και πέρα έχουμε το Κύπελλο που είναι η προτεραιότητας μας και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να περάσουμε στο φάιναλ φορ».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass