ΕΝΩ ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

Ο Δημ. Μανακούσιος στον Παλαμά

* Ψάχνουν για σέντερ φορ οι «Πράσινοι»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 10:10

Τον Δημήτρη Μανακούσιο που ήταν στον Σμόλικα Φαλάνης απέκτησε ο Ατρόμητος Παλαμά, ο οποίος αγωνίζεται στην Α΄τοπική κατηγορία της Καρδίτσας.

Ο 22χρονος αμυντικός που παίζει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής προπονήθηκε χθες το απόγευμα με τη νέα του ομάδα και αναμένεται πως θα κάνει ντεμπούτο με τους «Πράσινους», στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου με την ομάδα του Σώκρατες στον Παλαμά (Σάββατο 7/1, 15:00).

Παράλληλα με τον Μανακούσιο, η διοίκηση του Ατρομήτου ψάχνει για ένα σέντερ φορ καθώς η ομάδα ενώ παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει δυστοκία στον επιθετικό τομέα.

Οι «Πράσινοι» με ανακοινωσή τους αναφέρουν για τον Μανακούσιο πως η διοίκηση του Σμόλικα με ταχύτητα συνέβαλε για να λυθεί το συμβόλαιο του αριστερού μπακ και με την ενέργειά της αυτή απέκτησε ένα φίλο σωματείο από την Καρδίτσα, ανοίγοντας μία νέα σελίδα συνεργασίας, που θα τιμήσουν με το παραπάνω οι Παλαμιώτες μελλοντικά.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Νέο έτος, νέα αρχή, νέα μεταγραφή για την ομάδα μας...

Ενισχύοντας την άμυνα της ομάδας μας, καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρομήτου τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Μανακούσιο Δημήτρη ο οποίος μας έρχεται από την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΛ (τόσο στην ομάδα των U17 όσο και στην μεγάλη ομάδα), του Φαλανιακού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του Δωτιέα Αγιάς (στην Γ’ εθνική).

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Δ.Σ. του Σμόλικα Φαλάνης που συνέβαλλε στην τάχιστη υλοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια μας,σου ευχόμαστε μια καλή χρόνια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του Ατρομήτου Τάσος Μπεριτζάς θα εξετάσει την περίπτωση ενός 30 χρονου Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος αν αποκτηθεί είναι δεδομένο πως θα κάνει τη διαφορά και με την προοπτική το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή, σε ομάδα της Football League.

ΔΥΟ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Εν τω μεταξύ, δύο παίκτες του Ατρομήτου έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Πρόκειται για τους Θωμά Τσιρογιάννη που πήγε ήδη στον αγαπημένο του Δωτιέα Αγιάς και Αντώνη Καραμπίνα, ο οποίος εξετάζει προτάσεις από ομάδες του νομού, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η διοίκηση του Ατρομήτου και ο προπονητής Τάσος Μπεριτζάς τους ευχαριστούν για την προσφορά τους, ευχόμενοι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Από την πλευρά τους και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ομάδα του Παλαμά και στους φιλάθλους, ευχόμενοι το όνειρο της ανόδου να γίνει πραγματικότητα.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass