ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

«Γιατί πρέπει να κερδίσετε τη Βέροια...»

* Κοντά σε Ισπανό σέντερ φορ η ΑΕΛ * Τι έλεγε ο Κούγιας για Μαρουκάκη

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 13:44

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ για το 2017 αρχίζουν αύριο με τη Λαρισινή ομάδα να υποδέχεται στις 17.15 στο Ael Fc Arena τη Βέροια σε εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το οποίο θα καθορίσει πολλά για την επίτευξη του στόχου της λαρισινής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Αρκεί η ομιλία του τεχνικού Σάκη Τσιώλη στους παίκτες για να αντιληφθούν όλοι πώς αντιμετωπίζουν οι «βυσσινί» την αυριανή αναμέτρηση. Είπε ο προπονητής: «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά αλλά για να αρχίσει καλά η χρονιά θα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα με τη Βέροια που θα μας δώσει βαθμολογική και αγωνιστική αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ κάτι περισσότερο, εσείς από μόνοι σας ξέρετε γιατί πρέπει να κερδίσουμε την αναμέτρηση με τη Βέροια. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Και εσείς και εγώ γνωρίζουμε για ποιους λόγους πρέπει να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να αγχωθούμε αλλά να παίξουμε πειθαρχημένα και αγωνιστικά συγκεντρωμένοι».

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Σάκη Τσιώλη καθώς από τους πέντε νεαποκτηθέντες δεν έχει φθάσει καμία μπλε κάρτα αλλά χθες ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Κούγιας μας έλεγε ότι όλες θα έρθουν και η μεγαλύτερη προσπάθεια γίνεται γι’ αυτή του Μασαλέσα.

Σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λαμπρόπουλο(τραυματίστηκε χθες), Βαρέλα, Αβραάμ, Μασούρα ενώ ήδη παρελθόν θεωρείται και ο Ναβάρο που βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης ομάδας.

Ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουν έρθει οι μπλε κάρτες θα γίνουν και τα πλάνα του τεχνικού Σάκη Τσιώλη καθώς σίγουρα υπολογίζει για βασικούς τους Μασαλέσα και Ικαούνιεκς ενώ όλα δείχνουν και μετακίνηση του Ποτουρίδη στα στόπερ.

Πρόβλημα υπάρχει στην επιθετική γραμμή που οι λύσεις είναι περιορισμένες καθώς υπάρχουν Καπός, Ντοντό και Ναζλίδης. Το πώς θα παίξει ο Τσιώλης(πιθανόν με δυο επιθετικούς και όχι με φορ κορυφής) εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

ΠΕΡΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Οι προσπάθειες της ΠΑΕ ΑΕΛ για απόκτηση σέντερ φορ εντείνονται το τελευταίο διάστημα καθώς οι περιπτώσεις ναυαγούν και ειδικά του Σλοβένου που ήθελε η ομάδα. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορούσε να έρθει πριν τις 20 Ιανουαρίου και τα παιχνίδια μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι κρίσιμα. Προτεραιότητα δίνεται τώρα σε Ισπανό επιθετικό που σύμφωνα με τα όσα μας έλεγαν άνθρωποι της ΑΕΛ είχε και θητεία στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αποτελεί λοιπόν προτεραιότητα η μεταγραφή αυτή του παίκτη ενώ η εναλλακτική λύση είναι από την Αργεντινή.

ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ

Οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε ο δοκιμαζόμενος παίκτης της ομάδας νέων της ΑΕΛ ο 21χρονος χαφ Τζέιμς Ευμορφίδη (γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1996) έφεραν την ΑΕΛ να συζητάει μαζί του για επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριάμισι χρόνων.

Ο παίκτης εντυπωσίασε στο φιλικό του Σαββάτου μεταξύ της ΠΑΕ και των νέων.

ΠΙΚΡΑ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Πικραμένος και αγανακτισμένος ήταν χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Σε προσωπική συζήτηση που είχαμε μας έλεγε ότι σε μια περίοδο που για να έρθουν οι μπλε κάρτες της ομάδας δόθηκαν 50.000 ευρώ (20.000 ευρώ στη Σούπερ Λίγκα, 18.000 ευρώ στην ΕΠΟ και 7.500 ευρώ στον ΠΣΑΠ) προκλήθηκε αναστάτωση από δημοσιευμένη δήλωση του Φερνάντες ότι του προσφέρθηκε άλλο συμβόλαιο από αυτό που είχε συμφωνήσει. Ο κ. Κουγιας θα ερευνήσει το θέμα αν έγιναν οι δηλώσεις του παίκτη γιατί άλλα υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του.

Στη συνέχεια δεν του άρεσε η δήλωση του Ματθαίου Μαρουκάκη που δεν του είπε ούτε ένα ευχαριστώ και τον θεωρεί αγνώμονα. Ο λόγος ότι πήρε τον παίκτη από τον Ιωνικό όπου αμειβόταν με 1000 ευρω το μήνα, όπως είπε, και τον στήριξε τόσο στην Παναχαϊκή όσο και στην ΑΕΛ από την οποία εισέπραξε περίπου 50.000 ευρώ.

Δεν έκρυψε ότι του έστειλε εξώδικο το περιεχόμενο του οποίου δεν δημοσιοποίησε γιατί τον σέβεται ως άνθρωπο και κυρίως ως οικογενειάρχη.

Μάλιστα μας προέτρεψε να τον ρωτήσουμε τι συνέβη την προηγουμένη μέρα ενός σημαντικού αγώνα που έδωσε η ΑΕΛ εντός έδρας και έχασε η ομάδα και γιατί φοβάται για τη ζωή του.

Θεωρεί την κίνηση που έκανε αγνωμοσύνη γιατί ο ίδιος τον στήριξε υπέρμετρα ενώ και τώρα ακόμα τον προστάτεψε μη δημοσιοποιώντας πολλά από αυτά που γνωρίζει ο παίκτης.

Η... χαραυγή του 2017 βρίσκει τις 16 ομάδες της Super League «στη σέντρα» και μάλιστα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η 1η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί τον Αύγουστο, διεξάγεται το προσεχές τριήμερο, με την αυλαία να «ανοίγει» αύριο με δύο παιχνίδια. Στο Καυταντζόγλειο ο ουραγός Ηρακλής των χιλίων προβλημάτων υποδέχεται την Ξάνθη, που φιλοδοξεί να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί της (τέσσερις συνεχόμενες νίκες, δέκα παιχνίδια αήττητη) και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λιβαδειά απέναντι στον τοπικό Λεβαδειακό και θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη πεντάδα.

ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Αύριο ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Γ.Καραϊσκάκης" τον Αστέρα Τρίπολης και η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Πλατανιά, ενώ την ίδια ημέρα διεξάγεται ένα αμφίρροπο ματς στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα, με «φόντο» τα πλέι-οφ και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League και η βαθμολογία:

ΣΗΜΕΡΑ 3/1

17:15 Ηρακλής-Ξάνθη (Καυτανζόγλειο Στάδιο)

19:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς)

ΑΥΡΙΟ 4/1

15:00 Κέρκυρα-Ατρόμητος (ΕΑΚ Κέρκυρας)

17:15 ΑΕΚ-Παναιτωλικός (ΟΑΚΑ)

17:15 ΑΕΛ-Βέροια (AEL FC Arena)

19:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τριπ. ("Γ. Καραϊσκάκης")

ΠΕΜΠΤΗ 5/1

15:00 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (Γηπ. Πανιωνίου)

19:30 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (Δημ. Γήπεδο Περιβολίων)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός        28-5   31

2. Ξάνθη       16-11  22

3. Παναθηναϊκός      17-8   22

4. Πανιώνιος  16-10  21

5. ΑΕΚ          19-10  20

6. ΠΑΣ Γιάννινα       15-12  18

7. Ατρόμητος 12-17  17

8. ΠΑΟΚ       18-10  17

9. Παναιτωλικός       17-14  15

10. Πλατανιάς          9-13   14

11. Κέρκυρα  8-15   12

12. Λεβαδειακός      12-23  12

13. Αστέρας Τρίπολης       10-17  12

14. ΑΕΛ        10-17  10

15. Βέροια    5-20   8

16. Ηρακλής  9-19   7

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass