ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Κάλαντα, ευχές και δώρα

* Παιδικά χαμόγελα χθες στο προπονητήριο των Δέντρων * Και μήνυμα σε πανό για τα προσφυγόπουλα

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 13:20

Γιορτινή ατμόσφαιρα χθες το πρωί στο προπονητήριο των Δέντρων, όπου οι παίκτες της ΑΕΛ άκουσαν τα κάλαντα λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, από μικρά παιδιά ακαδημιών του νομού Λάρισας.

Η πρωτοβουλία ήταν του ΣΕΠΝ Λάρισας(Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας που συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας) έχοντας ως μήνυμα ένα πανό που έγραφε: «Και... τα προσφυγόπουλα είναι αδέλφια μας».

Άπαντες υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη θετική αύρα των παιδιών αυτών με τον πρόεδρο του ΣΕΠΛ, Μανώλη Γαραζανάκη, να ξεκινά με ευχές για ένα καλύτερο 2017 που θα έχει βάση την ενότητα και καλή πορεία ευχόμενος να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των μικρών παιδιών του Νομού Λάρισας να φορέσουν στο μέλλον τη «βυσσινί» φανέλα.

Από πλευράς ΠΑΕ, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Χρήστος Τσούμαρης μίλησε για τις εμπειρίες που παίρνουν τα παιδιά, συνεχάρη τον ΣΕΠΝΛ για αυτή του την πρωτοβουλία, με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να μιλά στη συνέχεια πως η σχέση της ΑΕΛ με την ποδοσφαιρική και ευρύτερη κοινωνία της Λάρισας είναι άρρηκτη και ικανή να αναιρέσει ακόμη και το «άβατο» των αποδυτηρίων, ειδικότερα όταν πρόκειται αυτά να φωτιστούν από παιδικά χαμόγελα.

Τέλος, από την πλευρά του Συνδέσμου προσφέρθηκε στην ΠΑΕ μια σκαλιστή πλάκα με παραστάσεις αλόγων και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα προς μεγαλομέτοχο, προπονητή και λοιπά στελέχη του αγωνιστικού τμήματος, για να δοθούν ως ανταπόδοση από την ΠΑΕ προς τον ΣΕΠ, μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και στα παιδιά από ένα εικονογραφημένο αντίτυπο της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς, το οποίο τους διένειμε ο νεότερος των ποδοσφαιριστών, Γιάννης Μασούρας.

Οι ευχές ενόψει του 2017 για επιτυχίες στην ομάδα και καλή πρόοδο στα παιδιά, ήταν το αυτονόητο επιστέγασμα αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass