Αποχώρηση Ν. Αργυρούλη από τη Λάρισα 2012

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2016 9:21

Επιστολή με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Λάρισας 2012 και τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση απέστειλε ο τεχνικός Νίκος Αργυρούλης.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Διανύοντας περίπου 45 χρόνια ως ποδοσφαιριστής και εν συνεχεία ως προπονητής, είχα σαν αρχή να μην επιδιώκω τη δημόσια προβολή και να αποφεύγω δηλώσεις και αντιπαραθέσεις με παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Τα δύο τελευταία χρόνια πέρασα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που στιγμάτισε όλη την πορεία μου στο ποδόσφαιρο θετικά και αρνητικά. Εργάστηκα με ζήλο και επιμονή πιστεύοντας ότι εάν κατόρθωνα να επιβάλω τις δικές μου αρχές και τα δικά μου πιστεύω, θα φθάναμε όλοι σ' ένα αποτέλεσμα που θα άλλαζε ακόμα και ολόκληρη την πορεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είχα στα χέρια μου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και παράγοντες με ζήλο και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Παιδιά με φιλότιμο και αγάπη γι' αυτό που έκαναν. Δυστυχώς δεν υπολόγισα ότι αυτά τα παιδιά από 15-16 ετών έμπαιναν στο στίβο της βιοπάλης και της υπευθυνότητας. Δημιουργούσαν οικογένεια και έπρεπε να παλεύουν για την καθημερινότητα της επιβίωσης.

Εκεί τελειώνουν όλα, δεν μπορείς να επέμβεις, να επιβάλεις τις δικές σου αρχές σ' έναν νέο άνθρωπο που παλεύει για την επιβίωση της οικογένειάς του. Η διοίκηση έκανε κάθε δυνατό να διευκολύνει όσο μπορούσε τα πράγματα, όμως τα προβλήματα ήταν αρκετά και δυσβάσταχτα. Έφυγα πικραμένος γιατί δεν μπόρεσα να τελειώσω αυτό που πίστευα.

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές και στην οικογένεια Φλώρου να έχουν την ίδια πορεία στο ποδόσφαιρο όπως και στις δουλειές τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass