Υπέρ της διακοπής των πρωταθλημάτων επ’ αόριστον ο Σταύρος Κοντονής

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2015 13:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:13

 

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε σκληρά μέτρα για να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα του ποδοσφαίρου στη χώρα. Μάλιστα θα εισηγηθεί την πρότασή του για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη σημερινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που θα γίνει στις 14.30 (ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00).

Αφορμή στάθηκαν όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, την Τρίτη.

«Τονίζουμε όμως, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε ακραίες επιθέσεις, που φτάνουν μέχρι του σημείου να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, κυρίως εις βάρος εργαζομένων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, παρά το γεγονός ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και οι κανονισμοί διεξαγωγής πρωταθλημάτων εντάσσουν τη λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης αποκλειστικά στο πλαίσιο των διοργανωτριών αρχών για όσα διαδραματίζονται επί μονίμου βάσεως στους αθλητικούς χώρους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

Τη θέση του κ. Κοντονή περί διακοπής των διοργανώσεων στηρίζει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο Κοντονής θα συναντηθεί (13:00) με τους προέδρους της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και τη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ στις 17:00 θα μιλήσει και με την ηγεσία του ΠΣΑΠ, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass