ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Λιλιπούτειοι άσοι εν δράσει

*Με τη συμμετοχή 12 ομάδων από έξι συλλόγους *Οι αγώνες διεξάγονται στο κλειστό του 15ου Γυμνασίου Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2016 13:28

Ξεκίνησε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας το 8ο Πανθεσσαλικό τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Σπάρτακος. Το τουρνουά θα διαρκέσει τρεις ημέρες (μέχρι και αύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου) και συμμετέχουν 12 ομάδες από έξι συλλόγους ήτοι Αίολος Τρικάλων, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Αχιλλέας Τριανδρίας, ΓΣ Βόλου, Sports Academy Larissas και Σπάρτακος.

«Πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς διεξάγεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη τη Θεσσαλία, δηλαδή έχει τη μορφή Πανθεσσαλικού τουρνουά, ενώ ενίοτε υπάρχουν συμμετοχές και από Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη» επισήμανε ο υπεύθυνος του Σπάρτακου, Ηλίας Καλέτσιος μιλώντας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και πρόσθεσε:

«Αυτές τις ημέρες λόγω της διακοπής των επίσημων πρωταθλημάτων αλλά και των σχολείων τα παιδιά έχουν τον χρόνο και μπορούν να παίξουν και να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα. Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλα τα σωματεία εντός και εκτός νομού και η ανταπόκρισή τους είναι σημαντική. Δείχνουν να μας εμπιστεύονται σ’ αυτό που κάνουμε, έρχονται σε ένα φιλόξενο και οργανωμένο περιβάλλον και αυτό που θέλουμε είναι να φεύγουν τα παιδιά χαρούμενα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας.

Το Πάσχα διοργανώνουμε ανάλογο τουρνουά αλλά για μικρότερες ηλικίες δηλαδή του Δημοτικού. Τα Χριστούγεννα παίζουν παιδιά του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Θέλουμε τα παιδιά να χαίρονται το μπάσκετ, γι' αυτό δεν δίνουμε έμφαση στα αποτελέσματα. Σε όλες τις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα και σε όλα τα παιδιά διπλώματα για τη συμμετοχή τους. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού που παρέχουν τη δική τους βοήθεια καθώς και στους χορηγούς που μας στηρίζουν».

Κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της διοργάνωσης διεξήχθησαν οι εξής αναμετρήσεις:

Παίδες

ΓΣ Βόλου-Σπάρτακος

Αχιλλέας Τριανδρίας-ΓΣ Βόλου

Σπάρτακος-Αχιλλέας Τριανδρίας

Παμπαίδες

ΓΣ Βόλου-Σπάρτακος

Sports Academy- ΓΣ Βόλου

Σπάρτακος-Sports Academy

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το σημερινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας του τουρνουά φιλοξενεί τις εξής αναμετρήσεις:

Μίνι

13.30: Αίολος Τρικάλων-Σπάρτακος

Παμπαίδες

09.30: Sports Academy-Αίολος Τρικάλων

15.30: Ολυμπιακός Καρδίτσας-Σπάρτακος

Παίδες

11.30: Αίολος Τρικάλων-Αχιλλέας Τριανδρίας

17.30: Αχιλλέας Τριανδρίας-Ολυμπιακός Καρδίτσας

ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΑΣΟΙ

Στα χθεσινά παιχνίδια αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτες:

Sports Academy Larissas (Παμπαίδες): Κ. Ζαχαράκης, Β. Ζαχαράκης, Θοεδωρόπουλος, Κυρίτσης, Τσιτσάμης, Παπαδόπουλος, Φαλόν, Πολύζος.

ΓΣ Βόλου (Παίδες): Ηλιόπουλος, Σιάνος, Κοντογιάννης, Κυριαζής, Μπούτλας, Γκρόζος, Τοπαλίδης, Ταστεμερίδης, Θεοδωρούδης, Γεωργιάδης, Νικολαΐδης, Ναούμ, Γκινίδης, Ρουσογιάννης, Μπούσδας, (Παμπαίδες): Αβδελάς, Κυριαζόπουλος, Στύλας, Μούτσιος, Δεληγιαννίδης, Λακαβάλας, Καραγιώργος, Τσούκας, Κατσίβελος, Σιάνος, Χαϊμαντάς, Βοσινάκης, Πενκόγλου, Δαφερέρας, Κοντογιάννης, Καραφέρης.

Σπάρτακος (Παίδες 1): Μανώλης, Λιάπης, Γκόντας, Βογιατζής, Δράμης, Μπένος, Γεροστάθης, Ζέγκος (Παίδες 2): Τσαπράζης, Βακιρτζής, Σταμπουλής, Γιαννακός, Οικονόμου, Τζαβέλας, Λάζος, Νασιώκας, Δημητριάδης, Ζακίλας, (Παμπαίδες): Χριστοδουλιάς, Τσούτσος, Ρούντος, Φλώρος, Ζέρβας, Μ. Δασκαλόπουλος, Ακ. Δασκαλόπουλος, Γκουντόπουλος, Σοφράς, Περεντίδης, Παπαϊωάννου, Πανταζής.

Αχιλλέας Τριανδρίας (Παίδες): Σπηλιόπουλος, Φραγγόπουλος, Μάτκα, Τσιόχας, Τραπεζανόγλου, Μπαρτζής, Ελαιοτριβάρης, Μισομικές, Μοσχωνής, Μαλακόπουλος, Μαρκόπουλος, Σαράφης.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass