ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ-17 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(7-0)

Δύο γκολ πέτυχε ο Πάμπλο Γκαγιέχο

* Αγωνίσθηκε και ο Μεζίνι -Χθες αναμενόταν στην Αθήνα ο Αντριάν Φερνάντες

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 13:12

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Κέφια είχε χθες το πρωί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Ισπανός ακραίος μεσοεπιθετικός Πάμπλο Γκαγιέχο Λαρντίεθ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ αγωνιζόμενος με την ομάδα Κ-17 σε φιλικό παιχνίδι στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Οι μικροί «βυσσινί» αντιμετώπισαν τον Εθνικό Καρδίτσας, που πρωταγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ. Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο Βαγγέλης Τσιώλης (γιος του τεχνικού Σάκη Τσιώλη) που ήταν στα Δένδρα και προπονητής ο ελασσονίτης Γιάννης Ποντίκας, που είναι παράλληλα και τεχνικός στην Δόξα Μητρόπολης.

Η Κ-17 του Ζήση Ζιάγκα επικράτησε με 7-0, ο Γκαγιέχο αγωνίσθηκε στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε δύο φορές.

Φυσικά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σε ένα φιλικό ματς απέναντι σε μια ερασιτεχνική ομάδα, αλλά ο Ισπανός ήταν φιλότιμος και βοήθησε με την παρουσία του και μόνο τους «μικρούς» της Κ-17.

Επίσης, αγωνίσθηκε και ο Μεζίνι, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ήταν πριν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

*Όσον αφορά τώρα στον Παραγουανό επιθετικό Αντριάν Φερνάντες, χθες αναμενόταν στην Αθήνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πιθανότατα να υπογράψει στην ΑΕΛ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Λελογκονόλο Μασαλέσα, Πάμπλο Γκαγιέχο, Στίβεν Τίκο "Τικίτο" και ο Λαρισαίος γκολκίπερ Κώστα Θεοδωρόπουλος.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αλλά και όλοι οι νυν παίκτες της ομάδας θα είναι στην προπόνηση της Τρίτης (16:00) στα Δένδρα, όπου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας για τον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής, με τη Βέροια (4/1, 15:00, AEL FC ARENA).

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΖΕΚΑ

Πληρώνει ακριβά το εκτός φάσης χτύπημα στο AEL FC ARENA, ο Κάρλος Ζέκα, που αποβλήθηκε για την ενέργειά του, στον αγώνα ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 0-0.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, για βιαιοπραγία στον Αναστασόπουλο της ΑΕΛ στο 81΄. Με τα όσα έγραψε ο διαιτητής κ.Παπαδόπουλος η ποινή που προβλέπεται είναι τρεις αγωνιστικές, ωστόσο ο Ζέκα «έφαγε» επιπλέον μία, επειδή ήταν αρχηγός. Αυτό… πρακτικά σημαίνει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί τον αρχηγό του σε τρία ματς πρωταθλήματος της Super League και ένα του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζέκα δεν θα παίξει με Πλατανιά (05/01, εκτός), Κέρκυρα (09/01, εντός), Κισσαμικό στις 12/01 (εντός) και ΑΕΚ (15/01, εντός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass