Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Φιλαθλητικού

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 9:57

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Φιλαθλητικού (κορίτσια Δημοτικού) στο κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες του συλλόγου να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να τραγουδήσουν και να πούνε τα κάλαντα στους γονείς τους, καθώς και να κάνουν αυτό που μαθαίνουν καλά στις ακαδημίες, να παίξουν βόλεϊ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τις αθλήτριες και με παιχνίδια 4χ4 των μικρών αθλητριών της πρώτης έως τετάρτης δημοτικού. Η μουσική ήταν στο πνεύμα των εορτών, με  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και όλοι μαζί , γονείς και παιδιά,  αφέθηκαν στη  μελωδία  που είχε επιμεληθεί να υπάρχει η διοίκηση του συλλόγου , ώστε να απολαύσουν,  οι μεν γονείς τα παιδιά τους, βλέποντας την πρόοδο τους στο άθλημα, οι δε αθλήτριες,  να δείξουν αυτά που μαθαίνουν.   

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού, στο διάλειμμα της εκδήλωσης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκου Νίκος μετέφερε τις ευχές του ΔΣ  σε όλους τους γονείς , μίλησε για το άθλημα που υπηρετούν και ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η κ.Παπαδοπούλου Πηνελόπη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, η οποία αναφέρθηκε στην διατροφή και άσκηση στην προεφηβική και εφηβική ηλικία.

Και κάπου εκεί , λίγο πριν αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια, οι μικρές αθλήτριες, με την αθωότητα και την γλυκύτητα  που έχουν σε αυτή την ηλικία , τραγούδησαν τα κάλαντα στους γονείς τους και έτσι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τούς ευχαρίστησαν  για την υπομονή τους και την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα. Η γιορτή συνεχίστηκε με παιχνίδι από τα μεγαλύτερα παιδιά της πέμπτης και της έκτης δημοτικού και στο τέλος όλοι μαζί  ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου με τις καλύτερες ευχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass