ΣΗΜΕΙΩΣΕ 39 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ (123-96)

Ρεκόρ καριέρας ο Αντετοκούνμπο

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 17:23

Την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνιση του στα παρκέ του ΝΒΑ, έκανε χθες τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσος ήταν εντυπωσιακός και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μία άνετη νίκη επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 123-96.

Σε 33 λεπτά συμμετοχής, ο «Giannis» σημείωσε 39 πόντους, που αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον νεαρό άσο, μάζεψε οκτώ ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο. Οπως ήταν φυσικό, ο Αντετοκούνμπο γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των Μπακς, όταν σχεδόν έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Τζέισον Κιντ τον απέσυρε από το παιχνίδι.

«ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ MVP»

Η ιαχή «MVP, MVP» ακούστηκε αρκετές φορές στην αρένα «BMO Harris Bradley Center» του Μιλγουόκι. Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να ζητήσει ο κόσμος βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει «πράγματα και θαύματα» εναντίον της Ουάσινγκτον. Ο Έλληνας φόργουορντ, όμως, παραμένει προσγειωμένος και δεν τον απασχολεί ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου. Όχι ότι δεν θα του άρεσε εάν τον κατακτούσε, ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ουίζαρντς παραδέχθηκε ότι ακόμη... έχει μέλλον.

«Έβλεπα τις εκδηλώσεις του κόσμου κι από μέσα μου δε μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ ότι είμαι ακόμη στο σημείο εκείνο για τον τίτλο του MVP. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Ελπίζω ότι σιγά-σιγά μπορώ να φτάσω εκεί», είπε μετά το παιχνίδι με τους «πρωτευσιάνους» ο Αντετοκούνμπο στα αμερικανινά ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Νοιώθω υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είδαν ότι ήμουν σε καλή μέρα και μου έδιναν τη μπάλα. Σαν ομάδα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία κι όλοι βοήθησαν στο να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass