Η ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ 5-1 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Κρατά την πρόκριση στα χέρια της

*Ενώ η Μικτή Παίδων παραχώρησε ισοπαλία 1-1 και τέθηκε εκτός στόχου

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 14:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει η χρονιά για τη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία μετά το επιβλητικό 5-1 χθες επί της Ηπείρου και σε συνάρτηση με το «στραβοπάτημα» της πρωτοπόρου Άρτας κρατά πλέον την πρόκριση στα χέρια της στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης. Αντίθετα η ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και τέθηκε εκτός στόχου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση και με τον επιθετικό Ζαχαράκη να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια (χατ τρικ), η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της ΕΠΣ Ηπείρου του οποίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-1. Έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού πλησίασε στον έναν βαθμό την πρωτοπόρο Άρτα (η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 0-0 από τα Τρίκαλα) και πλέον κρατά στα χέρια της την πρόκριση, δεδομένου ότι η Άρτα δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της (δηλαδή στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της α’ φάσης θα δώσει μόνο ένα παιχνίδι).

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και ακριβώς έτσι είχαν τα πράγματα χθες στο στάδιο Αλκαζάρ για τους Νέους της ΕΠΣΛ που ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκαν με 4-1. Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον ικανότατο επιθετικό Ζαχαράκη (χατι τρικ), η λαρισινή ομάδα άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς (7’) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόκοβα. Το πέναλτι κέρδισε ο Παπακωνσταντίνου από τον Ντάνα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Πόγια αλλά αυτό δεν πτόησε του Λαρισαίους. Ο Ντέκας στο 24’ με ωραίο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Λάρισας (2-1), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ζαχαράκης που με δύο προσωπικά γκολ στο 30’ και στο 38’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε στο 87’ τον θρίαμβο της λαρισινής ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Δούνιας, Πατσιούρας Δ., Μπουρουτζήκας, Κόκοβας, Καλφούντζος (46΄ Έξαρχος), Δραχαλίβας, Καραούλας, Ζαχαράκης, Δάκτυλας, Παπακωνσταντίνου (53΄ Παπαδόντας), Ντέκας (76΄ Τσαρούχας).

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Τσιάρας): Μπαλαούρας, Ντάνας, Ζωγάκης, Ιωαννίδης, Βάσιος, Δήμας Δ., Παππάς, Δήμας Α. (40΄ λ.τ Κασίμης), Μπλανδέλης (84΄ Ταμουράκης), Κακαβίτσας. Πόγιας (69΄ Κόντος).

Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Άτυχη στάθηκε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ, η οποία αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τη νίκη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και τέθηκε νοκ άουτ στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα της Λάρισας δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 14’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κύρκου.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, η λαρισινή ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε σε 1-1 στο 43’ με το κοντινό σουτ του Μπούρα. Στη συνέχεια όμως απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.

Στο 67’ ο Καρέλας βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 70’ ο Μπούρας έφυγε στην αντεπίθεση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης): Γκούμας, Νταϊάκης, Καπετανόπουλος (25΄ Δεληγιάννης, 52΄ Μπλάντας), Γκατζιούρας, Μπάγκας, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος, Μπούρας, Καρέλας, Ριζούλης (49΄ Καλόγηρος), Γκαντούνας.

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Τσιάρας): Καραμάνης, Παπαγιάννης (52΄ Παπουτσής), Μόσχος, Ντίνος, Μπούμπας, Σκουτέλας, Πάνος (70΄ Τσιαλαμάνης), Τασιούλας (76΄ Τσουλιάης), Κυρτζόγλου (76΄ Λισγάρας), Κύρκος, Ζώνιος (64΄ Τσέλιος).

Υπό το βλέμμα του Τόνι Σαβέφσκι

Στη Λάρισα βρέθηκε χθες ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος σε ρόλο σκάουτερ παρακολούθησε τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων ανάμεσα στην ΕΠΣΛ και την ΕΠΣ Ηπείρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές άνοιξε το μπλοκάκι του για να καταγράψει τις παρατηρήσεις του σχετικά με την εικόνα που παρουσίασαν παίκτες που του έκαναν εντύπωση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Άρτας-ΕΠΣ Τρικάλων              9-0 (π), 0-0 (ν)

ΕΠΣ Θεσπρωτίας-ΕΠΣ Κέρκυρας 2-0 (π), 1-0 (ν)

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Ηπείρου            1-1 (π), 5-1 (ν)

Ρεπό: ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας (π)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Άρτας           22-2      15

------------------------------

ΕΠΣ Λάρισας*     10-3       7

ΕΠΣ Ηπείρου*    11-5      7

ΕΠΣ Τρικάλων     3-11      5

ΕΠΣ Θεσπρωτίας*            5-9        4

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας*             3-16       3

ΕΠΣ Κέρκυρας* 1-9        1

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Άρτας           8-1        10

-------------------------------

ΕΠΣ Λάρισας*     11-3      9

ΕΠΣ Ηπείρου*    8-7        7

ΕΠΣ Τρικάλων     8-3        7

ΕΠΣ Θεσπρωτίας*            6-6        7

ΕΠΣ Κέρκυρας* 2-9        3

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας*             1-15      0

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/1)

ΕΠΣ Θεσπρωτίας-ΕΠΣ Άρτας

ΕΠΣ Κέρκυρας-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Ηπείρου

Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass