ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΥΨΗΛΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Ο Λαρισαίος Θεοδωρόπουλος στην ΑΕΛ

*Αναμένεται και άλλες μεταγραφές μέχρι τα Χριστούγεννα

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2016 14:12

Έναν αξιόλογο τερματοφύλακα, τον Κώστα Θεοδωρόπουλο απέκτησε χθες η ΑΕΛ, που συνεχίζει την ενίσχυση του δυναμικού της, με παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους «βυσσινί» για να ανακάμψουν στη Σούπερ Λίγκα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη και είναι σημαντικό το γεγονός πως ένας Λαρισαίος τερματοφύλακας θα κληθεί να υπερασπίσει την εστία της ΑΕΛ, που από μικρός ονειρευόταν να αγωνιστεί.

Έχει πολλά προσόντα, δουλεύει πάρα πολύ και γενικά είναι ένας αξιόλογος τερματοφύλακας με εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την απόκτησή του: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαρισαίου τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο πανύψηλος (1.98 μ.) τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στις 27/03/1990 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Τοξότη Λάρισας, αλλά παρότι δοκιμάσθηκε το καλοκαίρι του 2008 στην ΑΕΛ, δεν αποκτήθηκε. Συνέχισε ωστόσο την καριέρα του στην U20 του Ιωνικού, όπου έγινε και επαγγελματίας. Ακολούθησαν τα γκολπόστ της Δόξας Δράμας, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και των Χανίων, απ' όπου μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έκανε και τις καλύτερες σεζόν του, καταγράφοντας συν τοις άλλοις δέκα συμμετοχές στο Europa League. Από τον περασμένο Ιούνιο ανήκε στον Πανιώνιο, απ' όπου έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στα πάτρια».

*Ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να παίξει σε αρκετές ομάδες, με τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης να είναι αξιομνημόνευτη, καθώς αποτέλεσε μέλος των Αρκάδων στις προκρίσεις επί της Μάιντς και της Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2014 για το Europa League. Έχει 107 συμμετοχές μέχρι τώρα στην καριέρα του σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ φόρεσε και το εθνόσημο αγωνιζόμενος τρεις φορές με την Εθνική ομάδα των Νέων.

Εκτός από τον Θεοδωρόπουλο, αναμένονται και άλλες μεταγραφές εντός των ημερών.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Κατά τα άλλα, κανονικά προπονήθηκαν και χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με αρκετές ωστόσο απουσίες, αφού μετά τον Ντοντό, αλλά και τους Ουρτάδο, Ναβάρο, καθώς και τους τραυματίες Αβραάμ και Βαρέλα, αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του και ο Φάρκας, ενώ από σήμερα ξεκινά η άδεια Χριστουγέννων και για τον Μίλος Ντέλετιτς. Στο μεταξύ, οι Μονιάκης, Σουλιώτης και Χοτζάλι θα είναι εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την επαγγελματική ομάδα αγωνιζόμενοι στον σημερινό αγώνα αλληλεγγύης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA για την στήριξη μέλους του σωματείου της ΑΕΛ και οπαδού της ομάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

* Χθες το μεσημέρι έγινε η κηδεία της μητέρας του Θοδωρή Βουτυρίτσα, της Γεωργίας, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα και στην τελευταία κατοικία την συνόδεψαν συμπαίκτες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, διοικητικοί της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ και αντιπροσωπεία παικτών της τωρινής ομάδας.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για σήμερα Πέμπτη 22/12/2016 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEΛ:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 18/12/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 18/12/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 18/12/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναιτωλικός».

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 18/12/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης».

Δ) ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν.Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου):

«Βάσει των αναφερομένων στο από 18/12/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά του κ .Ν.Ζαμάνη καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Πανιώνιος».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα παιχνίδια που έγιναν 27.613 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 3.451. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Βέροια-Ξάνθη που κόπηκαν 245 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 15.528. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός, στο ΑΕL FC Arena, κόπηκαν 3.929 εισιτήρια, χωρίς στον αριθμό των εισιτηρίων να προσμετρώνται, τα μικρά παιδιά, τα εισιτήρια διαρκείας, οι λίστες ελευθέρας εισόδου και οι προσκλήσεις.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 15ης αγωνιστικής:

Βέροια-Ξάνθη 245 εισιτήρια

Πλατανιάς-Ατρόμητος 1.337 εισιτήρια

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 1.331 εισιτήρια

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 15.528 εισιτήρια

ΑΕΠ Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 475 εισιτήρια

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 699 εισιτήρια

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 3.929 εισιτήρια

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4.069 εισιτήρια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΚΙΤΟ

Σήμερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΑΕΛ θα ανακοινώσει και την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Τικίτο, ή Στίβεν Τσιτότ όπως είναι το κανονικό του όνομα.

Ο Τικίτο έπαιζε πέρσι στην Τοντέλα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ναντ (Γαλλία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Ναβάλ (Πορτογαλία), Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Μπελανένσες (Πορτογαλία).

Χθες αναμενόταν να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ώστε από τα αποτελέσματα να δοθεί το ΟΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass