Επίθεση στον Κωνσταντίνου καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός

Επεισόδια και διακοπή του Δ.Σ. της Σουπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2015 20:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:11
           

Σε «Φαρ Ουέστ» μετατράπηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, ένα 24ωρο πριν την επικείμενη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου με θέμα την πάταξη της βίας.

Η παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου στη συνεδρίαση του συνεταιρισμού, δύο ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ήταν επόμενο να φέρει αρκετή ένταση στην αίθουσα. Κάποια στιγμή τα πράγματα... ξέφυγαν, ακούστηκαν βαριές κουβέντες από τους εκπροσώπους των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εγκατέλειψαν τον χώρο και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου. Εκτός του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών, την ΠΑΕ εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ τους «πράσινους» οι Αλαφούζος, Σωπήλης, Κωνσταντίνου και Μπαλωμένου.

Στη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε λόγω των γεγονότων του ντέρμπι εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, ενώ υπήρξε και περιστατικό χειροδικίας, όπως καταγγέλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εις βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, έκανε απίστευτες καταγγελίες αμέσως μετά τη διακοπή της διαδικασίας. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε νερό ενώ τόνισε πως άνθρωπος της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Οι προκλήσεις δυστυχώς συνεχίστηκαν και σήμερα και ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση και ντρέπομαι, μας έβρισαν, ενώ ο κύριος Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του, μάλιστα, χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Το όλο σκηνικό ήταν στημένο. Δε μπορώ να διανοηθώ τέτοια βία σε δ.σ. της λίγκας, ούτε ότι υπήρχαν μπράβοι και μέσα στο συμβούλιο. Έχουμε κάνει λάθη στον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass